7,50€ από 25€ (-70%) για τέσσερις εβδομάδες Zumba Διάρκειας 8 ωρών, από το Portal Dance Studio στον Κορυδαλλό!!!

Δείτε την Προσφορά

  • 7,50€  από 25€ για 1 Μήνα Χορού Zumba διάρκειας 8 ωρών, 2 ώρες κάθε εβδομάδα
  • Η προσφορά ισχύει για γυναίκες, άντρες και παιδιά.
  • Ωράριο:Δευτέρα 17:30 - 22:30, Τρίτη 17:30 - 22:30, Τετάρτη 18:30 - 22:30, Πέμπτη 17:30 - 22:30, Παρασκευή 18:30 - 22:30, Σάββατο 11:30 - 12:30
 

Λίγα Λόγια
 
Κι όμως, υπάρχει μια μέθοδος γυμναστικής που υπόσχεται μοναδικά οφέλη, όχι μόνο στο σώμα αλλά και στη διάθεσή σας, και μάλιστα άμεσα: Let's Zumba!!!
 
Ουσιαστικά, ο χορός Zumba® ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς με εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που θα σας απογειώσει. Στην πράξη λίγο από salsa, merenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή!
 
Ένας από τους στόχους της Ζούμπα είναι να σας βγάλει από τη βαρετή ρουτίνα ασκήσεών σας και να σας κάνει να περάσετε καλά. Αυτή η μορφή άσκησης αλλάζει εντελώς την παραδοσιακή εικόνα της προπόνησης, κάνοντάς σας να φτάσετε σε μια καλύτερη σιλουέτα χορεύοντας.
 
Σας φτιάχνει τη διάθεση
 
Όπως και οι άλλες μορφές άσκησης, η Ζούμπα προκαλεί την έκκριση ενδορφινών, ορμονών που προάγουν την αυτοεκτίμηση και την ευτυχία σας.
 
Οι ευχάριστοι ρυθμοί που απαιτούν καλό συντονισμό για να χορέψετε απομακρύνουν επίσης κάθε αρνητική ενέργεια. Μόλις το μάθημά σας τελειώσει, θα έχετε μια γενική αίσθηση ευεξίας.

Καταπολέμηση του άγχους
 
Οι χορευτικές κινήσεις, ο ρυθμός, τα τραγούδια και η αεροβική άσκηση της Ζούμπα συνεισφέρουν στην έκκριση ορμονών που καταπολεμούν το άγχος. Ένα μάθημα Ζούμπα μετά από μια δύσκολη μέρα θα σας χαλαρώσει, βελτιώνοντας τη συναισθηματική σας υγεία.
 
Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν
 
Αν δεσμευτείτε απέναντι στο να κάνετε τακτικά μαθήματα Ζούμπα, θα καταπολεμήσετε το υπερβολικό βάρος και την παχυσαρκία. Επιπλέον θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα πολύ γρήγορα, κάτι που θα σας κινητοποιεί να πηγαίνετε στο επόμενο μάθημα.
 
Είναι μια κοινωνική δραστηριότητα
 
Η Ζούμπα σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να κάνετε φίλους.
Ο στόχος μας είναι απλός: Θέλουμε να θέλετε να προπονηθείτε, να αγαπήσετε την προπόνηση και να εθιστείτε. Οι φανατικοί της Zumba® επιτυγχάνουν μακροπρόθεσμα οφέλη απολαμβάνοντας την εμπειρία μιας κεφάτης ώρας, ξοδεύοντας θερμίδες με κινήσεις που αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον τους για πάντα!
 

Portal Dannce Studio

Πιστεύουμε ότι ανακαλύψαμε έναν απίστευτο τρόπο ζωής που τροφοδοτείται από το πάθος. Αυτό το πάθος επικεντρώνεται στην τέχνη, την υγεία, τον χορό και τη σεξουαλικότητα και πάνω απ 'όλα την κοινότητα. Στο Portal Dannce Studio®, περνάμε τις μέρες και τις νύχτες μας γεμάτες από αυτόν τον τρόπο ζωής. Δουλεύουμε με πάθος για να το βελτιώσουμε και να ενισχύσουμε τη συνολική εμπειρία του χορευτή. Μαθαίνουμε από τους μαθητές μας ακούγοντας τον πόνο και τις επιθυμίες τους. Έτσι δημιουργήθηκε το Portal Dance Studio® ως έναν χώρο για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες αυτής της μοναδικής μορφής χορού. Είμαστε εξειδικευμένοι στη διδασκαλία του Pole dancing, Zumba, και του Ανατολίτικου Χορού - Belly Dancing. Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε την ποιότητα της εκπαίδευσής μας καθώς τον άριστο κι εξειδικευμένο επαγγελματισμό μας! Η Σχολή μας, είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδος (ΕΣΧΕ)-National Council Dance of Greece και μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Χορού - World Dance Council (WDC).
 

 

Περιοχές
Σερρών 60, Κορυδαλλός

PortalDanceStudio

Διεύθυνση

Σερρών 60, Κορυδαλλός

Σχετικά Deals

Συνεδρία Ρέικι

στο κέντρο ευεξίας "Ολότητα" στην Ομόνοια

Αθήνα
0 αγορές
30.0€ 15€

Παιχνίδια Απόδρασης

στο ELUDE Adventure Escape Rooms στο Περιστέρι

Περιστέρι
7 αγορές
15.0€ 7.5€

Προπόνηση EMS με Miha Bodytec

στο UpTherapy στη Ν. Χαλκηδόνα

Ν.Χαλκηδόνα
6 αγορές
60.0€ από 29€

7,50€ από 25€ (-70%) για τέσσερις εβδομάδες Zumba Διάρκειας 8 ωρών, από το Portal Dance Studio στον Κορυδαλλό!!!

7.5 Αγόρασέ το