30€ από 180€ (-83%) για μια Θεραπεία Αποτρίχωσης Full Face με Διοδικό Laser για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, από τα Ιατρεία "Human Perfection" σε Κολωνάκι και Κηφισιά.

Δείτε την Προσφορά

  • 30€ από 180€ για μια Θεραπεία Αποτρίχωσης Full Face με Διοδικό Laser

 

Λίγα Λόγια

Αποτρίχωση είναι η τεχνική μείωσης του μήκους των τριχών η της ολικής αφαίρεσης τους και μπορεί να είναι προσωρινή ή ακόμα και μόνιμη. Η αυξημένη τριχοφυΐα μπορεί να διακριθεί σε υπερτρίχωση που επηρεάζει γυναίκες και άνδρες και χαρακτηρίζεται από αυξημένο αριθμό τριχών σε περιοχές με φυσιολογική τριχοφυΐα (π.χ. περισσότερες τρίχες από το φυσιολογικό στο θώρακα ενός άνδρα ή περισσότερες τρίχες από το φυσιολογικό στις γάμπες μιας γυναίκας) και τον δασυτριχισμό που αφορά μόνο τις γυναίκες και έχει τα χαρακτηριστικά και κατανομή της ανδρικής τριχοφυΐας. 

Παρουσία δηλ τριχών σε μέρη του σώματος που είναι φυσιολογικά άτριχα, όπως το άνω χείλος, οι παρειές, το πηγούνι, η μέση γραμμή του στήθους, οι μαστοί, το υπογάστριο, η ράχη, οι γλουτοί και οι έσω επιφάνεια των μηρών.  Η ανάπτυξη αυτών των τριχών είναι παθολογική (κληρονομικότητα, ενδοκρινολογικές διαταραχές, νοσήματα των ωοθηκών, φάρμακα) και επηρεάζεται από τα ανδρογόνα.

Πού εφαρμόζεται:
Στην πράξη, τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες  η αποτρίχωση μπορεί να εφαρμοστεί  σε κάθε σημείο του σώματος. Στον άντρα, οι πιο συχνές περιοχές αποτρίχωσης είναι το πρόσωπο, ο θώρακας, οι ώμοι, η πλάτη και τα πόδια, ενώ στις γυναίκες κυρίως οι μασχάλες, τα πόδια, οι βραχίονες και η ζώνη μπικίνι. 

Οι λόγοι που οδηγούν τον ενδιαφερόμενο σε αποτρίχωση μπορεί να είναι ποικίλεις, όπως λόγοι υγιεινής, αισθητικής, αθλητικοί. Ήδη από την αρχαιότητα έχουν εφευρεθεί διάφορες τεχνικές αποτρίχωσης όπως στην αρχαία Αίγυπτο είχαν χρησιμοποιηθεί κρέμες με βάση το λάδι και το μέλι.

Τεχνικές αποτρίχωσης:
Σήμερα υπάρχουν διάφορες σύγχρονες τεχνικές αποτρίχωσης που περιλαμβάνουν τόσο την απλή μείωση του μήκους της τρίχας η ακόμα και την ολική αφαίρεση της. H αποτρίχωση με τη χρήση Laser, είναι ό,τι πιο καινοτόμο στον τομέα της αποτρίχωσης και υπόσχεται να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα της τριχοφυΐας. Συνήθως πρόκειται για χρήση IPL, δυαδικό και η επιλογή εξαρτάται από τον τύπο δέρματος και το χρώμα της τρίχας. 

Τα Laser στοχεύουν στα μελανοκύτταρα του βολβού της τρίχας, τα οποία απορροφούν την ενέργεια που εκπέμπεται και έτσι καταστρέφεται ο θύλακας της τρίχας. Το αποτέλεσμα αυτής της διεργασίας είναι να αποδυναμώνεται και να καταστρέφεται η τρίχα. Στην  εφαρμογή  διοδικού  Laser σε συνδυασμό  με  ραδιοσυχνότητες (RF) η δέσμη φωτός του laser απορροφάται επιλεκτικά μόνο από τη μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακα της τρίχας και να τον καταστρέφει χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα ή τον υπόλοιπο οργανισμό. 

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας επηρεάζονται όσες τρίχες βρίσκονται στην αναγενή φάση (περίοδος  ανάπτυξης  της  τρίχας). Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να γίνουν επαναληπτικές συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο  πιο  σκουρόχρωμη  είναι  η  τρίχα  και  όσο  πιο  μεγάλη  η  διάμετρος  της  τρίχας  τόσο  πιο  ικανοποιητικά  τα  αποτελέσματα. 

 

Human Perfection

Τα Human Perfection είναι ολοκαίνουρια Δερματολογικά Ιατρεία. Γεννήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη σε αισθητικές επεμβάσεις ή παρεμβάσεις με νέου τύπου υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και μηχανήματα, εξελιγμένες υπηρεσίες.
 
Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον κοσμητικής ιατρικής, το εξειδικευμένο προσωπικό των  Human Perfection, σας περιμένει για να πραγματοποιήσετε τις συνεδρίες που χρειάζεστε, με ένα απόλυτα ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει τις δικές ανάγκες.
 
Ιατρικές θεραπείες αισθητικής και αντιγήρανσης, Λίφτινγκ με κρυοθεραπεία, Λιποδιάλυση με κρυολιπόλυση και Laser για να έχετε την εμφάνιση που επιθυμείτε. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για προτάσεις και συμβουλές.
Περιοχές
Διαθέσιμη σε 2 Τοποθεσίες :
Αναγνωστοπούλου 6, Κολωνάκι
Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά

Human Perfection

Διεύθυνση

Αναγνωστοπούλου 6
Αθήνα

Σχετικά Deals

Μόνιμο Μακιγιάζ Φρύδια, Μάτια & Χείλη

από το "Antonia Permanent Makeup" στην Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή
9 αγορές
250.0€ από 48€

Εφαρμογή Υαλουρονικού Full Face

στα Ιατρεία Human Perfection σε Κολωνάκι και Κηφισιά

Πολλαπλές τοποθεσίες
5 αγορές
250.0€ 89.9€

Αποκτήστε Nεανικό Πρόσωπο με Botox

στα Ιατρεία Human Perfection σε Κολωνάκι και Κηφισιά

Πολλαπλές τοποθεσίες
15 αγορές
150.0€ από 45€

Τριπλή Θεραπειά Προσώπου

στο Unani Biospa MD στον Γέρακα

Γέρακας
0 αγορές
70.0€ 14€

30€ από 180€ (-83%) για μια Θεραπεία Αποτρίχωσης Full Face με Διοδικό Laser για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, από τα Ιατρεία "Human Perfection" σε Κολωνάκι και Κηφισιά.

30 Αγόρασέ το