25€ από 70€ (-64%) για 15 Συνεδρίες σε Διάδρομο InfraRed Therm & Lipolysis, για να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε πριν το καλοκαίρι στον διάδρομο καύσης λίπους, στο Peak Fitness Hall στο Π. Φάληρο.

Δείτε την Προσφορά

 • 25€ από 70€ για 15 Συνεδρίες σε Διάδρομο InfraRed Therm & Lipolysis

 

Λίγα Λόγια

InfraRed Therm & Lipolysis

Το InfraRed Therm & Lipolysis αποτελεί ένα καινοτομικό ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου σωματικού βάρους.
 
Χρησιμοποιώντας (α) την Ηλεκτροθερμία (Infra Red) σε συνδυασμό (β) με Αερόβια άσκηση μετρίας έντασης και (γ) με Έλεγχο των διατροφικών συνηθειών, στοχεύει στην επιτάχυνση της διαδικασίας απώλειας λιπώδους μάζας από τον οργανισμό με ΜΟΝΙΜΟ χαρακτήρα. Έχει πολλαπλάσιο αποτέλεσμα έως και 9 φορές στην καύση λιπώδους μάζας και στην απώλεια βάρους, σε σχέση με το κοινό περπάτημα ή το τρέξιμο στον απλό διάδρομο σε αντίστοιχο χρόνο.
 
Η διάρκεια της προπόνησης είναι 29 λεπτά και είναι απολύτως ασφαλές. Σε ό,τι αφορά στην επίδραση της ηλεκτροθερμίας επί της απώλειας λιπώδους μάζας, σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση μέτριας έντασης, έγινε ειδική επιστημονική μελέτη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΤΕΦΑΑ), η οποία κατέγραψε την ιδιαίτερα σημαντική επίδραση του συστήματος στην απώλεια του λιπώδους ιστού. 
 
Όσο για το εξέχον αποτέλεσμα του infrared στην θερμιδική κατανάλωση και τον έλεγχο του σωματικού βάρους, βρίσκουμε ότι η καύση 600 έως 2.400 θερμίδων σε μια συνεδρία 29 λεπτών είναι συνήθης. Το θερμικό σύστημα infrared ενδέχεται ακολούθως να προσομοιώσει την κατανάλωση ενέργειας, σε ποσό ίσο με αυτό που ξοδεύεται σε μια διαδρομή 6 έως 9 μιλίων, στη διάρκεια μίας και μόνης συνεδρίας.
 
Αυτό το στοιχείο είναι ανεκτίμητο για όσους δεν ασκούνται και για όσους δε μπορούν να ασκηθούν, αλλά όμως επιθυμούν έναν αποτελεσματικό έλεγχο σωματικού βάρους και ένα πρόγραμμα διατήρησης της φόρμας τους. 
 
Τα οφέλη από μια συνεδρία INFRA RED THERM LIPOLYSIS είναι πολλαπλά και περιλαμβάνουν αύξηση του μεταβολισμού, μείωση του σωματικού λίπους, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, βελτίωση της φυσικής κατάστασης, μείωση του συνολικού χρόνου άσκησης, αποτοξίνωση του σώματος, μείωση της κυτταρίτιδας, αναζωογόνηση της επιδερμίδας. 
 
Για τη χρήση του συστήματος INFRA RED THERM LIPOLYSIS όλα τα μέλη μας λαμβάνουν υποδείξεις και συστάσεις σχετικά με τη διάρκεια, τη συχνότητα, το γενικότερο προγραμματισμό, τις ενδείξεις αλλά και τις αντενδείξεις, από τους υπεύθυνους γυμναστές μας.
 
 
Peak Fitness Hall
Το γυμναστήριο Peak Fitness Hall είναι ένα πρότυπο πολυδύναμο κέντρο άσκησης και ευεξίας στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500τμ σε τρία επίπεδα και είναι το μεγαλύτερο στα Νότια προάστια. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2006 και συνεχίζει να διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία, έχοντας γυμνάσει περισσότερα από 10.000 μέλη. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) και μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (Σ.Ι.Γ.Α.).
 
Το όραμά τους:
Να λειτουργούν ένα CLUB γυμναστικής, υγείας και ευεξίας με υπηρεσίες που θα τιμούν τον κάθε πελάτη. Να εμφυσήσουν σε όλους το "μικρόβιο" ενός φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής που θα τους δώσει περισσότερα υγιεινά χρόνια και περισσότερη ανθεκτικότητα και χαρά. Όπως λένε και οι ίδιοι "Με σεβασμό στους πελάτες μας, να συμβάλουμε κι εμείς στη επίτευξη των στόχων τους με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα".
 
Το γυμναστήριο με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των ομαδικών προγραμμάτων που προσφέρει, έχει υιοθετήσει τα παγκόσμια προγράμματα της RADICAL FITNESS τα οποία εφαρμόζονται σε 42 χώρες και 8000 γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο. 
 
Το γυμναστήριο παρέχει:
 • Cardio Theatre (40 θέσεις σε αερόβια μηχανήματα)
 • Fitness & Weights (100 μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης)
 • Personal Training (One to One)
 • Παγκόσμια Ομαδικά Προγράμματα (Zumba - U Bound - Radical Power - Oriental - Cross Training - Yoga - Pilates - Mega Danz - Dance Aerobic - Προγράμματα Μυϊκής Ενδυνάμωσης και Τόνωσης)
 • Διαιτολογικό Τμήμα (Λιπομετρήσεις - Διαιτολογική Καθοδήγηση)
 • Power Plate - Vibration Training
 • Infra Red Therm Lipolysis
 • Sauna
 • Ιδιωτικό κλειστό Parking για τα μέλη του γυμναστηρίου (με ειδική συμφωνία)
 • Wi Fi Αrea
 • 2 άνετα σαλόνια υποδοχής αναμονής  για τους πελάτες μας
 • Υπερσύγχρονα αποδυτήρια 250τ.μ. με 16 υπερσύγχρονες ντουζιέρες, 200 ερμάρια φύλαξης προσωπικών αντικειμένων στο κύριο γυμναστήριο και επιπλέον αποδυτήρια στον 1ο όροφο 130τ.μ.

 

Περιοχές
Ζησιμοπούλου 68 Παλαιό Φάληρο

Peak Fitness Hall

Διεύθυνση

Ζησιμοπούλου 68
Παλαιό Φάληρο

Σχετικά Deals

Scuba Diving

με την Σχολή Κατάδυσης Dive Blue Dream

Βάρκιζα
9 αγορές
70.0€ 29.9€

Προπόνηση EMS με Miha Bodytec

στο UpTherapy στη Ν. Χαλκηδόνα

Ν.Χαλκηδόνα
6 αγορές
60.0€ από 29€

12μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου

στο Peak Fitness Hall στο Π. Φάληρο

Π.Φάληρο
1 αγορές
195.0€ 89€

Ξενάγηση με Ανοιχτό Λεωφορείο σε Αθήνα, Πειραιά & Γλυφάδα

από την Athens Open Tour στην Αθήνα

Αθήνα
4 αγορές
16.0€ από 8€

25€ από 70€ (-64%) για 15 Συνεδρίες σε Διάδρομο InfraRed Therm & Lipolysis, για να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε πριν το καλοκαίρι στον διάδρομο καύσης λίπους, στο Peak Fitness Hall στο Π. Φάληρο.

25 Αγόρασέ το