119€ για Μία Συνεδρία Κρυολιπόλυσης 4D διάρκειας 60' με μία κεφαλή ή 189€ για Μία Συνεδρία Κρυολιπόλυσης 4D διάρκειας 60' με 2 κεφαλές ταυτόχρονα για την απόλυτη λιποαφαίρεση χωρίς νυστέρι και μόνιμο αποτέλεσμα σε 1 μόνο συνεδρία. Γνωρίστε τη νέα τεχνολογία με μια εκπληκτική προσφορά, από το νέο δερματολογικό ιατρείο Human Perfection στo Κολωνάκι!!!

Δείτε την Προσφορά

 • 119€ από 580€ (-80%) για Μία Συνεδρία Κρυολιπόλυσης 4D διάρκειας 60' με μία κεφαλή 
 • 189€ από 1160€ (-84%) για Μία Συνεδρία Κρυολιπόλυσης 4D διάρκειας 60' με 2 κεφαλές 
 

Λίγα Λόγια

Η 4D Κρυολιπόλυση είναι το αποκορύφωμα της μη επεμβατικής γλυπτικής του σώματος.
 
Πρόκειται για μία επιστημονικά αποδεδειγμένη και κλινικά τεκμηριωμένη θεραπεία που εξαφανίζει τα λιποκύτταρα μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης
 
Η κρυολιπόλυση προκαλεί μια απόλυτα ελεγχόμενη ψύξη του τοπικού λίπους που επιφέρει κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων τα οποία αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας σε μερικές εβδομάδες, αλλάζοντας το περίγραμμα του σώματός μας και κάνοντας τη σιλουέτα μας πιο νεανική και ελκυστική. 
 
Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι τα εξής:
 
 • Είναι μη επεμβατική– χωρίς νυστέρι και αναισθησία
 • Είναι ανώδυνη. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας στις καθημερινές του δραστηριότητες
 • Έχει ορατή και άμεση μείωση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια
 • Δεν προκαλεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς, όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα και τα οστά
 • Δεν εκχύνονται στον οργανισμό τοξίνες που προέρχονται από τη διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές
 • 20% έως 40% απώλεια λίπους με μία μόνο θεραπεία!
 • Χωρίς άσκηση & αλλαγές στη διατροφή
 • Εξαλείφει μόνιμα το λίπος
 • Ιδανική για επίμονους θύλακες λίπους

 

Human Perfection

Τα Human Perfection είναι ολοκαίνουρια δερματολογικά ιατρεία, που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη σε αισθητικές επεμβάσεις ή παρεμβάσεις με νέου τύπου υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και μηχανήματα, εξελιγμένες ιατρικές υπηρεσίες. 
Είναι πρότυπα κέντρα δερματολογικών ιατρικών υπηρεσιών με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης. Παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης γενιάς. 
Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων και προσώπου, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση. Στις υπηρεσίες τους επίσης θα βρείτε: Botox, Μεσοθεραπείες, Νήματα, RF, Cavitation. 
Στα Human Perfection έχουν επενδύσει στην εξέλιξη της τεχνολογίας για να σας προσφέρουν παροχή ποιοτικών αισθητικών επεμβάσεων με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα, ανθρώπινο πρόσωπο και επαγγελματισμό. Οι χώροι είναι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένοι με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για να σας προσφέρουν τις αισθητικές βελτιώσεις που αναζητάτε με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
 

 

Περιοχές
Αναγνωστοπούλου 6, Κολωνάκι

Human Perfection

Διεύθυνση

Αναγνωστοπούλου 6
Αθήνα

Σχετικά Deals

Πρόγραμμα Αδυνατίσματος και μια Περιποίηση Προσώπου 2 σε 1

στο Chic and Beauty Med Spa

Περιστέρι
0 αγορές
450.0€ 79€

Αποτρίχωση σε Πλάτη & Στήθος

από το πρότυπο κέντρο αισθητικής Βούλα Παπαλέξη

Αμπελόκηποι
2 αγορές
70.0€ 18€

30' Μασάζ Κυτταρίτιδας

στο Benevita Natural Wellness Center στο Μαρούσι

Μαρούσι
19 αγορές
25.0€ 5€

Αποτρίχωση με IPL για Γυναίκες & Άνδρες

στο Ιατρείο My Plastic Surgeon στον Κορυδαλλό

Κορυδαλός
0 αγορές
80.0€ από 17.9€

119€ για Μία Συνεδρία Κρυολιπόλυσης 4D διάρκειας 60' με μία κεφαλή ή 189€ για Μία Συνεδρία Κρυολιπόλυσης 4D διάρκειας 60' με 2 κεφαλές ταυτόχρονα για την απόλυτη λιποαφαίρεση χωρίς νυστέρι και μόνιμο αποτέλεσμα σε 1 μόνο συνεδρία. Γνωρίστε τη νέα τεχνολογία με μια εκπληκτική προσφορά, από το νέο δερματολογικό ιατρείο Human Perfection στo Κολωνάκι!!!

από 119 Αγόρασέ το