89€ από 180€ (-50%) για Διαγνωστικό Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας Cytotoxic Test με απλή Αιμοληψία, από το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο Αιμοδιάγνωση Med στη Νέα Κηφισιά και Αφίδνες.

Δείτε την Προσφορά

  • 89€ από 180€ για Διαγνωστικό Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας Cytotoxic Test με απλή Αιμοληψία
 
Λίγα Λόγια
 
Το Cytotoxic Test γίνεται στην Ελλάδα από ειδικά εκπαιδευμένους Ιατρούς Μικροβιολόγους - Βιοπαθολόγους. Η τεχνική συνίσταται στο να έλθουν σε επαφή τα λευκά αιμοσφαίρια του ασθενούς με το ανάλογο τροφικό συμπύκνωμα, αφού ληφθεί μια μικρή ποσότητα αίματος και γίνει η κατάλληλη επεξεργασία.
 
Με το Cytotoxic Test ελέγχονται όλες οι βασικές τροφές που περιέχονται στην συνήθη καθημερινή διατροφή: Δημητριακά, κρέατα, γαλακτοκομικά, αυγά, έλαια, φρούτα, λαχανικά, αφεψήματα, μπαχαρικά, ψάρια κλπ.
 
Τα αποτελέσματα εισάγονται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και επεξεργάζονται έτσι ώστε να προκύψουν οι κατάλληλες οδηγίες ανάλογα με το βαθμό αντίδρασης (μηδενικό, 1ο, 2ο 3ο ή 4ο). Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο "προφίλ" για κάθε άτομο και καθορίζεται η αγωγή που είναι απλή:
 
Αποχή από την κατανάλωση των τροφών που προκαλούν δυσανεξία, ανάλογα με τον βαθμό αντίδρασής τους στο τεστ (π.χ. σε αντίδραση 2ου βαθμού η οδηγία είναι "Αποχή 2 μήνες, 3ο-5ο μήνα επιτρέπεται μέχρι 1 φορά την εβδομάδα").
 
Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν και πίνακες για κάθε τροφή (επιτρεπόμενες / απαγορευμένες) ανά μήνα, για όλη τη διάρκεια της αγωγής (βλέπε παράδειγμα αποτελεσμάτων).
 
 

Αιμοδιάγνωση Med

Δεδομένου ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο, να αμελείτε βασικές εξετάσεις που πρέπει να γίνονται μία φορά τον χρόνο. Έτσι μπορείτε να προλάβετε μελλοντικά προβλήματα υγείας που ίσως σας ταλαιπωρήσουν ή θέσουν τη ζωή και την πολύτιμη υγεία σας σε κίνδυνο. Αν σκέφτεστε την ταλαιπωρία σε ταμεία και δημόσια νοσοκομεία, αναμονή, ατέλειωτες ουρές και ασαφή αποτελέσματα, ξεχάστε τα!
 
Στο Βιοπαθολογικό-Μικροβιολογικό Εργαστήριο "Αιμοδιάγνωση", μπορείτε να κάνετε τους απαραίτητους ελέγχους, χωρίς καμία ταλαιπωρία και με τη σιγουριά αξιόπιστων αποτελεσμάτων από έμπειρο ιατρικό προσωπικό.
 
Το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο ιδρύθηκε το 1979 στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς από την ιατρό - μικροβιολόγο Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν. Με υψηλές αξιώσεις στον χώρο της υγείας και έχοντας πάντα κύριο γνώμονα τον άνθρωπο και την υγεία του, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου διαφυλάσσοντας την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την εχεμύθεια και την εγκυρότητα στην διεκπεραίωση των εργαστηριακών εξετάσεων.
 
Αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί κόμβικό σημείο στην αληθή και έγκαιρη διάγνωση του κλινικού ιατρού, συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματική και ορθή θεραπεία - ίαση του ασθενή.
 
Το 2012 μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εργαστηριακές εγκαταστάσεις με ακόμη πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας αναλυτές, προσφέροντας πλήρες εύρος εξετάσεων σε όλα τα τμήματα του ιατρείου (Αιματολογικό-Βιοχημικό-Ορμονολογικό-Ανοσολογικό-Μοριακής Βιολογίας-Προγεννητικού Ελέγχου).
 
Η ιατρός Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν μεταλαμπαδεύει την γνώση , την οργάνωση και την εμπειρία 35 ετών στον υιό της, ιατρό Τζώρτζ Νικοτιάν διατηρώντας τον πήχη υψηλά στο θέμα της ποιότητας και της αξιοπιστίας του ιατρείου αλλά και εκσυγχρονίζοντάς το, βάσει των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο της υγείας.
 
Το ανανεωμένο εργαστήριο πλαισιώνεται απο το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ενημερωμένο με τις νέες τεχνικές διάγνωσης και αναλύσεων και  απο τον εσωτερικό και εξωτερικό έλεγχο ποιότητας των οργάνων και των αντιδραστηρίων. 
 
Τέλος, οι νέες σύγχρονες κτιριακές υποδομές φιλοξενούν κλινικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να δίνουν την δυνατότητα και την ευχέρεια στον ασθενή να έχει άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση.
 

 

Περιοχές
Διαθέσιμη σε 2 Τοποθεσίες :
Χ.Τρικούπη 197, Ν.Κηφισιά
Λεωφόρος Αφιδνών & Χρυσάνθεμων Αφίδνες

Αιμοδιάγνωση Med

Διεύθυνση

Χ.Τρικούπη 197
Ν.Κηφισιά

Σχετικά Deals

Έλεγχος Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας

στο Medi Family Athens στην Αθήνα

Αθήνα
4 αγορές
120.0€ 15€

Εργαστηριακός Έλεγχος για Ανίχνευση Αντισωμάτων Covid-19

στο Medi Family Athens στην Αθήνα

Αθήνα
1 αγορές
180.0€ 49€

Καρδιολογικός Έλεγχος & Αιματολογικές Εξετάσεις

στο Αιμοδιάγνωση Med στη Ν.Κηφισιά

Κηφισιά
2 αγορές
50.0€ από 29€

Πλήρες Αιματολογικό Check-up + Γενική Ούρων Κατ' οίκον

στο Medi Family Athens στην Αθήνα

Αθήνα
0 αγορές
250.0€ 39€

89€ από 180€ (-50%) για Διαγνωστικό Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας Cytotoxic Test με απλή Αιμοληψία, από το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο Αιμοδιάγνωση Med στη Νέα Κηφισιά και Αφίδνες.

89 Αγόρασέ το