8€ από 20€ (-60%) για ένα 2ωρο Μάθημα Aerial Yoga ή Acro Yoga ή Συνδυασμός των 2 μαθημάτων, 1 ώρα Aerial και 1 ώρα Acro, στο Go Fit στο Μαρούσι.

Δείτε την Προσφορά

  • 8€ από 20€ για ένα 2ωρο Μάθημα Aerial Yoga ή Acro Yoga ή Συνδυασμός των 2 μαθημάτων
  • Τα μαθήματα παρέχονται από πιστοποιημένη κάτοχο του διπλώματος Aerial Yoga.

 

Λίγα Λόγια 

Aerial Yoga
Πόσες φορές έχετε ξεκινήσει να γυμνάζεστε και σταματήσατε επειδή βαρέθηκατε; Αν αυτό σας έχει συμβεί, η Aerial Yoga είναι η λύση για να μην βαρεθείτε ποτέ! Απλά δοκίμαστε και θα δειτε ότι μπορείτε!

H aerial yoga εφαρμόζει της κλασικές ασκήσεις της παραδοσιακής yoga στην αιώρα. Η αιώρα είναι ειδικό, ανθεκτικό και αντιαλλεργικό ύφασμα που στηρίζεται με ασφάλεια στο ταβάνι. Ο ασκούμενος βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το έδαφος, για να μην φοβάται, απολαμβάνοντας την εξαιρετική αίσθηση της αιώρησης!

H Aerial Yoga είναι ένα διαφορετικό είδος άσκησης, που γυμνάζει όλο το σώμα και θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι συνδυάζει το κάψιμο λίπου, τη μυϊκή σύσφιξη, την ενδυνάμωση του σώματος, τη βαθειά μυϊκή χαλάρωση και την ψυχική ευεξία.

Προσφέρει βαθειά διάταση και χαλάρωση των μυών, αποσυμπίεση των σπονδύλων, οξυγόνωση του εγκεφάλου, βελτίωση του ορμονικού συστήματος, ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και βελτίωση της διάθεσης!

Μέσα από ένα ευρύ ασκησιολόγιο, η πρακτική της aerial yoga μπορεί να προσαρμοστεί τόσο σε έναν αρχάριο όσο και σε έναν προχωρημένο ασκούμενο, ακόμα και σε έναν αθλητή.

Ένα μάθημα aerial yoga μπορεί να είναι από ήπιο, ήρεμο και θεραπευτικό, μέχρι πολύ απαιτητικό ακόμα και για όσους βρίσκονται σε τέλεια φυσική κατάσταση.

Ο ακριβής τρόπος με τον οποίο το σώμα τοποθετείται σε κάθε στάση επιτυγχάνει το μέγιστο δυνατό όφελος και την αποφυγή τραυματισμών.

Αντενδείκνυται σε έγκυες, σε όσους έχουν υπέρταση, παθήσεις ματιών, καρδιοπάθεια, επιληψία, έχουν περάσει εγκεφαλικό επεισόδιο ή έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες εγχειρήσεις.

Διδάσκει πιστοποιημένη κάτοχος του διπλώματος Aerial Yoga. Με βασικό της μέλημα την ασφάλεια του κάθε ασκούμενου, "ακούγοντας το σώμα σας", θα σας μυήσει στη μαγεία και τα οφέλη της εναέριας άσκησης.

AcroYoga
Δοκιμάστε ακροβατικές πόζες με τη σοφία της Yoga! Όλοι μπορούν! Η ακροβατική Yoga σε ταξιδεύει "ανάποδα"! Στο ταξίδι χρειάζονται τουλάχιστον τρία άτομα και αυτό την κάνει πιο συναρπαστική. 

Η AcroYoga συγχρονίζει την αναπνοή με την κίνηση! Χαλαρώνει τη σπονδυλική στήλη και τους ώμους! Ενδυναμώνει τους κοιλιακούς μύες, τους ώμους, την πλάτη, τα μπράτσα, τα πόδια, όλο το σώμα!
 
Με την AcroYoga πετυχαίνουμε μυϊκή ενδυνάμωση, αύξηση της αντοχής, βελτίωση της ισορροπίας και της ευλυγίσιας και φυσικά ψυχική ευεξία.
 
Διδάσκει πιστοποιημένη κάτοχος του διπλώματος Yoga. Με βασικό της μέλημα την ασφάλεια του κάθε ασκούμενου, "ακούγοντας το σώμα σας", θα σας μυήσει στη μαγεία και τα οφέλη της πρακτικής της ακροβατικής Yoga.
Περιοχές
Μεγάλου Αλεξάνδρου 115, Μαρούσι

Go Fit - Aerial Yoga

Διεύθυνση

Μεγάλου Αλεξάνδρου 134
Μαρούσι

Σχετικά Deals

12μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου

στο Peak Fitness Hall στο Π. Φάληρο

Π.Φάληρο
0 αγορές
195.0€ 89€

Scuba Diving

στην στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

Αγ. Μαρίνα
2 αγορές
60.0€ 35€

Ξενάγηση με Ανοιχτό Λεωφορείο σε Αθήνα, Πειραιά & Γλυφάδα

από την Athens Open Tour στην Αθήνα

Αθήνα
2 αγορές
16.0€ από 8€

Προπόνηση με Miha Bodytec

στο Olonion Wellness Club

Άγιοι Ανάργυροι
5 αγορές
30.0€ από 14€

8€ από 20€ (-60%) για ένα 2ωρο Μάθημα Aerial Yoga ή Acro Yoga ή Συνδυασμός των 2 μαθημάτων, 1 ώρα Aerial και 1 ώρα Acro, στο Go Fit στο Μαρούσι.

8 Αγόρασέ το