9,90€ από 25€ (-60%) για 30' full body χαλαρωτικό μασάζ και 20' ρεφλεξολογία, ή 30' full body χαλαρωτικό μασάζ και 20' μασάζ κεφαλής, ή 30' gua sha προσώπου, στο Living Clever στο Μαρούσι, πλησίον ηλεκτρικού.

Δείτε την Προσφορά

  • 9,90€ από 25€ για 30' full body χαλαρωτικό μασάζ και 20' ρεφλεξολογία
  • 9,90€ από 25€ για 30' full body χαλαρωτικό μασάζ και 20' μασάζ κεφαλής
  • 9,90€ από 25€ για 30' gua sha προσώπου.Λίγα Λόγια

Full Body Χαλαρωτικό Μασάζ

Μάλαξη σε όλο το σώμα με ήπια πίεση για να επιτευχθεί το αίσθημα της χαλάρωσης και της ευεξίας. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου καθώς μειώνει το άγχος και την ψυχολογική κούραση.
 
Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Διεγείροντας αυτά τα ανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνεται ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.
 
GUA SHA Προσώπου

Το μασάζ προσώπου gua sha έχει χαρακτηριστεί ως "botox της Ανατολής" ή "ανατολίτικο lifting" χάρη στις αποδεδειγμένες αντιγηραντικές του δράσεις. Φουσκώνει, συσφίγγει και αποτοξινώνει το δέρμα απαλύνοντας τις λεπτές ρυτίδες και αντιμετωπίζοντας τη χαλάρωση του προσώπου ανώδυνα και εντελώς φυσικά, χωρίς καμμία ξένη ουσία να εισέρχεται στο δέρμα.
 
 
Living Clever

Είμαστε μια ομάδα πτυχιούχων που μας ένωσε η κοινή αγάπη για τη φύση και τη θεραπεία, μέσα από αυτήν. Έτσι γεννήθηκε το Living Clever, ένας χώρος ολιστικών και συμπληρωματικών θεραπειών, που στοχεύει στην χρησιμοποίηση όλων των επιστημονικών γνώσεων και ολιστικών μεθόδων, προκειμένου να δώσουμε λύσεις, μέσα από την χαλάρωση, την αναζωογόνηση και την αποτοξίνωση του οργανισμού, απέναντι στο στρες της καθημερινής ζωής. 
 
Πιστεύουμε πως ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και φιλοσοφία μας είναι η εξατομικευμένη, ολιστική προσέγγιση, για τον κάθε έναν από εμάς!
 
Η πρόληψη με τα αγαθά της φύσης είναι η καλύτερη 
 
Περιοχές
Θερμοπυλών 6, Μαρούσι

Living Clever

Διεύθυνση

Θερμοπυλών 6, Μαρούσι,πλησίον ηλεκτρικού.

Σχετικά Deals

Day Spa για Άνδρες και Γυναίκες

στο Elxis Spa στο Πεδίο του Άρεως

Αθήνα
3 αγορές
20.0€ από 9.9€

Χαμάμ με Φυσικό Σαπούνι Ελιάς + 60' Full Body Μασάζ

στο Massagio Hammam στο Πολύγωνο

Αθήνα
2 αγορές
20.0€ από 9.9€

40' Full Body Μασάζ + Απεριόριστη Sauna με αιθέρια έλαια

στο Elxis Spa στο Πεδίο του Άρεως

Αθήνα
6 αγορές
80.0€ από 24.9€

40' Relaxing Full Body Μασάζ ή σε Συνδυασμό με Ρεφλεξολογία

στο Benevita Natural Wellness Center στο Μαρούσι

Μαρούσι
9 αγορές
40.0€ από 9.9€

9,90€ από 25€ (-60%) για 30' full body χαλαρωτικό μασάζ και 20' ρεφλεξολογία, ή 30' full body χαλαρωτικό μασάζ και 20' μασάζ κεφαλής, ή 30' gua sha προσώπου, στο Living Clever στο Μαρούσι, πλησίον ηλεκτρικού.

από 9.9 Αγόρασέ το