25€ από 80€ (-69%) για 8 Μαθήματα Yoga - Ασκήσεις Εγκυμοσύνης για ένα μήνα από Μαία- yoga prenatal trainer προσφέροντας διπλή ασφάλεια για σας και το μωρό σας, στο Αρμονία στο Χολαργό, πλησίον Μετρί Χολαργού.

Δείτε την Προσφορά

  • 25€ από 80€ για 8 Μαθήματα Yoga - Ασκήσεις Εγκυμοσύνης για ένα μήνα.
  • Η γιόγκα πραγματοποιείται από Μαία-  yoga prenatal trainer προσφέροντας διπλή ασφάλεια για σας και το μωρό σας.  
  • Τα μαθήματα γίνονται σε ατομικές συνεδρίες, ενώ ο μέγιστος αριθμός για ομαδικό μάθημα είναι 3 άτομα

 

Λίγα Λόγια

Οφέλη που προσφέρει η γιόγκα στην εγκυμοσύνη.

Η εγκυμοσύνη είναι από τις πιο ευαίσθητες περιόδους που θα διανύσει στη ζωή της μια γυναίκα. Οι ορμονικές και ανατομικές αλλαγές που επιφέρει πλήττουν σταδιακά τις αντοχές του σώματος, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την καθημερινότητα της.
 
Οι αλλαγές αυτές εκφράζονται με διαφορετική ένταση και συχνότητα σε κάθε γυναίκα και κύηση , ενώ ταυτόχρονα μπορεί να συνοδεύονται από ποικίλες ψυχολογικές μεταβολές.
 
Η άσκηση αποτελεί σημαντικό παράγοντα ρύθμισης και ελέγχου αυτών των αλλαγών  και η γιόγκα συγκεκριμένα επιτυγχάνει  τόσο την σωματική όσο και την ψυχική ευημερία της μητέρας και του εμβρύου. Πιο συγκεκριμένα οι ανάγκες που καλύπτει η άσκηση κατά την κύηση είναι:
 
Ευθυγράμμιση σκελετικού άξονα - μυϊκή ενδυνάμωση - ευλυγισία
 
Η προοδευτική αύξηση του βάρους της μήτρας και των μαστών δημιουργεί μετατόπιση του κέντρου βάρους, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η λόρδωση. Οι ήδη ευαίσθητες αρθρώσεις καταπονούνται περισσότερο και τελικά ο σκελετικός άξονας αρχίζει να χάνει την ευθυγράμμιση του. Στόχος είναι να αυξήσουμε  τη σωματική αντοχή και την ευλυγισία των αρθρώσεων για να διευκολύνουμετόσο την καθημερινότητα της εγκύου όσο και την εξέλιξη του φυσιολογικού τοκετού. Οι ασκήσεις περινέου ειδικά μειώνουν τις πιθανότητες περινεοτομίας και ακράτειας ούρων.
 
Διευκόλυνση αναπνοής
 
Μέσα από τις  τεχνικές αναπνοής της γιόγκα, εκτός του ότι καταφέρνουμε να  διευρύνουμε τον θώρακα και να ανακουφίσουμε τη  δυσφορία  που προκαλεί η μήτρα στο διάφραγμα και την αναπνοή, η γυναίκα εκπαιδεύεται σε φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης του πόνου τοκετού, προσφέροντας έτσι καλύτερη  οξυγόνωση στο έμβρυο, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για την περίοδο εκείνη.
 
Χαλάρωση , ηρεμία και ενίσχυση δεσμού με το μωρό
 
O διαλογισμός προσφέρει τη δυνατότητα στη μητέρα να κάνει μια παύση από τις πιέσεις και τα άγχη της ημέρας, να αποβάλλει τις διάφορες φοβίες της  και να βάλει σε τάξη τις σκέψεις της. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέσα από την ενίσχυση των αισθήσεων της η γυναίκα μαθαίνει να "ακούει" και να αγαπάει το σώμα της και μαζί με αυτό και  μωρό της.

Ομαλή επαναφορά σώματος κατά τη λοχεία
 
Η συστηματική κίνηση και άσκηση κατά τη κύηση βοηθάει τις διάφορες μυϊκές ομάδες του σώματος να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση, μειώνοντας τη φθορά τους και ενισχύοντας τις δυνατότητες τους στην προσπάθεια επαναφοράς κατά τη λοχεία που το σώμα προσπαθεί  ανατομικά και λειτουργικά να επιστρέψει στην προ κύησης κατάσταση.
 
Περιοχές
Αγαμέμνονος 18 Χολαργός

ΑΡΜΟΝΙΑ

Διεύθυνση

Αγαμέμνονος 18 Χολαργός, κοντά στο μετρό Χολαργού

Σχετικά Deals

Έλεγχος Προστάτη με Αιματολογικές P.S.A, Υπέρηχο, Κλινική Εξέταση, Διάγνωση & Αγωγή

στο Medi Family Athensστο Μουσείο Αθηνών

Αθήνα
2 αγορές
100.0€ 17€

Βεβαίωση Άθλησης

στο "Medi Family Athens" στην Αθήνα

Αθήνα
6 αγορές
50.0€ 23€

Φυσιοθεραπεία Κατ'οικον

στο UpTherapy στη Ν. Χαλκηδόνα

Ν.Χαλκηδόνα
0 αγορές
40.0€ 19.9€

25€ από 80€ (-69%) για 8 Μαθήματα Yoga - Ασκήσεις Εγκυμοσύνης για ένα μήνα από Μαία- yoga prenatal trainer προσφέροντας διπλή ασφάλεια για σας και το μωρό σας, στο Αρμονία στο Χολαργό, πλησίον Μετρί Χολαργού.

25 Αγόρασέ το