Από 12€ για 4-30 Θεραπείες Αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν Συνεδρίες Cavitation, Vacuum, Κρυολιπόλυση, Ραδιοσυχνότητες (RF) και Lipolaser, από τα Ιατρεία "Human Perfection" σε Κολωνάκι και Κηφισιά.

Δείτε την Προσφορά

  • 12€ απο 208€ για ένα Πακέτο 4 Θεραπειών που περιλαμβάνει 1 Cavitation, 1 Vacuum, 1 Ραδιοσυχνότητες (RF) και 1 Lipolaser.
  • 29€ απο 520€ για ένα Πακέτο 10 Θεραπειών που περιλαμβάνει 3 Cavitation, 3 Vacuum, 3 Ραδιοσυχνότητες (RF)  και 1 Lipolaser.
  • 40€ απο 936€ για ένα Πακέτο 18 Θεραπειών που περιλαμβάνει 6 Cavitation, 6 Vacuum, 5 Ραδιοσυχνότητες (RF) και 1 Lipolaser..
  • 60€ απο 1168€ για ένα Πακέτο 20 Θεραπειών που περιλαμβάνει 1 Κρυολιπόλυση, 6 Cavitation, 6 Vacuum, 6 Ραδιοσυχνότητες (RF) και 1 Lipolaser. 
  • 90€ απο 1608€ για ένα Πακέτο 26 Θεραπειών που περιλαμβάνει 2 Κρυολιπολύσεις, 6 Cavitation, 6 Vacuum, 6 Ραδιοσυχνότητες (RF) και 6 Lipolaser.   
  • 150€ απο 1944€ για ένα Πακέτο 30 Θεραπειών που περιλαμβάνει 3 Κρυολιπολύσεις, 12 Vacuum, 12 Ραδιοσυχνότητες (RF) και 3 Lipolaser.
 

Λίγα Λόγια

LipoLaser
Η μη επεμβατική Laser λιπόλυση με το σύστημα Lipo Laser εφαρμόζεται σε προβληματικές περιοχές και επιτυγχάνει αποτελεσματικά τη μείωση του λιπώδους ιστού (το επιφανειακό λίπος της κυτταρίτιδας και το εν τω βάθει, ανάλογα με την περίπτωση) ενώ δεν επηρεάζονται οι υποκείμενοι ιστοί. Μάλιστα, η θερμότητα που εκλύεται, διοχετεύεται με ασφάλεια και στο δέρμα ενεργοποιώντας ταυτόχρονα την κολλαγονογένεση

Προσφέρει: Λιποδιάλυση σε βάθος, μείωση πόντων και μείωση κυτταρίτιδας
 

Θεραπεία RF
Η θεραπεία RF είναι μια αισθητική τεχνική που χρησιμοποιεί ενέργεια ραδιοσυχνότητας για να θερμάνει τους ιστούς και να διεγείρει την υποδερμική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προκειμένου να μειώσει τις λεπτές γραμμές και να σφίξει το δέρμα.

Cavitation 
Το High frequency ultrasound cavitation είναι μια μη χειρουργική διαδικασία περιγράμματος σώματος και λίπανσης που είναι ανώδυνη. Όχι μόνο καταστρέφει το πιο επιφανειακό στρώμα λίπους, αλλά σφίγγει το δέρμα δίνοντας άμεσα αξιόλογα αποτελέσματα.
 
Cryolipolisis
Αναίμακτη - ανώδυνη λιποαναρρόφηση. Με τη νέα τεχνολογία Cryolipolisis έχουμε από την πρώτη κιόλας συνεδρία μείωση πόντων σε σημεία του σώματος μας που ποτέ δεν φανταζόμασταν.
Yπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα για γυναίκες μετά από εγκυμοσύνη που το τοπικό πάχος στην κοιλιά παραμένει για χρονιά μετά την γέννα. Τώρα η νέα μας Cryolipolisis ήρθε να σας δώσει το αποτέλεσμα και το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!
 
Vacuum
Το Vacuum επιτρέπει τη βαθιά αναδόμηση του δέρματος, καθιστώντας την αρχιτεκτονική του δερματικού ιστού πιο ομοιόμορφη. Η θεραπεία βασίζεται στην αρχή της μηχανικής διέγερσης («mechano-transduction»). Πιο συγκεκριμένα, η κεφαλή της συσκευής στέλνει μικροδονήσεις στην επιφάνεια του δέρματος και προκαλεί εις βάθος βιολογικές αντιδράσεις που ενεργοποιούν τα κύτταρα της νεότητας, δηλαδή τους ινοβλάστες.
 
Με τον τρόπο αυτό, διεγείρεται η φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέως, κολλαγόνου και ελαστίνης. Η φυσική σύνθεση υαλουρονικού οξέως βοηθάει το δέρμα να αναγεννηθεί και να ενυδατωθεί εκ των έσω, ενώ η φυσική σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης το κάνει πιο απαλό και καλύτερα προστατευμένο απέναντι στις ρυτίδες έκφρασης. Με τη μηχανική διέγερση, βελτιώνεται επιπλέον η αιμάτωση στην περιοχή, οξυγονώνονται οι ιστοί και αποβάλλονται οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί λόγω άγχους, μόλυνσης, καπνίσματος και λοιπών παραγόντων που επηρεάζουν την αιματική και λεμφική μικροκυκλοφορία.
 
Με τον τρόπο αυτόν, αποσυμφορίζονται οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, η επιδερμίδα ανακτά τη φρεσκάδα και τη λάμψη της, και η θαμπή όψη αποτελεί παρελθόν.
 
Human Perfection
Τα Human Perfection είναι ολοκαίνουρια Δερματολογικά Ιατρεία. Γεννήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη σε αισθητικές επεμβάσεις ή παρεμβάσεις με νέου τύπου υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και μηχανήματα, εξελιγμένες υπηρεσίες.
 
Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον κοσμητικής ιατρικής, το εξειδικευμένο προσωπικό των  Human Perfection, σας περιμένει για να πραγματοποιήσετε τις συνεδρίες που χρειάζεστε, με ένα απόλυτα ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει τις δικές ανάγκες.
 
Ιατρικές θεραπείες αισθητικής και αντιγήρανσης, Λίφτινγκ με κρυοθεραπεία, Λιποδιάλυση με κρυολιπόλυση και Laser για να έχετε την εμφάνιση που επιθυμείτε. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για προτάσεις και συμβουλές.
 

 

Περιοχές
Διαθέσιμη σε 2 Τοποθεσίες :
Αναγνωστοπούλου 6, Κολωνάκι
Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά

Human Perfection

Διεύθυνση

Αναγνωστοπούλου 6
Αθήνα

Σχετικά Deals

60 Συνεδρίες Αδυνατίσματος

στο Chic and Beauty Med Spa

Περιστέρι
0 αγορές
690.0€ 59€

Κρυολιπόλυση 1+1 ΔΩΡΟ!

στα Ιατρεία Human Perfection σε Κολωνάκι και Κηφισιά

Πολλαπλές τοποθεσίες
3 αγορές
180.0€ από 39.9€

Επιδερμική & Μυϊκή Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες RF

στα Ιατρεία Human Perfection σε Κολωνάκι και Κηφισιά

Πολλαπλές τοποθεσίες
0 αγορές
450.0€ 35€

Θεραπείες Lymphatic για Αύξηση του Μεταβολισμού

στο Ιατρείο Human Perfection στη Κηφισιά

Κηφισιά
0 αγορές
990.0€ 50€

Από 12€ για 4-30 Θεραπείες Αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν Συνεδρίες Cavitation, Vacuum, Κρυολιπόλυση, Ραδιοσυχνότητες (RF) και Lipolaser, από τα Ιατρεία "Human Perfection" σε Κολωνάκι και Κηφισιά.

από 12 Αγόρασέ το