25€ από 40€ για ένα Πλήρη Θυρεοειδικό Έλεγχο, στο Medi Family Athens στο Μουσείο-Κέντρο.

Δείτε την Προσφορά

  • 25€ από 40€ για ένα Πλήρη Θυρεοειδικό Έλεγχο
  • Όλες οι εξετάσεις εκτελούνται χωρίς παραπεμπτικό ΕΟΠΠΥ
  • Όλες οι εξετάσεις, συνοδεύονται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, από ιατρική εκτίμηση αποτελεσμάτων και προτάσεις θεραπείας και βελτίωσης της ΥΓΕΙΑΣ!
 

Λίγα Λόγια

  • Η καλή λειτουργία του θυρεοειδικού αδένα, παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην ορθή και ομαλή λειτουργία ΟΛΩΝ των συστημάτων του ανθρώπινου σώματος .
  • Οι ορμόνες του θυρεοειδούς είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του μεταβολισμού, την ωρίμανση και την ανάπτυξη όλων των κυττάρων και των ιστών.
  • Περιλαμβάνει:
  • Υπέρηχος θυρεοειδούς
  • Τ3
  • Τ4
  • T.S.H

 

Medi Family Athens

Μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών με πολυετή πείρα σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην προσωπική σχέση μεταξύ γιατρού και εξεταζόμενου. Τώρα ήρθε και στην Αθήνα ένα ευέλικτο κέντρο ιατρικής μέριμνας, που μπορεί να καλύψει τις πολυσχιδείς ανάγκες των πολιτών για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη σε προσιτό κόστος.
Στο MFA προσαρμόζουν το πρόγραμμα υγείας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Διαλέγετε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και κλείνετε ραντεβού μεμονωμένα ή και συνδυαστικά. Μπορείτε να κλείσετε παράλληλα ραντεβού για αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις .Όλα γίνονται άμεσα με τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού του πολυϊατρείου, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία σε δαιδαλώδη νοσοκομεία και κλινικές. Έμπειροι γιατροί θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα. 
Εκτός από τις απλές επισκέψεις στους γιατρούς του πολυϊατρείου μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα οικονομικών πακέτων ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου πολίτη.
 
Περιοχές
Βασιλέως Ηρακλείου 6 Αθήνα

Medi Family Athens

Διεύθυνση

Βασ. Ηρακλείου 6, Μουσείο Αθηνών
Αθήνα

Σχετικά Deals

Κλινική Εξέταση και Αξιολόγηση Σπίλων

στις Κλινικές Regen σε Χολαργό και Σύνταγμα

Πολλαπλές τοποθεσίες
1 αγορές
90.0€ 10€

Γαστροσκόπηση ή Κολονοσκόπηση

στα Πολυιατρεία REGEN Χολαργού

Χολαργός
0 αγορές
170.0€ από 115€

Έλεγχος Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου-Κολίτιδας

στο Medi Family Athens στην Αθήνα

Αθήνα
0 αγορές
20.0€ 10€

Πελματογράφημα ή Ορθοπεδικές Εξετάσεις & Έλεγχος Σχετικών Παθήσεων

στα Πολυιατρεία REGEN Χολαργού

Χολαργός
7 αγορές
55.0€ από 8€

25€ από 40€ για ένα Πλήρη Θυρεοειδικό Έλεγχο, στο Medi Family Athens στο Μουσείο-Κέντρο.

25 Αγόρασέ το