149€ από 900€ (-83%) για 6 Θεραπείες Biolifting Προσώπου με Ηyaluronic Serum με το πρωτοποριακό μηχάνημα Vitalaser VL1000 για ένα πλήρες μη επεμβατικό Face Lifting, στο Ιατρείο Human Perfection στο Κολωνάκι.

Δείτε την Προσφορά

  • 149€ από 900€ για 6 Θεραπείες Προσώπου με Ηyaluronic Serum με το πρωτοποριακό μηχάνημα Vitalaser VL1000 για ένα πλήρες μη επεμβατικό Face Lifting
  • Βήματα Θεραπείας:
  • Καθαρίζουμε το πρόσωπο, αφαιρώντας ίχνη make up, σκόνη ή ιδρώτα.
  • Χρησιμοποιούμε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του laser και σε επαφή με το δέρμα, σαρώνουμε όλη την περιοχή του προσώπου.
  • Χρησιμοποιούμε ανοδικές κινήσεις και η διάρκεια είναι 8 λεπτά.
  • Αμέσως μετά απλώνουμε 5 ml Hyaluronic serum και αφήνουμε 10΄ για να απορροφηθεί.
  • Εφαρμόζουμε αντιηλιακή προστασία

 

Λίγα Λόγια
 
Το δέρμα μας με τα χρόνια χάνει την ελαστικότητα του και την ικανότητα να ενυδατώνεται. Το ιαλουρονικό οξύ, που είναι μία φυσική ουσία που υπάρχει ήδη στο ανθρώπινο δέρμα, επιτρέπει στα κύτταρα να συγκρατούν το νερό και αυτό αντανακλάται στην λάμψη και στην ελαστικότητα του δέρματος. 
 
Οι αποθήκες ιαλουρονικού οξέος με τα χρόνια αδειάζουν με τις ανάλογες επιπτώσεις στην όψη του δέρματος. Αυτές τις αποθήκες αναλαμβάνει να αναπληρώσει το πρωτοποριακό μηχάνημα Vitalaser VL1000.
 
Vitalaser VL1000
Το υπερσύγχρονο αυτό laser θα γυρίσει το χρόνο πίσω, αυξάνοντας το μεταβολισμό των κυττάρων σας και επαναφέροντας τις αποθήκες υαλουρονικού οξέως στην κατάσταση που βρίσκονταν χρόνια πριν.

 

Human Perfection

Τα Human Perfection είναι ολοκαίνουρια Δερματολογικά Ιατρεία. Γεννήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη σε αισθητικές επεμβάσεις ή παρεμβάσεις με νέου τύπου υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και μηχανήματα, εξελιγμένες υπηρεσίες.
 
Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον κοσμητικής ιατρικής, το εξειδικευμένο προσωπικό των  Human Perfection, σας περιμένει για να πραγματοποιήσετε τις συνεδρίες που χρειάζεστε, με ένα απόλυτα ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει τις δικές ανάγκες.
 
Ιατρικές θεραπείες αισθητικής και αντιγήρανσης, Λίφτινγκ με κρυοθεραπεία, Λιποδιάλυση με κρυολιπόλυση και Laser για να έχετε την εμφάνιση που επιθυμείτε. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για προτάσεις και συμβουλές.
Περιοχές
Αναγνωστοπούλου 6, Κολωνάκι

Human Perfection

Διεύθυνση

Αναγνωστοπούλου 6
Αθήνα

Σχετικά Deals

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι και Ανάπλαση Προσώπου

στο Unani Biospa MD στον Γέρακα

Γέρακας
0 αγορές
65.0€ 18€

Περιποίηση Προσώπου

στο Beauty Medical στον Πειραιά

Πειραιάς
10 αγορές
70.0€ 15€

2 Θεραπείες Περιποίησης Προσώπου

στο Chic and Beauty Med Spa

Περιστέρι
0 αγορές
80.0€ 29€

HIFU Lifting για Αντιγήρανση Προσώπου

στο Ιατρείο My Plastic Surgeon στον Κορυδαλλό

Κορυδαλλός
2 αγορές
290.0€ από 129€

149€ από 900€ (-83%) για 6 Θεραπείες Biolifting Προσώπου με Ηyaluronic Serum με το πρωτοποριακό μηχάνημα Vitalaser VL1000 για ένα πλήρες μη επεμβατικό Face Lifting, στο Ιατρείο Human Perfection στο Κολωνάκι.

149 Αγόρασέ το