Από 16,90€ Μασάζ Αδυνατίσματος-Καταπολέμησης της Κυτταρίτιδας και Ενζυμική Θεραπεία ή Λεμφικό, στο My Box of Beauty στο Ν.Ψυχικό.

Δείτε την Προσφορά

 • 16,90€ από 40€ για 1 Λεμφικό Μασάζ (45')
 • 44,90€ από 120€ για 3 Λεμφικά Μασάζ (45')
 • 19,90€ από 40€ για 1 Μασάζ Αδυνατίσματος & Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας (30')
 • 49,90€ από 120€ για 3 Μασάζ Αδυνατίσματος & Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας (30')
 • 34,90€ από 80€ για 1 Μασάζ Αδυνατίσματος & Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας (30') & 1 Ενζυμική Θεραπεία Σώματος (15')

 

Λίγα Λόγια

Λεμφικό Μασάζ

Το λεμφικό μασάζ που γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές, είναι μια τεχνική μάλαξης που βοηθά στη διέγερση του λεμφικού συστήματος. Κύριο στόχο έχει να διεγείρει τους λεμφαδένες ώστε να διευκολυνθεί η κυκλοφορία της λέμφου. Με αυτό το τρόπο επιτυγχάνεται η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. Το λεμφικό μασάζ τονώνει τη μικροκυκλοφορία αλλά συμβάλλει και στην μείωση των οιδημάτων που δημιουργούνται λόγω της συσσώρευσης λίπους. Όλα αυτά βοηθούν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και στη μείωση του τοπικού πάχους. Το λεμφικό μασάζ μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα , συνήθως όμως εφαρμόζεται στο κάτω μέρος του σώματος όπου εμφανίζονται περιοχές με προβλήματα κυτταρίτιδας, πρηξιμάτων και τοπικού πάχους.
Το λεμφικό  μασάζ αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που υπάρχουν σοβαρές παθολογικές καταστάσεις, όπως άσθμα, θρομβώσεις, καρκίνος και όγκοι, αλλά και καρδιαγγειακά προβλήματα (π.χ. έμφραγμα, εγκεφαλικό, φλεβική ανεπάρκεια). Σε οποιοδήποτε παθολογικό πρόβλημα καλό θα ήταν να υπάρχει και η συγκατάθεση γιατρού.

Οφέλη:
 • Αποτοξίνωση του οργανισμού
 • Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος
 • Μείωση της κυτταρίτιδας
 • Χάσιμο πόντων
 • Αποσυμφόρηση των πρησμένων κάτω άκρων
 
Μασάζ Αδυνατίσματος & Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας 

Μασάζ που σμιλεύει το σώμα και μειώνει την εμφάνιση κάθε μορφής κυτταρίτιδα. Μπορεί να δράσει στοχευμένα σε επίμαχες περιοχές (γλουτούς, στομάχι κτλ), όπου η συγκέντρωση των λιποκυττάρων είναι μεγαλύτερη. Η ειδική τεχνική μάλαξης σε συνδυασμό με τα εξιδεικευμένα προϊόντα, που περιέχουν ένα φυτικό σύμπλεγμα, καφεΐνη και εκχυλίσματα αγκινάρας, αυξάνουν τη λιποδιάλυση και μειώνουν τη λιπογένεση.  Η θεραπεία αυτή βελτιώνει την υφή του δέρματος και την όψη φλοιού πορτοκαλιού και καταπολεμά το τοπικό πάχος. Με το πέρας των συνεδριών (διαφορετικό  σε αριθμό ανά περίπτωση) υπάρχει μείωση πόντων.

Οφέλη:
 • Μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα κάθε μορφής
 • Αποκαθιστά την σφριγηλότητα και ελαστικότητα
 • Βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού
 • Καταπολεμά το τοπικό πάχος
 
Ενζυμική Θεραπεία

Τα ένζυµα είναι ειδικές πρωτεΐνες που βρίσκονται σε κάθε οργανισµό και δρουν ως καταλύτες στις χηµικές αντιδράσεις που λαµβάνουν χώρα στο µεταβολισµό µας. Λόγω των βιοχηµικών χαρακτηριστικών τους στοχεύουν απευθείας στο πρόβληµα που θέλουµε να βελτιώσουµε. Ως αποτέλεσµα της µεταβολικής δράσης των ενζύµων τα οποία αναγνωρίζονται και απορροφώνται απευθείας από την εστία του προβλήµατος παρατηρείται σηµαντική βελτίωση στην ελαστικότητα του δέρµατος, στη µείωση των ρυτίδων και στη µείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και γενικότερα  βελτιωµένη εµφάνιση του δέρµατος στο 100% των περιπτώσεων.
H εκτέλεση της θεραπείας ξεκινά με ένζυμα με ένα ελαφρύ μασάζ, καθώς έχουν απολεπιστική και διεισδυτική ικανότητα. Έπειτα τυλίγουμε την υπό θεραπεία περιοχή με ένα wrap και περιμένουμε για 20΄σε ένα ελαφρώς ζεστό περιβάλλον, ώστε να ενισχυθεί η απορρόφησής τους από το δέρμα. Τέλος κάνουμε μασάζ με προϊόν ανάλογο της θεραπείας δηλαδή συσφικτικό ή λιποδιαλυτικό.
 

My Box of Beauty
 
Δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2013 από ανθρώπους με γνώση και αγάπη για το αντικείμενο της Κοσμετολογίας και της Αισθητικής, με προσοχή στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, δίνοντας μεγάλη σημασία στην τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής και αποστείρωσης μιας και εδώ η επιστήμη της Αισθητικής συναντάει την Ιατρική εξειδίκευση. Στους όμορφους χώρους του θα βρείτε θεραπείες περιποίησης προσώπου και σώματος, περιποίηση άκρων, επαγγελματικό μακιγιάζ, αποτρίχωση και σύγχρονες εξειδικευμένες θεραπείες για κάθε αισθητικό σας πρόβλημα.
Η υπεύθυνη του χώρου κυρία Έφη Κατσακιώρη είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Αθηνών και μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος (Σ.ΕΠ.Α.Ε.). Έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της αισθητικής αλλά και προϋπηρεσία στο χώρο της Διαιτητικής στα νοσοκομεία Υγεία και Metropolitan, καθώς φέρει αντίστοιχο πιστοποιημένο πτυχίο Ι.Ε.Κ. Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια στον τομέα των εναλλακτικών θεραπειών και του λεμφικού μασάζ.
 
Περιοχές
Άγγελου Σικελιανού 8 Ν.Ψυχικό

My Box of Beauty

Διεύθυνση

Άγγελου Σικελιανού 8 Ν.Ψυχικό

Σχετικά Deals

Πρόγραμμα Αδυνατίσματος και μια Περιποίηση Προσώπου 2 σε 1

στο Chic and Beauty Med Spa

Περιστέρι
0 αγορές
450.0€ 79€

Laser Aποτρίχωση τεχνολογίας Aλεξανδρίτη

στο Pure Touch Plastic Surgery Clinic

Κολωνάκι
2 αγορές
19.9€ από 9.9€

Σύσφιξη και Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας

στο My Box of Beauty στο Νέο Ψυχικό

Νέο Ψυχικό
0 αγορές
80.0€ 39€

Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας

το Karma Massage στους Αμπελόκηπους

Αμπελόκηποι
0 αγορές
32.0€ από 15.9€

Από 16,90€ Μασάζ Αδυνατίσματος-Καταπολέμησης της Κυτταρίτιδας και Ενζυμική Θεραπεία ή Λεμφικό, στο My Box of Beauty στο Ν.Ψυχικό.

από 16.9 Αγόρασέ το