Από 11,90€ για μια Αντιρυτιδική Θεραπεία Skin Karma, Dermabrasion και Θεραπεία Ματιών, στα Ιατρεία Human Perfection στο Κολωνάκι.

Δείτε την Προσφορά

  • 11,90€ από 99€ για Θεραπεία Προσώπου Skin Karma για Βαθιά Απολέπιση, Λείανση Λεπτών Γραμμών-Ρυτίδων, Ανανέωση & Ενυδάτωση
  • 19,90€ από 220€ για Θεραπεία Dermabrasion (Δερμοαπόξεση) + Θεραπεία Ματιών + Θεραπεία ΕνυδάτωσηςΛίγα Λόγια

Skin Karma 

Το Skin Karma TX3 είναι ένα πολυλειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται για απολέπιση, ενυδάτωση, αναζωογόνηση και βαθιά διείσδυση των συστατικών/καλλυντικών στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιεί τρεις εφαρμογείς: trisonic λεπίδα (bi-ελαστική), ultrasound (bi-ελαστική) και ιονιστή με μικρορεύματα για να δώσει προηγμένη περιποίηση προσώπου και να παραγάγει καταπληκτικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα.
 
Μέσω της χρήσης του επιτυγχάνεται:
  • Αναζωογόνηση του δέρματος
  • Βαθιά απολέπιση και καθαρισμός
  • Βελτίωση διείσδυσης προϊόντων προσώπου
  • Αύξηση της μικρο-κυκλοφορίας του αίματος
  • Λείανση λεπτών γραμμών & ρυτίδων
  • Ανανέωση & ενυδάτωση της επιδερμίδας

Dermabrasion 
Η Δερμοαπόξεση δέρματος (Microdermabrasion) είναι μια μή επεμβατική διαδικασία με ένα εξειδικευμένο μηχάνημα που χρησιμοποιεί μια ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από διαμάντι, η οποία «γλιστρά» πάνω στο δέρμα για απολέπιση και για να απομακρύνει απαλά το εξωτερικό (επιφανειακό) στρώμα των νεκρών κυττάρων από την κεράτινη στοιβάδα του δέρματος, την επιδερμίδα. 
 
Θεραπεία Ματιών
Η θεραπεία της περιοχής των ματιών έχει σαν στόχο να περιορίσει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, καθώς επίσης και να συμβάλλει στην πρόληψη και λείανση των ρυτίδων έκφρασης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη μείωση κατακράτησης υγρών στην περιοχή, την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας και της λεμφικής παροχέτευσης και τη σύσφιξη της ευαίσθητης αυτής περιοχής. 
 
Θεραπεία Ενυδάτωσης
Γίνεται μετά από βαθύ καθαρισμό όπου ανοίγουν οι πόροι. Η ειδική μάσκα ενυδάτωσης που επιλέγεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας τοποθετείται στο δέρμα για να ενυδατώνει και να θρέφει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει. Αυτό είναι το τελικό βήμα μετά τον βαθύ καθαρισμό και είναι ο βασικός λίθος της θεραπείας, κλειδώνει όλα τα θρεπτικά συστατικά και πολλαπλασιάζει το αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας.

 

 

Περιοχές
Αναγνωστοπούλου 6, Κολωνάκι

Human Perfection

Διεύθυνση

Αναγνωστοπούλου 6
Αθήνα

Σχετικά Deals

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι και Ανάπλαση Προσώπου

στο Unani Biospa MD στον Γέρακα

Γέρακας
0 αγορές
65.0€ 18€

HIFU Lifting για Αντιγήρανση Προσώπου

στο Ιατρείο My Plastic Surgeon στον Κορυδαλλό

Κορυδαλλός
2 αγορές
290.0€ από 129€

45' Full Body Μασάζ και Περιποίηση Προσώπου Με Μάσκα Χρυσού

στο Chic and Beauty Med Spa

Περιστέρι
0 αγορές
65.0€ 27€

Αυτόλογη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία PRPlasma για Αντιγήρανση Προσώπου

από τον πλαστικό χειρούργο Γεώργιο Καλογεράκη στο κέντρο της Αθήνας

Αθήνα
4 αγορές
180.0€ 84€

Από 11,90€ για μια Αντιρυτιδική Θεραπεία Skin Karma, Dermabrasion και Θεραπεία Ματιών, στα Ιατρεία Human Perfection στο Κολωνάκι.

από 11.9 Αγόρασέ το