15€ από 120€ (-88%) για Έλεγχο Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας με Αιματολογικές Εξετάσεις & Διάγνωση από Ρευματολόγο, στο Medi Family Athens στο Μουσείο-Κέντρο.

Δείτε την Προσφορά

  • 15€ από 120€ για Έλεγχο Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας με Αιματολογικές Εξετάσεις, Εξέταση, Διάγνωση από Ρευματολόγο & Πρόταση Θεραπείας


Λίγα Λόγια

Ρευματοειδής Αρθρίτιδα

Είναι μια νόσος που δεν γνωρίζει ηλικίες, μιας και είναι η πιο συχνή μορφή φλεγμονώδους αρθρίτιδας. Πρόκειται για μια χρόνια πάθηση, προσβάλει σχεδόν όλες τις αρθρώσεις του σώματος και το αποτέλεσμα είναι η καταστροφή του χόνδρου των οστών, των τενόντων και των συνδέσμων.
 
Οι γυναίκες εμφανίζουν τη νόσο 3 φορές συχνότερα από τους άνδρες. Εμφανίζεται κυρίως με πόνο και οίδημα στις αρθρώσεις, κόπωση και ευερεθιστικότητα. Εάν δεν διαγνωστεί έγκαιρα, μπορεί να ελαττώσει τη διάρκεια ζωής του ατόμου και μέσα σε λίγα χρόνια να καταστήσει πολλούς από τους πάσχοντες , ανήμπορους να εργαστούν! Οι έρευνες δείχνουν ότι όσο συντομότερα ξεκινά η θεραπεία, τόσο περισσότερο αποτελεσματική είναι.
 
Αιματολογικές Εξετάσεις:
 
  • RA-TEST: χρησιμοποιείται για τη διάγνωση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας
  • C.R.P: είναι μια πρωτεΐνη του οργανισμού, η οποία ανιχνεύει τη φλεγμονή και την ένταση της ασθένειας
  • Τ.Κ.Ε: χρησιμοποιείται στην αξιολόγηση της δραστηριότητας των λοιμώξεων, των φλεγμονωδών καταστάσεων, των αυτοάνοσων διαταραχών των κυττάρων του αίματος
  • Κλινική εξέταση, διάγνωση, πρόταση θεραπείας και επανεκτίμηση από ειδικό ιατρό ρευματολόγο

Θεραπεία:

Στόχος η επιβράδυνση της ασθένειας , η μείωση του πόνου και της φλεγμονής, η διατήρηση της καλής λειτουργίας των αρθρώσεων και η ελαχιστοποίηση των βλαβών στις αρθρώσεις. Η θεραπεία, περιλαμβάνει συχνά τη λήψη περισσότερων του ενός φαρμάκου, και θα πρέπει να ξεκινά το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η μόνιμη αρθρική βλάβη.

 

Medi Family Athens

Μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών με πολυετή πείρα σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην προσωπική σχέση μεταξύ γιατρού και εξεταζόμενου. Τώρα ήρθε και στην Αθήνα ένα ευέλικτο κέντρο ιατρικής μέριμνας, που μπορεί να καλύψει τις πολυσχιδείς ανάγκες των πολιτών για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη σε προσιτό κόστος.
Στο MFA προσαρμόζουν το πρόγραμμα υγείας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Διαλέγετε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και κλείνετε ραντεβού μεμονωμένα ή και συνδυαστικά. Μπορείτε να κλείσετε παράλληλα ραντεβού για αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις .Όλα γίνονται άμεσα με τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού του πολυϊατρείου, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία σε δαιδαλώδη νοσοκομεία και κλινικές. Έμπειροι γιατροί θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα. 
Εκτός από τις απλές επισκέψεις στους γιατρούς του πολυϊατρείου μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα οικονομικών πακέτων ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου πολίτη.
 
Περιοχές
Βασιλέως Ηρακλείου 6 Αθήνα

Medi Family Athens

Διεύθυνση

Βασ. Ηρακλείου 6, Μουσείο Αθηνών
Αθήνα

Σχετικά Deals

Πλήρης Θυρεοειδικός Έλεγχος

στο Medi Family Athens στην Αθήνα

Αθήνα
0 αγορές
40.0€ 25€

Πελματογράφημα ή Ορθοπεδικές Εξετάσεις & Έλεγχος Σχετικών Παθήσεων

στα Πολυιατρεία REGEN Χολαργού

Χολαργός
5 αγορές
55.0€ από 8€

Πλήρες Αιματολογικό Check-up + Γενική Ούρων Κατ' οίκον

στο Medi Family Athens στην Αθήνα

Αθήνα
0 αγορές
250.0€ 39€

Πλήρης Γυναικολογικός & Μαστολογικός Έλεγχος

στο Medi Family Athensστο Μουσείο Αθηνών

Αθήνα
13 αγορές
180.0€ 32€

15€ από 120€ (-88%) για Έλεγχο Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας με Αιματολογικές Εξετάσεις & Διάγνωση από Ρευματολόγο, στο Medi Family Athens στο Μουσείο-Κέντρο.

15 Αγόρασέ το