134,90€ από 370€ (-64%) για μια Συνεδρία για Γέμισμα Χειλιών με Υαλουρονικό Οξύ Filorga (Γαλλικής Προελεύσεως) και μια Θεραπεία Ραδιοανάπλασης Προσώπου με Ραδιοσυχνότητες, στο Beauty Drop στο Κολωνάκι.

Δείτε την Προσφορά

  • 134,90€ από 370€ για μια Συνεδρία για Γέμισμα Χειλιών με Υαλουρονικό Οξύ Filorga (Γαλλικής Προελεύσεως) και μια Θεραπεία Ραδιοανάπλασης Προσώπου με Ραδιοσυχνότητες

 

Λίγα Λόγια

Γέμισμα Χειλιών με Υαλουρονικό
Η θεραπεία εφαρμόζεται με ειδική σύριγγα που φέρει πάρα πολύ λεπτή βελόνα, και υλικά τα οποία εμπεριέχουν λιδοκαΐνη ένα τοπικό αναισθητικό το οποίο μαζί με την αναισθητική κρέμα που τοποθετείται στα χείλη καθιστά την διαδικασία εντελώς ανώδυνη, δίνοντας μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή.

Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί περίπου 10 λεπτά, μετά την οποία μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις ασχολίες σας. Χρησιμοποιείται Υαλουρονικό οξύ με ειδική επεξεργασία κατάλληλο για την ευαίσθητη αυτή περιοχή, τόσο για την αύξηση του όγκου του άνω και του κάτω χείλους όσο και για το τόνισμα του περιγράμματος. Έχει φυσικό αποτέλεσμα και είναι απόλυτα ασφαλές, σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους που εκτός από τα άσχημα αισθητικά αποτελέσματα, είχαν επιπλοκές και ανεπιθύμητες παρενέργειες.
 
Ραδιοανάπλαση Προσώπου
Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία, ευχάριστη και χαλαρωτική. Η εφαρμογή διαρκεί 20 λεπτά και προσφέρει σύσφιξη του δέρματος, φωτεινότητα και νεανική όψη, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει.
 
 
Beauty Drop
Ένας νέος, σύγχρονος χώρος που διαφοροποιείται από άλλους λόγω του ότι δημιουργήθηκε από τη συνεργασία Πλαστικού Χειρουργού με Αισθητικό και Σύμβουλο Ομορφιάς.
 
Οι θεραπείες που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένες από έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό σε συνεργασία με εξειδικευμένη Αισθητικό ώστε να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την επιτυχία των θεραπειών.
 
Εδώ η επιστήμη της Αισθητικής συναντάει την Ιατρική εξειδίκευση. Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες.
 
Υπηρεσίες: Αισθητική Προσώπου, Αντιγήρανση, Ανάπλαση, Οξυγόνωση, Αντιοξειδωτικές Θεραπείες, Σύσφιξη Προσώπου, Αισθητική Σώματος, Λιποδιάλυση, Σύσφιξη Σώματος, Κυτταρίτιδα, Βιολογική Αποτρίχωση, Θεραπείες Spa, Αρωματοθεραπεία, Επαγγελματικό Μακιγιάζ.
 
Περιοχές
Γέλωνος 11, Αθήνα

Beauty Drop

Διεύθυνση

Γέλωνος 11
Αθήνα

Σχετικά Deals

Μόνιμο Μακιγιάζ Φρύδια, Μάτια & Χείλη

από το "Antonia Permanent Makeup" στην Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή
9 αγορές
250.0€ από 48€

Εφαρμογή Υαλουρονικού Full Face

στα Ιατρεία Human Perfection σε Κολωνάκι και Κηφισιά

Πολλαπλές τοποθεσίες
5 αγορές
250.0€ 89.9€

Αποκτήστε Nεανικό Πρόσωπο με Botox

στα Ιατρεία Human Perfection σε Κολωνάκι και Κηφισιά

Πολλαπλές τοποθεσίες
15 αγορές
150.0€ από 45€

Τριπλή Θεραπειά Προσώπου

στο Unani Biospa MD στον Γέρακα

Γέρακας
0 αγορές
70.0€ 14€

134,90€ από 370€ (-64%) για μια Συνεδρία για Γέμισμα Χειλιών με Υαλουρονικό Οξύ Filorga (Γαλλικής Προελεύσεως) και μια Θεραπεία Ραδιοανάπλασης Προσώπου με Ραδιοσυχνότητες, στο Beauty Drop στο Κολωνάκι.

134.9 Αγόρασέ το