69€ από 900€ (-92%) για 3 (2+1 ΔΩΡΟ) Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης για Γυναίκες και Άνδρες, από το Human Perfection στο Κολωνάκι.

Δείτε την Προσφορά

  • 69€ από 900€ για 3 (2+1 ΔΩΡΟ) Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης
  • Ισχύει για Γυναίκες και Άνδρες
  • Η θεραπεία εφαρμόζεται αποκλειστικά από Πλαστικό Χειρουργό ή Δερματολόγο.
     

Λίγα Λόγια

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μία σύγχρονη επαναστατική μέθοδο αντιμετώπισης της τριχόπτωσης προσφέροντας άμεσα ορατά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας, χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες.

Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες με αναπλαστικές ιδιότητες που υπάρχουν φυσιολογικά στον οργανισμό μας. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη, επανενεργοποιώντας τα αρχέγονα πολυδύναμα βλαστοκύτταρα.
 
Μέσω της θεραπείας τριχόπτωσης οι αυξητικοί παράγοντες πολλαπλασιάζονται, ενεργοποιώντας περισσότερα βλαστοκύτταρα. Κατά συνέπεια, επανέρχεται η λειτουργία των τριχοθυλακίων στην περιοχή όπου γίνεται η έγχυση, με αποτέλεσμα τη φύτρωση νέων μαλλιών. Παράλληλα, λειτουργεί προληπτικά εναντίον της τριχόπτωσης, εμποδίζοντας την περαιτέρω απώλεια μαλλιών, ενώ ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά.
 
Τα αποτελέσματα φαίνονται σταδιακά σε διάστημα 2-3 μηνών, καθώς διεγείρεται η λειτουργία και παρατείνεται η διάρκεια ζωής των τριχοθυλακικών μονάδων, ευνοείται ο πολλαπλασιασμός των κυττάρων και προκαλείται αναγέννηση των ιστών. Ο ασθενής μπορεί να επαναλάβει την θεραπεία όσες φορές επιθυμεί.
 
Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία που εφαρμόζεται αποκλειστικά από Πλαστικό Χειρουργό ή Δερματολόγο.
 
Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μόλυνσης ή φλεγμονής καθώς το υλικό αυτό είναι στείρο μικροβίων.
 
Περιοχές
Αναγνωστοπούλου 6, Κολωνάκι

Human Perfection

Διεύθυνση

Αναγνωστοπούλου 6
Αθήνα

Σχετικά Deals

Βαφή Ρίζας ή Ανταύγειες

στο κομμωτήριο Ioanna’s Coiffure στο Ψυχικό

Αμπελόκηποι
12 αγορές
35.0€ από 11€

Θεραπείες για τα Μαλλιά: PRP Μεσοθεραπεία & Hair Regrowth Laser

στο Deka Plastic Surgery στο Σύνταγμα

Αθήνα
2 αγορές
250.0€ 49€

69€ από 900€ (-92%) για 3 (2+1 ΔΩΡΟ) Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης για Γυναίκες και Άνδρες, από το Human Perfection στο Κολωνάκι.

69 Αγόρασέ το