Από 20€ για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Σαλονιού 2-5 Θέσεων με ειδικό επαγγελματικό μηχάνημα extraction ισχυρής αναρρόφησης και καθαριστικό Μicro-splitting για μικροδιάσπαση των λεκέδων, από την BioClean Action στο Ν.Ηράκλειο

Δείτε την Προσφορά

  • 20€ από 40€ για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Σαλονιού 2 θέσεων 
  • 40€ από 80€ για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Σαλονιού 5 θέσεων 

 

Λίγα Λόγια

Aναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τον πλήρη οικολογικό καθαρισμό του σαλονιού σας, εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα καθαρό υγιεινό και στεγνό αποτέλεσμα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών και απορρυπαντικών

Με την παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού, την τεχνολογία Micro-splitting (Μικροδιάσπαση λεκέδων), εξουδετερώνει τους λεκέδες σε βάθος της ίνας, αφού διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές, με αποτέλεσμα να δίνει λάμψη και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα και δέρματα του σαλονιού σας.
 
Σταδια καθαρισμου:
Βήμα 1 Εσωτερικός καθαρισμός
Ο εσωτερικός καθαρισμός γίνεται με ειδικό επαγγελματικό μηχάνημα ισχυρής αναρρόφησης, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών, μικροβίων όπως επίσης και βακτήρια, νεκρά κύτταρα, τρίχες, μικροοργανισμούς, ακάρεα και τα περιττώματα τους.
 
Βήμα 2 Εξωτερικός καθαρισμός
Ο εξωτερικός καθαρισμός αφορά το πλύσιμο του σαλονιου  με συγκεκριμένη διαδικασία καθαρισμού που εξουδετερώνει μικρόβια και μικροοργανισμούς που είχαν δημιουργηθεί από λεκέδες όπως ιδρώτας,φαγητο,καφες, λιπαρότητα, εμετό κ.α
 
Εφαρμόζεται οικολογικό καθαριστικό τεχνολογίας Micro-splitting (Μικροδιάσπαση λεκέδων) και Single-Pass, προϊόντα βιοδιασπώμενα και οικολογικά που είναι απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες.
 
Βήμα 3 Απολύμανση – Αντιαλλεργική προστασία
Ακολουθεί η απολύμανση και η αντιαλλεργική προστασία που περιλαμβάνει τον ψεκασμό του σαλονιου με εγκεκριμένα προϊόντα νέας τεχνολογίας για ένα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.
 
Τα προϊόντα δεν περιέχουν χημικά, ενεργούς αφρούς, σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και άλλα καυστικά καθαριστικά. Είναι φιλικα  προς το περιβάλλον εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση σπατάλης νερού και ενέργειας καθώς συμβάλουν καθοριστικά στην οικολογική διαχείριση των αποβλήτων. Μετά τον καθαρισμό εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης η οποία προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα σαλόνια σας.
 
 
BioClean Action
 
Η BioCleanAction προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο. Αναλαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών, μοκετών και χαλιών στον χώρο σας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. 
 
Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μηχανήματα μπορούν να σας εγγυηθούν το τέλειο αποτέλεσμα από άποψη υγιεινής αλλά και καθαριότητας. Τα συνεργεία μας βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα συστήματα βιοκαθαρισμού. 
 
Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες τους για καθαριότητα χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού και πιστοποιημένων τεχνολογιών Micro-splitting χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, λευκαντικούς παράγοντες κ.α εγγυόμαστε την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας.
 
Περιοχές
Βάκχου 21, Ν. Ηράκλειο

BioCleanAction

Διεύθυνση

Βάκχου 21
Ν. Ηράκλειο

Σχετικά Deals

Συντήρηση Κλιματιστικού

από την εταιρεία "Fresh Air Εγκαταστάσεις – Συντηρήσεις Κλιματιστικών"

Μαρούσι
0 αγορές
25.0€ 11.9€

Βιοκαθαρισμός Χαλιού ή Μοκέτας

από την BioClean Action στο Ν.Ηράκλειο

Νέο Ηράκλειο
15 αγορές
5.0€ 2.5€

Οικολογικός Βιοκαθαρισμός Μονού ή Διπλού Στρώματος

από την BioClean Action στο Ν.Ηράκλειο

Νέο Ηράκλειο
7 αγορές
35.0€ από 12.9€

Καθαρισμός Ρούχων & Παπλώματος

από την Clean4you

Γαλάτσι
339 αγορές
5.0€ από 2.9€

Από 20€ για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Σαλονιού 2-5 Θέσεων με ειδικό επαγγελματικό μηχάνημα extraction ισχυρής αναρρόφησης και καθαριστικό Μicro-splitting για μικροδιάσπαση των λεκέδων, από την BioClean Action στο Ν.Ηράκλειο

από 20 Αγόρασέ το