129€ από 290€ (-55%) για HIFU Lifting Χωρίς Νυστέρι για Αντιγήρανση & Ανανέωση Προσώπου (3 συνεδρίες), στο Ιατρείο My Plastic Surgeon στον Κορυδαλλό.

Δείτε την Προσφορά

  • 129€ από 290€ για 1 Συνεδρία HIFU στην Περιοφθαλμική Περιοχή του Προσώπου (Μέτωπο, Ζυγωματικά, Κροτάφους & Υπερόφρυο Τόξο)
  • 129€ από 290€ για 1 Συνεδρία HIFU σε Λαιμό-Διπλοσάγωνο
  • 129€ από 290€ για 1 Συνεδρία HIFU σε Πρόσωπο (Παρειές, Μάγουλα, Άνω & Κάτω Χείλος)
  • Η θεραπεία ειναι 3- επίπεδη (3 συνεδρίες)
 

Λίγα Λόγια

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι ένα όμορφο και σφριγηλό δέρμα προσώπου και σώματος. Ακόμα περισσότερο πόσο σημαντικό είναι αυτό όταν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς ένα χειρουργικό Lifting.
 
Το HIFU επιτυγχάνει την σύσφιξη των ιστών ακόμα και σε μεγάλο  βάθος με εστιασμένους υπέρηχους υψηλής συχνότητας. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία που εφαρμόζεται στο ιατρείο. Χρειάζεται καλή γνώση της ανατομίας και της συμπεριφοράς των ιστών από εξειδικευμένο ιατρό για τη χρήση του στην περιοχή του προσώπου σε βάθος για να είναι ασφαλές στη σωστή ένταση και για να έχει αποτέλεσμα. 
 
Προσφέρει βαθιά σύσφιξη μέσω εξάχνωσης των στοχευόμενων ιστών και ενεργοποίησης του μηχανισμού επούλωσης των ινοβλαστών στις περιοχές εφαρμογής. Ανορθώνει και ανανεώνει το πρόσωπο περιοφθαλμικά, στο υπερόφρυο, στο περίγραμμα του προσώπου, στα ζυγωματικά και τα μάγουλα δρώντας σε διαφορετικά επίπεδα βάθους. 
 
Επίσης η δράση του βελτιώνει εντυπωσιακά τον χαλαρωμένο λαιμό και το διπλοσάγονο και το ντεκολτέ. Το δέρμα αποκτά κολλαγόνο και η ανάπλαση μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Τα  αποτελέσματα είναι άμεσα και η θεραπεία μπορεί να γίνει με μία μόνο εφαρμογή.
 
Όταν η θεραπεία γίνεται από Πλαστικό Χειρουργό με καλή γνώση της ανατομικής του προσώπου και του SMAS  ειδικότερα, τότε η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, μη-επεμβατική, με ελάχιστο έως καθόλου χρόνο αποθεραπείας και προπαντός με ωραίο αποτέλεσμα!
 
Περιοχές
Αθηνάς 68 (Πλατεία Ελευθερίας) Κορυδαλλός

My Plastic Surgeon

Διεύθυνση

Αθηνάς 68 (Πλατεία Ελευθερίας) Κορυδαλλός

Σχετικά Deals

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι και Ανάπλαση Προσώπου

στο Unani Biospa MD στον Γέρακα

Γέρακας
0 αγορές
65.0€ 18€

45' Full Body Μασάζ και Περιποίηση Προσώπου Με Μάσκα Χρυσού

στο Chic and Beauty Med Spa

Περιστέρι
0 αγορές
65.0€ 27€

Αυτόλογη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία PRPlasma για Αντιγήρανση Προσώπου

από τον πλαστικό χειρούργο Γεώργιο Καλογεράκη στο κέντρο της Αθήνας

Αθήνα
4 αγορές
180.0€ 84€

Φωτοανάπλαση Προσώπου και Θεραπεία Ματιών

στο Unani Biospa MD στον Γέρακα

Γέρακας
0 αγορές
65.0€ 10€

129€ από 290€ (-55%) για HIFU Lifting Χωρίς Νυστέρι για Αντιγήρανση & Ανανέωση Προσώπου (3 συνεδρίες), στο Ιατρείο My Plastic Surgeon στον Κορυδαλλό.

από 129 Αγόρασέ το