Διάγνωση Γαστρεντερολογικών Παθήσεων, Γαστροσκόπηση ή Κολονοσκόπηση, στα Πολυιατρεία REGEN Χολαργού.

Δείτε την Προσφορά

  • 10€ από 50€ για Eπίσκεψη σε Ιατρό & Κλινική Διάγνωση Γαστρεντερολογικών Παθήσεων
  • 115€ από 170€ για 1 Γαστροσκόπηση
  • 115€ από 170€ για 1 Κολονοσκόπηση
  • Σε περίπτωση πραγματοποίησης βιοψίας το κόστος είναι 30€, πληρωτέα στα Regen Χολαργού
  • Ισχύει αποκλειστικά στα Regen Χολαργού, Λεωφ. Μεσογείων 226
 

Λίγα Λόγια

Γαστεντερολογικό Τμήμα Regen

Στο πλήρως εξοπλισμένο και άρτια επανδρωμένο Γαστρεντερολογικό Τμήμα της REGEN διενεργούνται με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς πόνο όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και θεραπείες, για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση κάθε γαστρεντερολογικού προβλήματος με τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.
 
Συγκεκριμένα παρέχουμε υπηρεσίες, οι οποίες διαρκώς εμπλουτίζονται. Η Γαστροσκόπηση και η Κολονοσκόπηση αποτελούν διαγνωστικές εξετάσεις της ανώτερου και του κατώτερου πεπτικού σωλήνα αντίστοιχα. Στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα της REGEN οι ανωτέρω εξετάσεις πραγματοποιούνται με αυστηρά πρωτόκολλα ενδοσκόπησης με τη χρήση ενδοσκοπίων που ενσωματώνουν τεχνολογία υψηλής ανάλυσης – High Definition, δυνατότητα χρωμοενδοσκόπησης με χρωστικές ουσίες αντίθεσης, μεγεθυντική χρωμοενδοσκόπηση και τεχνολογία εικονικής χρωμοενδοσκόπησης με οπτικό φίλτρο Narrow Band Imaging (NBI) για τη διάγνωση πρώιμων καρκινικών βλαβών του οισοφάγου (οισοφάγος Barrett), του στομάχου (ατροφικής γαστρίτιδας και εντερικής μετάπλασης) και του παχέος εντέρου, όπως είναι οι πολύποδες.
 
Επίσης πραγματοποιείται πανχρωμοενδοσκόπηση σε Ελκώδη Κολίτιδα (χρόνια φλεγμονώδης νόσος που προσβάλλει αποκλειστικά το παχύ έντερο και συνήθως ακολουθεί μια κλινική πορεία με υφέσεις και εξάρσεις), ενώ στη REGEN οι τεχνικές επεμβατικής ενδοσκόπησης ανώτερου και κατώτερου πεπτικού πραγματοποιούνται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, όπως με ενδοσκοπική αφαίρεση πολυπόδων με EMR, δηλαδή με Ενδοσκοπική Βλεννογόνική Εκτομή με χρήση ηλεκτροδιαθερμίας BOVA, που διαθέτει λειτουργία αυτόματης ρύθμισης έντασης του ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιείται (Endo-cut).
Πρόκειται για τις πιο ασφαλείς και αξιόπιστες νέες τεχνικές της σύγχρονης γαστρεντερολογίας, που κάνουν τις παλαιότερα «τρομακτικές» εξετάσεις της γαστροσκόπησης και της κολονοσκόπησης εξαιρετικά απλές και εύκολες για τον ασθενή.

Γαστροσκόπηση

Πρόκειται για την εξειδικευμένη εξέταση με την οποία ο γιατρός μπορεί να έχει εικόνα του εσωτερικού του οισοφάγου, του στομάχου και του δωδεκαδάκτυλου. Πραγματοποιείται με ένα όργανο που λέγεται γαστροσκόπιο και είναι ένας μακρύς και εξαιρετικά ελαστικός σωλήνας διαμέτρου μόλις λίγων χιλιοστών.
Αυτό το όργανο διαθέτει στην άκρη του μία κάμερα με φως και η εικόνα που καταγράφει μεταφέρεται σε ειδική οθόνη υψηλής ευκρίνειας, ώστε ο γιατρός να μπορεί να δει με λεπτομέρεια το εσωτερικό του άνω πεπτικού συστήματος και να εντοπίσει το όποιο τυχόν πρόβλημα.
Γιατί κάνουμε γαστροσκόπηση;
Θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες εξετάσεις της σύγχρονης γαστρεντερολογίας, αφού επιτρέπει τη διάγνωση και τη θεραπεία των περισσότερων παθήσεων του οισοφάγου, του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου, όπως οισοφαγίτιδα, οισοφάγος Barrett, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, κιρσοί οισοφάγου, νεοπλασίες οισοφάγου–στομάχου, γαστρίτιδα, πεπτικό–δωδεκαδακτυλικό έλκος, δυσπεψία, κοιλιοκάκη κλπ. Η γαστροσκόπηση προσφέρει την δυνατότητα γρήγορης και ασφαλούς διάγνωσης των παθήσεων αυτών, καθώς και τη δυνατότητα και θεραπευτικής παρέμβασης μέσω τουενδοσκοπίου.

Κολονοσκόπηση

Πρόκειται για την εξειδικευμένη εξέταση με την οποία ο γιατρός μπορεί να έχει εικόνα του εσωτερικού τοιχώματος του παχέος εντέρου, τμημάτων του λεπτού εντέρου καθώς και του τελικού τμήματος του λεπτού εντέρου. Πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός οργάνου που ονομάζεται κολονοσκόπιο και είναι ένας μακρύς και εξαιρετικά εύκαμπτος σωλήνας διαμέτρου ελαχίστων χιλιοστών, που εισάγεται στον ασθενή από τον πρωκτό και ανεβαίνει. Αυτό το όργανο διαθέτει στην άκρη του μία κάμερα με φως και η εικόνα που καταγράφει μεταφέρεται σε ειδική οθόνη υψηλής ευκρίνειας, ώστε ο γιατρός να μπορεί να δει με λεπτομέρεια το εσωτερικό του εντέρου.

Εναλλακτική Τεχνική με Νερό

Στη REGEN παρέχουμε τη δυνατότητα διενέργεια της κολονοσκόπησης με τη χρήση νερού, γνωστή και ως «υδροκολονοσκόπηση», μέσω ειδικής αντλίας που επιτρέπει πλήρως ανώδυνη ενδοσκόπηση κατώτερου πεπτικού, σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς καν τη χορήγηση καταστολής, και παράλληλα τη καλύτερη επισκόπηση του βλεννογόνου για ανίχνευση πολυπόδων. Η εναλλακτική της χρήσης νερού, αντί της κλασσικής προσέγγισης που απαιτεί «φούσκωμα» του εντέρου με αέρα ή διοξείδιο του άνθρακα, συνοδεύεται από κάποια συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, όπως είναι η λιγότερη ή και καθόλου αναλγησία, η δυνατότητα κολονοσκόπησης σε άτομα με πολλές συμφύσεις στην κοιλιακή χώρα μετά από επεμβάσεις, η πιο εύκολη και με λιγότερη αιμορραγία αφαίρεση των πολυπόδων κλπ.
Γιατί κάνουμε κολονοσκόπηση;
Θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες εξετάσεις της σύγχρονης γαστρεντερολογίας, αφού επιτρέπει τη διάγνωση και τη θεραπεία των πολλών παθήσεων του κατώτερου πεπτικού σωλήνα, όπως το διαρροϊκό σύνδρομο, η παθολογική δυσκοιλιότητα, οι ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου, όπως η ελκώδης κολίτιδα και η νόσος Crohn, οι πολύποδες του εντέρου, η εκκολπωμάτωση του εντέρου, οι νεοπλασίες του εντέρου κλπ.
 

REGEN
 
Είναι κοινός τόπος πλέον στη σύγχρονη ιατρική κοινότητα και σε παγκόσμιο επίπεδο πως δεν υπάρχει μία σωστή λύση για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά ένας συνδυασμός λύσεων για κάθε συνδυασμό προβλημάτων. Ο άνθρωπος δεν είναι «σπασμένος» σε τμήματα, αλλά ένα συνολικό «όλον» και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Το σώμα και το πνεύμα του, η υγεία και η εικόνα του, η εσωτερική και εξωτερική ισορροπία του, δεν είναι ξεχωριστά κομμάτια, αλλά ένα αδιάσπαστο σύνολο, που όταν νοσεί, νοσεί ολόκληρο. Γι’ αυτό ακριβώς η σύγχρονη επιστήμη πιστεύει πως η ομορφιά, η υγεία, η αρμονία και η ευεξία είναι στοιχεία αλληλένδετα, που υποστηρίζουν και υπηρετούν το ένα το άλλο.
Στα πλαίσια αυτά και στην προσπάθεια να έρθει σήμερα στην Ελλάδα το «αύριο» των παγκόσμιων ιατρικών εξελίξεων δημιουργήθηκε η REGEN, μία πολυκλινική που συγκεντρώνει κάτω από την ίδια στέγη καταξιωμένους επιστήμονες κάθε ειδικότητας, μηχανήματα και διαγνωστικά τεστ τελευταίας τεχνολογίας και τις πιο σύγχρονες και εξειδικευμένες θεραπείες και πρωτόκολλα, ώστε να μπορεί να υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρυσό τρίπτυχο: Πρόληψη – Αναγέννηση – Αντιγήρανση.
Στη REGEN θα σας βοηθήσουν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.
Περιοχές
Regen Χολαργός Λεωφ. Μεσογείων 226 Χολαργός

Regen Χολαργός

Διεύθυνση

Λεωφ. Μεσογείων 226 Χολαργός

Σχετικά Deals

Κλινική Εξέταση και Αξιολόγηση Σπίλων

στις Κλινικές Regen σε Χολαργό και Σύνταγμα

Πολλαπλές τοποθεσίες
1 αγορές
90.0€ 10€

Έλεγχος Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου-Κολίτιδας

στο Medi Family Athens στην Αθήνα

Αθήνα
0 αγορές
20.0€ 10€

Πλήρης Θυρεοειδικός Έλεγχος

στο Medi Family Athens στην Αθήνα

Αθήνα
1 αγορές
40.0€ 25€

Πελματογράφημα ή Ορθοπεδικές Εξετάσεις & Έλεγχος Σχετικών Παθήσεων

στα Πολυιατρεία REGEN Χολαργού

Χολαργός
7 αγορές
55.0€ από 8€

Διάγνωση Γαστρεντερολογικών Παθήσεων, Γαστροσκόπηση ή Κολονοσκόπηση, στα Πολυιατρεία REGEN Χολαργού.

από 115 Αγόρασέ το