Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι είναι η Donedeals.gr?

To DoneDeals.gr είναι μια πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από τα πιο hot spots της πόλης μας, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.τ.λ.

2.  Μου αρέσει η σημερινή πρόσφορα. Πως μπορώ να την αποκτήσω?

Δεν θα σας πάρει πάνω από δυο λεπτά. Είναι πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε την ένδειξη «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» πριν λήξει η προσφορά. Αμέσως θα οδηγηθείτε σε νέα σελίδα όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, κλπ.). και στη συνέχεια θα επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής της αγοράς σας. Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρείς (3) τρόπους:

α) Πιστωτική κάρτα (Visa & MasterCard)

β) Paypal 

γ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ατόμων που ενδιαφέρονται για την προσφορά αυτή (Done Deal), η πιστωτική σας κάρτα θα χρεωθεί με το ποσό και εσείς θα λάβετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο τις οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού εντός 1 ημέρας. Εάν ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ατόμων δεν συμπληρωθεί, η προσφορά δεν είναι ενεργή και η πιστωτική κάρτα δεν χρεώνεται. Σε περίπτωση που έχετε κάνει κατάθεση  σε τραπεζικό λογαριασμό, τα χρήματα θα επιστραφούν στο ακέραιο άμεσα. Για το λόγο αυτό προσκαλέστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα αγοράσετε την προσφορά!

3. Πότε μια αγορά καθίσταται ενεργή (DoneDeal)?

Όταν συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ατόμων που ενδιαφέρονται για μια συγκεκριμένη προσφορά.

4. Τι γίνεται όταν για μια προσφορά δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερόμενων ατόμων;

Δεν γίνεται DoneDeal. Η προσφορά δεν είναι ενεργή και εσείς δεν χρεώνεστε τίποτα. Οπότε, αν επιθυμείτε διακαώς μια συγκεκριμένη προσφορά, καλό θα ήταν να προσκαλέσετε και να παρακινήσετε  τα αγαπημένα σας  πρόσωπα  και  τους φίλους σας να αγοράσουν και εκείνοι την προσφορά!

5.  Μόλις αγόρασα ένα κουπόνι, τι πρέπει να κάνω;

Αμέσως θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την αγορά σας και ένα email με το κουπόνι ενεργό. Συνδεθείτε  στο λογιαριασμό σας για να δείτε τις λεπτομέρειες της προσφοράς και να εκτυπώσετε το κουπόνι σας.

6. Που μπορώ να βρω το κουπόνι που έχω αγοράσει από το Donedeals.gr?

Μόλις συνδεθείτε με το κουμπί στο επάνω μέρος της οθόνης με την υπόδειξη «ΣΥΝΔΕΣΗ», εμφανίζεται η επιλογή «ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ», η οποία θα σας μεταφέρει στην καρτέλα με τα κουπόνια σας. Δεν απομένει παρά να το εκτυπώσετε & εν συνεχεία να το εξαργυρώσετε στην επιχείρηση που έχετε επιλέξει.

7. Χρεώνομαι για να δημιουργήσω λογαριασμό στην Donedeals.gr?

Δεν υπάρχει καμία χρέωση για την εγγραφή σας στην Donedeals.gr. H δωρεάν εγγραφή σας θα σας βοηθά να ενημερώνεστε με newsletters για τις προσφορές που τρέχουν καθημερινά, ώστε να μην χάνετε καμία προσφορά και να είστε πάντα κερδισμένοι.

8. Πως είναι δυνατόν οι προσφερόμενες υπηρεσίες να έχουν έκπτωση έως και 90%? Μήπως υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ως προς τον αγοραστή?

Δεν υπάρχει απολύτως καμία κρυφή χρέωση ή επιβάρυνση της πιστωτικής σας κάρτας, Ο Φ.Π.Α συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Η Donedeals.gr. φροντίζει να κλείνει τις καλύτερες δυνατές προσφορές σε προνομιακές τιμές με επιχειρηματίες της πόλης που μπορείτε να εμπιστευτείτε με  σκοπό να έχετε εσείς το μέγιστο πηλίκο ποιότητας- τιμής.

9.  Μπορώ να αγοράσω περισσότερα από ένα κουπόνια της ίδιας προσφοράς?

Σε κάθε προσφορά αναφέρεται ό αριθμός των κουπονιών που μπορούν να αγοραστούν από το ίδιο πρόσωπο. Αυτό καθορίζεται από τον επιχειρηματία. Συνεπώς, ως ίδιος χρήστης μπορείτε να αγοράσετε τόσα κουπόνια όσα σας επιτρέπει η συγκεκριμένη προσφορά.

10. Μπορώ να αγοράσω μία προσφορά υπό την μορφή δώρου σε κάποιον?

Αναμφίβολα. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε πολύ όμορφα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς να σας στοιχίσει μια μικρή περιουσία. Κατά την αγορά του κουπονιού σας ζητείται να συμπληρώσετε το όνομα και το email του παραλήπτη της προσφοράς, αν πρόκειται για ονομαστικό κουπόνι. Μπορείτε μάλιστα να αγοράσετε τόσα κουπόνια είτε για τον εαυτό σας είτε υπό την μορφή δώρου όσα σας επιτρέπει κάθε φορά η προσφορά ημέρας.

Έαν επιθυμείτε να φαίνεται το όνομα του παραλήπτη στο κουπόνι, πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και να αναγράψεται το όνομα του παραλήπτη αφού σβήσετε το δικό σας όνομα. Εκτυπώνετε το κουπόνι με το όνομα του παραλήπτη, και στη συνέχεια πάτε πίσω στις ρυθμίσεις και αναγράφετε πάλι το δικό σας όνομα.

11.΄Εχω την επιλογή να εξαργυρώσω το κουπόνι τμηματικά?

Αυτό εξαρτάται από την υπηρεσία που αναφέρεται στο εκπτωτικό σας κουπόνι. Κάποιες υπηρεσίες εξαργυρώνονται σε μία & μόνο επίσκεψη, ενώ άλλες απαιτούν την επαναλαμβανόμενη φυσική παρουσία του καταναλωτή.

12. Κατά την εξαργύρωση του DoneDeal κουπονιού υποχρεώνομαι να έχω και κάποιο άλλο έγγραφο μαζί μου?

Όχι. Απλά είναι πολύ σημαντικό να ενημερώσετε το κατάστημα προτού πάτε για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις.

13. Τι συμβαίνει σε περίπτωση που λήξει το κουπόνι ή το χάσω?

Εάν παρέλθει το διάστημα στο οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό σας κουπόνι ή αυτό χαθεί από υπαιτιότητά σας, τότε δυστυχώς δεν μπορείτε να διεκδικήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία που αγοράσατε.

14. Μπορώ να ακυρώσω την αγορά του κουπονιού?

Φυσικά και μπορείτε. Έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την αγορά της εκάστοτε προσφοράς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω στο ακέραιο, με την προϋπόθεση ότι δεν το έχετε εξαργυρώσει.  Στείλτε μας email στο info@donedeals.gr με το όνομά σας, τον κωδικό κουπονιού που επιθυμείτε να ακυρώσετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σας. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση πριν ενεργοποιηθεί το κουπόνι που αγοράσατε.

15. Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου μέσω της Donedeals.gr?

Όλες οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς. Τα στοιχεία της κάρτας σας μεταφέρονται μέσω ασφαλές πρωτοκόλλου SSL απευθείας στην ασφαλή ιστοσελίδα των  συναλλαγών της τράπεζας που συνεργαζόμαστε, και δεν αποθηκεύονται στους υπολογιστές μας. Για περισσότερα δείτε και τους όρους χρήσης.

16. Τι είναι το Paypal?

Η διαδικτυακή υπηρεσία PayPal προσφέρει έναν γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω του Internet, χωρίς να ανακοινώνετε τις πληροφορίες της κάρτας σας. Αν λοιπόν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό PayPal της Donedeals.gr.Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα έναν λογαριασμό (δωρεάν), ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα που περιγράφονται στο site του PayPal. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια πιστωτική κάρτα, ή να μεταφέρετε χρήματα από έναν τραπεζικό σας λογαριασμό στον λογαριασμό σας του PayPal. Τόσο η κατάθεση χρημάτων μέσω PayPal όσο και η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι 100% δωρεάν.

17. Πρέπει να εξαργυρώσω το κουπόνι μου την ημέρα που το αγόρασα;

Όχι δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσεις την  ημέρα της αγοράς. Τα περισσότερα κουπόνια έχουν μεγάλη διάρκεια εξαργύρωσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα κουπόνια θα μπορούν να εξαργυρωθούν από την επόμενη ημέρα της ολοκλήρωσης της προσφοράς, εκτός και αν η προσφορά αναφέρει κάτι άλλο. Για να είσαι σίγουρος πρέπει να ανατρέξεις στους όρους της προσφοράς.

18. Μπορώ να προσκαλέσω τους φίλους μου για να καταστεί η πρόσφορα ενεργή (Done Deal);

Φυσικά! Μπορείτε να προσκαλέσεις όσους φίλους θέλεις, ώστε να γίνουν μέλη του DoneDeals και να αγοράσουν την προσφορά. Άλλωστε, όσο περισσότεροι αγοράσουν μία προσφορά, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες η προσφορά αυτή  να καταστεί ενεργή (Done Deal)  και όλοι να κερδίσουν. Επίσης αυτή τη περίοδο τρέχει ένας μεγάλος Διαγωνισμός. Προσκάλεσε τους φίλους σου να αγοράσουν την πρόσφορα και φύγε για την Πόλη του Φωτός με ένα κλίκ.

19. Τι γίνεται αν η συνεργαζόμενη επιχείρηση σταματήσει την δραστηριότητά της?

Η Donedeals.gr εγγυάται την συνεργασία  με αναγνωρισμένες και αξιόπιστες επιχειρήσεις προκειμένου να παρέχει στα μέλη του την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες που προβάλλει Επειδή όμως η Donedeals.gr λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο ως διαμεσολαβητής πρέπει να γνωρίζετε οτι την υπηρεσία (ή το προϊόν) δεν την παρέχει η Donedeals.gr αλλά η εκάστοτε επιχείρηση. Το ποσό που έχεις καταβάλλει αποδίδεται στην επιχείρηση η οποία είναι και υπεύθυνη για την παροχή της υπηρεσίας. Σε περίπτωση που αυτή σταματήσει την δραστηριότητας της η Donedeals.gr αναλαμβάνει την ευθύνη απέναντι στους αγοραστές των κουπονιών να επιστρέψει τα χρήματα.

20. Θέλω να εργαστώ στο DoneDeals.gr . Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το βιογραφικό σας στο hr@donedeals.gr