29,90€ από 90€ (-67%) για Τοποθέτηση Extention Βλεφαρίδας με την Μέθοδο Τρίχα-Τρίχα, από το Beauty Passion στο Περιστέρι.

Δείτε την Προσφορά

  • 29,90€ από 90€ για Τοποθέτηση Extention Βλεφαρίδας με την Μέθοδο Τρίχα-Τρίχα

 

Λίγα Λόγια

Στην διαδικασία τοποθέτησης extentioν βλεφαριδών με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα ή αλλιώς one by one όπως είναι ευρέως διαδεδομένη τοποθετείται ένα extension σε κάθε φυσική τρίχα στη βλεφαρίδα.
 
Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για όσες θέλουν να πετύχουν εντυπωσιακό αλλά φυσικό αποτέλεσμα που δεν κουράζει το μάτι καθώς δεν προσθέτει πολύ επιπλέον βάρος στις υπάρχουσες βλεφαρίδες.
 
 
Beauty Passion
 
To Beauty Passion, αποτελεί ένα πλήρες εξοπλισμένο χώρο, ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες σας με μια μεγάλη γκάμα, αισθητικών περιποιήσεων και θεραπειών.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και με έμφαση στην λεπτομέρεια, επιλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα που σας προτείνουμε.

Τέλος, η προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε τον κάθε πελάτη με ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη, είναι έννοιες συνυφασμένες με μας που σε συνδυασμό με τις πραγματικά ελκυστικές τιμές, αιτιολογούν απόλυτα την πορεία μας.
Περιοχές
Κρέσνας 14, Περιστέρι

Beauty Passion

Διεύθυνση

Κρέσνας 14, Περιστέρι

Σχετικά Deals

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι και Ανάπλαση Προσώπου

στο Unani Biospa MD στον Γέρακα

Γέρακας
0 αγορές
65.0€ 18€

Περιποίηση Προσώπου

στο Beauty Medical στον Πειραιά

Πειραιάς
10 αγορές
70.0€ 15€

2 Θεραπείες Περιποίησης Προσώπου

στο Chic and Beauty Med Spa

Περιστέρι
0 αγορές
80.0€ 29€

HIFU Lifting για Αντιγήρανση Προσώπου

στο Ιατρείο My Plastic Surgeon στον Κορυδαλλό

Κορυδαλλός
2 αγορές
290.0€ από 129€

29,90€ από 90€ (-67%) για Τοποθέτηση Extention Βλεφαρίδας με την Μέθοδο Τρίχα-Τρίχα, από το Beauty Passion στο Περιστέρι.

29.9 Αγόρασέ το