90€ από 150€ (-40%) για 1 θεραπεία με τη τεχνολογία Fractional CO2 Laser για την εξάλειψη πανάδων, ραγάδων και ρυτίδων και την ανάπλαση δέρματος στο πρόσωπο, από το Human Perfection στο Κολωνάκι!

Δείτε την Προσφορά

  • 90€ από 150€ για 1 θεραπεία με τη τεχνολογία Fractional CO2 Laser για την εξάλειψη πανάδων, ρυτίδων και την ανάπλαση δέρματος στο πρόσωπο.


Λίγα Λόγια

Το Fractional CO2 Laser αποτελεί ένα νέο όπλο στη φαρέτρα της αισθητικής ιατρικής αφού έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός Laser για τις θεραπείες προσώπου και σώματος, χωρίς τις μακρές περιόδους επούλωσης. To fractional (κλασματικό λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα) είναι μία εξελιγμένη θεραπεία που αφορά τόσο στην επιφάνεια του δέρματος, όσο και στα βαθύτερα στρώματά του, στοχεύοντας στο σμηγματογόνο αδένα και μειώνοντας το μέγεθός του. Με αυτό τον τρόπο, ρυθμίζεται η παραγωγή σμήγματος, σκοτώνονται τα βακτήρια και βελτιώνονται σημαντικά οι φλεγμονώδεις βλάβες της ακμής, με παράλληλη ενεργοποιήση του κολλαγόνου για την επούλωση των βλαβών.
 
Το συγκεκριμένο Laser δρα και στην επιδερμίδα αντιμετωπίζοντας δυσχρωμίες και θαμπή όψη, όπως ακριβώς και τα πήλινγκ απολεπίζοντας τα πιο επιφανειακά στρώματα. Είναι ιδανική θεραπεία για φωτογηρασμένα δέρματα και δέρματα με αυξημένη ρυτίδωση. Το αποτέλεσμα στη βελτίωση της επιφάνειας της επιδερμίδας φαίνεται άμεσα μετά την 5-6η ημέρα αφού ολοκληρωθεί μικρού βαθμού απολέπιση. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί και στο λαιμό και το ντεκολτέ και είναι γρήγορη και ασφαλής. Ορισμένες φορές χρησιμοποιούμε τοπικά αναισθητική κρέμα για να είναι καλά ανεκτή η εφαρμογή, ενώ συνιστάται ισχυρή αντιηλιακή προστασία μετά τη θεραπεία.
 
Με το Fractional CO2 Laser δημιουργούνται χιλιάδες μικροσκοπικές “columns” θεραπείας στο δέρμα που ονομάζονται “μικροθερμικές ζώνες θεραπείας”. Αυτή η θεραπεία ελαττώνει τα επιφανειακά άχρηστα κύτταρα, ενώ παράλληλα διεισδύει λίγο βαθύτερα στο επιπολής χόριο (μεσαία στιβάδα δέρματος). Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι το Laser αφήνει ανεπηρέαστες κάποιες περιοχές, με αποτέλεσμα οι περιοχές “στόχος” να επουλώνονται πολύ γρηγορότερα, ενώ κύτταρα επούλωσης μεταναστεύουν άμεσα από τις ανέπαφες περιοχές.

Ενδείξεις θεραπείας:
  • Φωτογήρανση
  • Λεπτές ρυτίδες 
  • Δυχρωμίες 
  • Ακμή 
  • Ουλές 
  • Πανάδες
  • Ευρυαγγείες
  • Μέλασμα 
  • Κηλίδες δέρματος (χέρια) εφηλίδες

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Fractional CO2 Laser, είναι ότι μπορεί να συνδυάσει την αποτελεσματικότητα ενός επεμβατικού Laser με το βασικό πλεονέκτημα των μη επεμβατικών Laser, που είναι η άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες. Με το γιατρό σας θα συζητήσετε λετπομερώς και θα ενημερωθείτε ακριβώς για τον τρόπο λειτουργίας του Laser, τα πρωτόκολλα την αγωγή μετά καθώς και τα τελικά θεαματικά αποτελέσματα.
 
 
Human Perfection
Τα Human Perfection είναι ολοκαίνουρια Δερματολογικά Ιατρεία. Γεννήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη σε αισθητικές επεμβάσεις ή παρεμβάσεις με νέου τύπου υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και μηχανήματα, εξελιγμένες υπηρεσίες.
 
Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον κοσμητικής ιατρικής, το εξειδικευμένο προσωπικό των  Human Perfection, σας περιμένει για να πραγματοποιήσετε τις συνεδρίες που χρειάζεστε, με ένα απόλυτα ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει τις δικές ανάγκες.
 
Ιατρικές θεραπείες αισθητικής και αντιγήρανσης, Λίφτινγκ με κρυοθεραπεία, Λιποδιάλυση με κρυολιπόλυση και Laser για να έχετε την εμφάνιση που επιθυμείτε. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για προτάσεις και συμβουλές.
Περιοχές
Αναγνωστοπούλου 6, Κολωνάκι

Human Perfection

Διεύθυνση

Αναγνωστοπούλου 6
Αθήνα

Σχετικά Deals

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι και Ανάπλαση Προσώπου

στο Unani Biospa MD στον Γέρακα

Γέρακας
0 αγορές
65.0€ 18€

HIFU Lifting για Αντιγήρανση Προσώπου

στο Ιατρείο My Plastic Surgeon στον Κορυδαλλό

Κορυδαλλός
2 αγορές
290.0€ από 129€

45' Full Body Μασάζ και Περιποίηση Προσώπου Με Μάσκα Χρυσού

στο Chic and Beauty Med Spa

Περιστέρι
0 αγορές
65.0€ 27€

Αυτόλογη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία PRPlasma για Αντιγήρανση Προσώπου

από τον πλαστικό χειρούργο Γεώργιο Καλογεράκη στο κέντρο της Αθήνας

Αθήνα
4 αγορές
180.0€ 84€

90€ από 150€ (-40%) για 1 θεραπεία με τη τεχνολογία Fractional CO2 Laser για την εξάλειψη πανάδων, ραγάδων και ρυτίδων και την ανάπλαση δέρματος στο πρόσωπο, από το Human Perfection στο Κολωνάκι!

90 Αγόρασέ το