8€ για μία Επαγγελματική Εκτύπωση 50 Φωτογραφιών ή 14€ για την Εκτύπωση 100 Φωτογραφιών σε Επαγγελματικό Γυαλιστερό Χαρτί 10χ15cm, από το Studio Κρικζώνης στο Γαλάτσι.

Δείτε την Προσφορά

  • 8€ από 14€ για μια Εκτύπωση 50 φωτογραφιών
  • 14€ από 25€  για μια Εκτύπωση 100 φωτογραφιών 

 

Studio Κρικζώνης

Το studio φωτογραφίας Αφοί Κρικζώνη βρίσκεται στο χώρο της φωτογραφίας από το 1983 με αποτέλεσμα η εμπειρία, σε συνδυασμό με το μεράκι, να οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο γάμος, η βάπτιση του παιδιού σας, τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής σας. Με το πέρασμα του χρόνου αυτό που μένει για να ζωντανεύει τις αναμνήσεις σας, είναι οι φωτογραφίες.
 
Με σεβασμό στη δουλειά μας προσφέρουμε για τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής σας τις πιο όμορφες φωτογραφίες, τα πιο άρτια DVD & VIDEO . Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα (ψηφιακή φωτογραφία & video ) παραδοσιακές τεχνικές φωτογραφίας, βιβλιοδεσίας & διακόσμησης με σκοπό το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και τη διαχρονικότητα που θα αναθερμαίνει τις αναμνήσεις σας από τις ομορφότερες στιγμές σας.
 
Στο studio φωτογραφίας Αφοί Κρικζώνη μπορείτε να εμφανίσετε τα πάντα. Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας άμεσα και γρήγορα. Προσφέρει εκτυπώσεις φωτογραφιών όλων των μεγεθών. Ψηφιακές εκτυπώσεις από όλα τα είδη μνήμης. Ψηφιακές εκτυπώσεις και σε πάζλ, κούπες κλπ. Ψηφιακές εκτυπώσεις σε όλα. Πάνω σε ένα ή απλά σε ένα άλμπουμ. Το άλμπουμ της ζωής μας.
 

 

Περιοχές
Φωκά Ιωάννου 71, Γαλάτσι

Studio Κρικζώνη

Διεύθυνση

Φώκα Ιωάννου 71
Γαλάτσι

Σχετικά Deals

Εκτύπωση Φωτογραφίας σε Καμβά

από το Plan B Promotion

Χαλάνδρι
18 αγορές
70.0€ από 12€

Ολοκληρωμένο Service Laptop

από την PC Supports στον Άλιμο

Άλιμος
21 αγορές
45.0€ 12€

Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών

από το Plan B Promotion

Χαλάνδρι
16 αγορές
65.0€ από 29.9€

Φωτογραφίες Διαβατηρίου - Διπλώματος - Ταυτότητας

στο φωτογραφείο Photo Charlot στην Αργυρούπολη & Δάφνη

Πολλαπλές τοποθεσίες
96 αγορές
7.9€ από 4.9€

8€ για μία Επαγγελματική Εκτύπωση 50 Φωτογραφιών ή 14€ για την Εκτύπωση 100 Φωτογραφιών σε Επαγγελματικό Γυαλιστερό Χαρτί 10χ15cm, από το Studio Κρικζώνης στο Γαλάτσι.

από 8 Αγόρασέ το