40€ από 100€ (-60%) για έναν Βαθύ Δερματολογικό Καθαρισμό Προσώπου για άνδρες με χρήση ατμού και υψίσυχνων, στο Ιατρείο Human Perfection στο Κολωνάκι.

Δείτε την Προσφορά

  • 40€ από 100€ για έναν Βαθύ Δερματολογικό Καθαρισμό Προσώπου με χρήση ατμού και υψίσυχνων
  • Η προσφορά ισχύει μόνο για άνδρες

 

Λίγα Λόγια

Ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου είναι σημαντικός για να διατηρηθεί η υγεία της επιδερμίδας και να βελτιώσει την επιδερμίδα του προσώπου.

Το πρόσωπο εκτείθεται συνέχως στον ήλιο, τις τοξίνες και μόλυνση (ρύπους) του περιβάλλοντος που επήρεαζουν σημαντικά την ποιότητα του δέρματος  γιατί το δέρμα δεν αναπνέει και οδηγείται σε μαρασμό και γήρανση.  Με τον δερματολογικό καθαρισμό αποφράσσονται σε βάθος οι πόροι του δέρματος από τους ρύπους του περιβάλλοντος και την υπερβολική έκκρισή σμήγματος, παράγοντες σημαντικοί για την καλή ποιότητα του δέρματος.

 

Human Perfection

Τα Human Perfection είναι ολοκαίνουρια Δερματολογικά Ιατρεία. Γεννήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη σε αισθητικές επεμβάσεις ή παρεμβάσεις με νέου τύπου υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και μηχανήματα, εξελιγμένες υπηρεσίες.
 
Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον κοσμητικής ιατρικής, το εξειδικευμένο προσωπικό των  Human Perfection, σας περιμένει για να πραγματοποιήσετε τις συνεδρίες που χρειάζεστε, με ένα απόλυτα ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει τις δικές ανάγκες.
 
Ιατρικές θεραπείες αισθητικής και αντιγήρανσης, Λίφτινγκ με κρυοθεραπεία, Λιποδιάλυση με κρυολιπόλυση και Laser για να έχετε την εμφάνιση που επιθυμείτε. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για προτάσεις και συμβουλές.
Περιοχές
Αναγνωστοπούλου 6, Κολωνάκι

Human Perfection

Διεύθυνση

Αναγνωστοπούλου 6
Αθήνα

Σχετικά Deals

Εφαρμογή Υαλουρονικού Full Face ή Γέμισμα Χειλιών

στο Ιατρείο Human Perfection στο Κολωνάκι

Κολωνάκι
0 αγορές
250.0€ 120€

Μεσοθεραπεία Προσώπου με VitC

στο "Slim Line" στον Άγιο Νικόλαο

Αθήνα
0 αγορές
85.0€ 17€

Φυσικό Face-Lifting με Θεραπεία Hifu Max-V

στο Deka Plastic Surgery στο Σύνταγμα

Αθήνα
2 αγορές
190.0€ από 49€

Πακέτο Ομορφιάς

στο Chic & Beauty Med Spa στο Περιστέρι

Περιστέρι
0 αγορές
60.0€ 19€

40€ από 100€ (-60%) για έναν Βαθύ Δερματολογικό Καθαρισμό Προσώπου για άνδρες με χρήση ατμού και υψίσυχνων, στο Ιατρείο Human Perfection στο Κολωνάκι.

40 Αγόρασέ το