28€ από 76€ (-63%) για ένα Γεύμα 2 Ατόμων με Μεσογειακές Γεύσεις από ένα γευστικό μενού σε συνδυασμό με υπέροχες μουσικές,στο bar-restaurant "Venti" στου Ψυρρή.

Δείτε την Προσφορά

  • 28€ από 76€ για Γεύμα 2 Ατόμων με επιλογή από το προεπιλεγμένο μενού.
  • Μπορείτε να δείτε το μενού εδώ.
  • Κάθε κουπόνι αφορά 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, 2 γλυκά, 1 μπουκάλι νερό καθώς και το κουβέρ, συνολικής αξίας 76€. Κάθε υπέρβαση αυτού του ποσού θα πρέπει να καταβληθεί απευθείας στο εστιατόριο.
 
 
Venti Bar Restaurant
Χειμερινό ή καλοκαιρινό; Ανοιχτό ή κλειστό; Όπως και να το θέλετε το Venti θα καλύψει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, τόσο τις αισθητικές όσο και τις γαστρονομικές και τις μουσικές.
 
Η απλή ανοιχτόχρωμη διακόσμηση δημιουργεί θετική αύρα που ενισχύεται από τους επιβλητικούς καθρέπτες και την γυάλινη ανοιγοκλεινόμενη οροφή και δένει με την ελιά και τον φοίνικα.
 
Οι μεσογειακές γεύσεις, που προσφέρονται από τις 9:00 μμ και η μουσική που περιλαμβάνει ακούσματα δεκαετιών με εναλλαγές mainstream σε ελληνικά, ολοκληρώνουν την συνταγή της επιτυχίας του καθιερωμένου club εστιατορίου.

 

Περιοχές
Λεπενιώτου 20, Ψυρρή

Venti

Διεύθυνση

Λεπενιώτου 20
Ψυρρή

Σχετικά Deals

Γεύμα 2 Ατόμων

στην Παραδοσιακή Ταβέρνα "Άγγελος" στο Χαϊδάρι

Χαϊδάρι
13 αγορές
25.0€ 12.5€

Πλήρες μενού 2 ατόμων

στην ταβέρνα Αρσένης

Ν.Φάληρο
3 αγορές
46.0€ 23€

Burger + Πατάτες + Αναψυκτικό

στο Jimmy's

Νέο Ψυχικό
0 αγορές
11.0€ 5€

Πίτσα 28 εκ.+ 2 Ποτήρια Μπύρας

στο Gatoh Patisserie & Cafe στην Αργυρούπολη

Αργυρούπολη
7 αγορές
16.0€ από 10.9€

28€ από 76€ (-63%) για ένα Γεύμα 2 Ατόμων με Μεσογειακές Γεύσεις από ένα γευστικό μενού σε συνδυασμό με υπέροχες μουσικές,στο bar-restaurant "Venti" στου Ψυρρή.

28 Αγόρασέ το