2,50€ από 5€ (-50%) ανά m² για έναν Βιοκαθαρισμό Χαλιού ή Μοκέτας με ειδικό επαγγελματικό μηχάνημα extraction ισχυρής αναρρόφησης και καθαριστικό Μicro-splitting για μικροδιάσπαση των λεκέδων, από την BioClean Action στο Ν.Ηράκλειο.

Δείτε την Προσφορά

  • 2,50€ από 5€ ανά m² για έναν Βιοκαθαρισμό Χαλιού ή Μοκέτας με ειδικό επαγγελματικό μηχάνημα extraction
  • Αγοράζετε τόσα κουπόνια όσα m² (τετραγωνικά μέτρα) είναι το χαλί ή τα χαλιά που θέλετε να καθαριστούν.
  • Ελάχιστος αριθμός: 8 m² (8 κουπόνια)

 

Λίγα Λόγια

Ο βιοκαθαρισμός χαλιών, μοκετών δίνει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού χωρίς να χρειαστεί να παραδώσετε τα χαλιά σας. Η μέθοδος καθαρισμού πραγματοποιείτε από έμπειρο προσωπικό με σεβασμό στο χώρο σας, χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα για την περιποίηση και προστασία των χαλιών σας.

Με την παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού, την τεχνολογία Micro-splitting (Μικροδιάσπαση λεκέδων), εξουδετερώνει τους λεκέδες σε βάθος της ίνας, αφού διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές δίνοντας λάμψη και προστασία.
 
Τα προϊόντα αυτά δεν περιέχουν απορρυπαντικά, σαπούνια, χημικά, ενεργούς αφρούς, ένζυμα, χλώριο, ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες πράγμα που το καθιστά φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
 
Η μέθοδος αυτή είναι απόλυτα ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες.
 
 
BioClean Action
 
Η BioCleanAction προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο. Αναλαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών, μοκετών και χαλιών στον χώρο σας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. 
 
Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μηχανήματα μπορούν να σας εγγυηθούν το τέλειο αποτέλεσμα από άποψη υγιεινής αλλά και καθαριότητας. Τα συνεργεία μας βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα συστήματα βιοκαθαρισμού. 
 
Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες τους για καθαριότητα χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού και πιστοποιημένων τεχνολογιών Micro-splitting χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, λευκαντικούς παράγοντες κ.α εγγυόμαστε την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας.
 
Περιοχές
Βάκχου 21, Ν. Ηράκλειο

BioCleanAction

Διεύθυνση

Βάκχου 21
Ν. Ηράκλειο

Σχετικά Deals

Συντήρηση Κλιματιστικού

από την εταιρεία "Fresh Air Εγκαταστάσεις – Συντηρήσεις Κλιματιστικών"

Μαρούσι
0 αγορές
25.0€ 11.9€

Οικολογικός Βιοκαθαρισμός Σαλονιού

από την BioClean Action στο Ν.Ηράκλειο

Νέο Ηράκλειο
2 αγορές
40.0€ από 20€

Οικολογικός Βιοκαθαρισμός Μονού ή Διπλού Στρώματος

από την BioClean Action στο Ν.Ηράκλειο

Νέο Ηράκλειο
7 αγορές
35.0€ από 12.9€

Καθαρισμός Ρούχων & Παπλώματος

από την Clean4you

Γαλάτσι
339 αγορές
5.0€ από 2.9€

2,50€ από 5€ (-50%) ανά m² για έναν Βιοκαθαρισμό Χαλιού ή Μοκέτας με ειδικό επαγγελματικό μηχάνημα extraction ισχυρής αναρρόφησης και καθαριστικό Μicro-splitting για μικροδιάσπαση των λεκέδων, από την BioClean Action στο Ν.Ηράκλειο.

2.5 Αγόρασέ το