39€ από 99€ (-61%) για 1 Συνεδρία Holywood Peeling με Pico Laser για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα όπως των celebrities, για γυναίκες και άνδρες, από το Ιατρείο "Deka Plastic Surgery" στο Σύνταγμα.

Δείτε την Προσφορά

  • 39€ από 99€ για 1 Συνεδρία Holywood Peeling με Pico Laser
  • Ισχύει για γυναίκες και άνδρες

 

Λίγα Λόγια

Holywood Laser Peeling

Μπείτε στη θέση των αστεριών του Hollywood, τα μοντέλων και τις προσωπικότητες των μέσων μαζικής ενημέρωσης που κρατούν το δέρμα τους λαμπερό και άθικτο κάθε χρόνο με θεραπεία ανάλογη του Holywood Laser Peeling.
 
To Holywood Laser Peeling είναι μια ήπια διαδικασία απολέπισης και επαναφοράς που βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών ρυτίδων, χρωστικών, πόρων και ακμής. Η λιπαρότητα του δέρματος σας ρυθμίζεται και επιτυγχάνεται λεύκανση και ανανέωση του προσώπου.
 
Η διαδικασία αποτελείται από τρία μέρη. Αρχικά, εφαρμόζεται μάσκα μαύρου άνθρακα στο δέρμα για βαθύ καθαρισμό. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται Pico Laser για να θερμάνει τον άνθρακα και να τον βοηθήσει να διεισδύσει στο δέρμα. Τέλος, αλλάζεται η ρύθμιση στο λέιζερ και το λέιζερ εκρήγνυται στα μικροσκοπικά σωματίδια άνθρακα, τα οποία έχουν επίδραση επανεμφάνισης και απολέπισης.
 
Το Hollywood Laser Peel είναι μια ανώδυνη, χωρίς διακοπή, διαδικασία που  δημιουργεί μια ακτινοβόλο, λαμπερή εμφάνιση. Το όνομά του βγήκε λόγω της δημοτικότητάς του με διασημότητες πριν από τις εκδηλώσεις κόκκινου χαλιού. Είναι επίσης πολύ δημοφιλές μεταξύ των νύφών να είναι και για όλες τις ειδικές περιπτώσεις.
 
 
Deka Plastic Surgery
Το Deka Plastic Surgery είναι ένα ιατρείο κοσμητικής και αποτρίχωσης στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση από παντού που προσδοκά να καλύψει τις ανάγκες του κάθε ατόμου για την βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου και του σώματος του. 
 
Είναι στελέχωμένο με άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό και εξοπλισμένο μηχανολογικά με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή για μη επεμβατικές και παρεμβατικές κοσμητικές θεραπείες προσώπου, σώματος και αποτρίχωσης, με στόχο τα άριστα αποτελέσματα.
 
Επίσης, για τις περιπτώσεις που δεν μπορούν να καλυφθούν με τις μεθόδους αυτές υπάρχει η επιλογή των επεμβατικών μεθόδων. Η φιλοσοφία μας εστιάζει στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, την ποιότητα, την μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και την επίτευξη του προσδοκούμενου αποτελέσματος.
 
Περιοχές
Ερμού 13 & Σκόπα 2, Αθήνα

Deka Plastic Surgery

Διεύθυνση

Ερμού 13 και Σκόπα 2
Αθήνα

Σχετικά Deals

Λαμπερή Επιδερμίδα με Καθαρισμό & Φωτοτοανάπλαση

στο Venus Style στην Αθήνα

Αθήνα
16 αγορές
120.0€ 10€

Φυσικό Lifting Προσώπου Reguvance με Δαχτυλοπιέσεις

στο Benevita Natural Wellness Center στο Μαρούσι

Μαρούσι
0 αγορές
60.0€ 8€

Θεραπείες Προσώπου: Bio Plasma Peeling ή Ραδιοσυχνότητες RF

στο Κέντρο Αισθητικής SilkenCare στο Μαρούσι

Μαρούσι
0 αγορές
60.0€ από 17.9€

Καθαρισμός Προσώπου, Δερμοαπόξεση με Διαμάντι + Μάσκες με προϊόντα Juliette Armand

στο Κέντρο Αισθητικής SilkenCare στο Μαρούσι

Μαρούσι
0 αγορές
35.0€ από 17.9€

39€ από 99€ (-61%) για 1 Συνεδρία Holywood Peeling με Pico Laser για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα όπως των celebrities, για γυναίκες και άνδρες, από το Ιατρείο "Deka Plastic Surgery" στο Σύνταγμα.

39 Αγόρασέ το