35€ από 60€ για 1 κατάδυση γνωριμίας (scuba diving) με υποβρύχια φωτογράφιση, αναψυκτικά και σνακ, στο πιστοποιημένο PADI καταδυτικό κέντρο Go Scuba Diving στην παραλία Αγίας Μαρίνας!

Δείτε την Προσφορά

  •  35€ από 60€ για 1 κατάδυση (scuba diving) με υποβρύχια φωτογράφιση, αναψυκτικά και σνακ στο πιστοποιημένο PADI καταδυτικό κέντρο Go Scuba Diving.
  • Το πρόγραμμα διαρκεί 3 ώρες, με την κατάδυση στη θάλασσα 40-60 λεπτά.
  • Η εκπαίδευση και η κατάδυση πραγματοποιούνται υπό την άμεση επίβλεψη και καθοδήγηση πιστοποιημένου εκπαιδευτή PADI. 

 

Λίγα Λόγια

Ανακάλυψε την υποβρύχια κατάδυση! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!! Άδραξτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε το υπόλοιπο 70% του πλανήτη μας. Απολαύστε τα ζεστά και ήρεμα νερά της Μεσογείου από μια … διαφορετική οπτική. Είμαστε πιστοποιημένη σχολή κατάδυσης PADI, η προσφορά περιλαμβάνει γνωριμία με των εξοπλισμό και θεωρία ασφαλών πρακτικών κατάδυσης, εξοικείωση με το νέο σας χόμπι στην πισίνα του καταδυτικού μας, και μια κατάδυση στη θάλασσα ώστε να απολαύσετε τις κριμένες ομορφιές του βυθού μας με ασφάλεια.


Go Scuba Diving

Μετά από πάνω από μία δεκαετία δουλεύοντας ως εκπαιδευτής καταδύσεων σε διάφορες τοποθεσίες στην Ελλάδα, ο Πάνος αποφάσισε να ιδρύσει το Go Scuba Diving στα νότια προάστια της Αθήνας. Σε μία ιδανική τοποθεσία στην Αγία Μαρίνα 35χλμ Αθηνών-Σουνίου με εύκολη πρόσβαση και πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην θάλασσα, καθιστώντας εύκολη την επίσκεψη για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής ή ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας σύντομης διαμονής στην πρωτεύουσα.
 
Το καταδυτικό κέντρο Go Scuba Diving, συνεργάζεται με έμπειρους εκπαιδευτές που είναι επίσης πιστοποιημένοι εκπαιδευτές πρώτων βοηθειών. Παρέχουμε στους πελάτες μας ιδιωτικές ή ομαδικές υπηρεσίες κατάδυσης και εκδρομές με σκάφος γύρω από την όμορφη ακτή και τα νησιά του Σαρωνικού κόλπου. Το κύριο κίνητρό μας είναι να προσφέρουμε άνεση, να καλύψουμε τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη μας ξεχωριστά, να δημιουργήσουμε μοναδικές αναμνήσεις και να μοιραζόμαστε το πάθος μας για τη θάλασσα, πάντα σεβόμενοι το περιβάλλον και την ασφάλεια των επισκεπτών μας. Με μεγάλη μας χαρά θα σας καλωσορίσουμε στις εγκαταστάσεις μας ώστε να σχεδιάσουμε την επόμενη μας εξερεύνηση!
Περιοχές
Παραλία Αγίας Μαρίνας (35 χλμ. Αθηνών – Σουνίου – Αττικής)

Go Scuba Diving

Διεύθυνση

Παπαμιχάλη 32, Παραλία Αγίας Μαρίνας (35 χλμ. Αθηνών – Σουνίου – Αττικής)

35€ από 60€ για 1 κατάδυση γνωριμίας (scuba diving) με υποβρύχια φωτογράφιση, αναψυκτικά και σνακ, στο πιστοποιημένο PADI καταδυτικό κέντρο Go Scuba Diving στην παραλία Αγίας Μαρίνας!

35 Αγόρασέ το