Από 50€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Μακιγιάζ με ταχύρυθμα μαθήματα για να κατακτήσετε τον χώρο της ομορφιάς, με χορήγηση βεβαίωσης σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών από το αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 "Εκπαιδευτική Ένωση" στο Σύνταγμα.

Δείτε την Προσφορά

  • 50€ από 190€ για μακιγιάζ μεγαλύτερων ηλικιών (σβήσιμο ρυτίδων, νεανική όψη, ειδικές τεχνικές) διάρκειας 5 ωρών - απαραίτητη η γνώση του μακιγιάζ πρωινό-βραδινό.
  • 60€ από 450€ για μακιγιάζ πρωινό- βραδινό διάρκειας 10 ωρών
  • 70€ από 650€  για νυφικό μακιγιάζ διάρκειας 5 ωρών - απαραίτητη η γνώση του μακιγιάζ πρωινό-βραδινό.
  • 80€ από 280€ για εμφύτευση βλεφαρίδας, με τη μέθοδο "τρίχα- τρίχα",  διάρκειας 5 ωρών
  • 450€ από 1500€ για μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, με τη μέθοδο microblading, διάρκειας 15 ωρών
  • 450€ από 1500€ για μόνιμο μακιγιάζ χειλιών, με τη μέθοδο Ombre, διάρκειας 15 ωρών
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 "Εκπαιδευτική Ένωση" , που είναι αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) και μπορούν να βγουν άμεσα στην αγορά εργασία.

 

Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΝΩΣΗ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΝΩΣΗ προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στους τομείς: Αισθητικής/ Ομορφιάς, Παιδαγωγικών Σπουδών, Υγείας/ Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ψυχολογίας/ Ανθρωπιστικών Σπουδών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού, Πληροφορικής, Θεολογικών/ Εκκλησιαστικών Σπουδών, και Καλών Τεχνών.

Σε συνεργασία με άλλους πιστοποιημένους φορείς όπως η ACTA, προσφέρει επαγγελματικές πιστοποιήσεις, που αποτελούν ένα ακόμη επιπλέον εφόδιο για τους αποφοίτους του. Τα μετεκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και τα προσφερόμενα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης & τα επαγγελματικά/ επιμορφωτικά σεμινάρια, είναι διάρκειας λίγων ωρών, ετήσια, ή και περισσότερα έτη, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του κάθε προγράμματος.

Η Ένωση εκσυγχρονίζει διαρκώς τα προσφερόμενα προγράμματα, έτσι ώστε να εναρμονίζονται με τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς, καθώς και τη ζήτηση εξειδικευμένων στελεχών/ επαγγελματιών. 

Οι εγκαταστάσεις της Ένωσης, βρίσκονται στην καρδιά της «τουριστικής/ κοσμοπολίτικης» Αθήνας στο Σύνταγμα, σε ένα χώρο προσεγγίσιμο απ’ όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένο), καθιστώντας την πρόσβαση των σπουδαστών του ιδιαίτερα εύκολη, σε οποιαδήποτε περιοχή και εάν κατοικούν.

 

Περιοχές
Υπατίας 6 Αθήνα

Εκπαιδευτική Ένωση

Διεύθυνση

Υπατίας 6, Σύνταγμα, Αθήνα

Σχετικά Deals

Απόκτηση Διπλώματος Ταχύπλοου Σκάφους

στη Σχολή Sgouros Training Boat

Κορυδαλλός
0 αγορές
150.0€ 90€

Σεμινάρια Περιποίησης Άκρων

στο Beauty Academy στην Καλλιθέα

Καλλιθέα
5 αγορές
250.0€ από 35€

Επαγγελματικά Σεμινάρια Περιποίησης Νυχιών

στην Εκπαιδευτική Ένωση στο Σύνταγμα

Αθήνα
4 αγορές
450.0€ από 150€

Επαγγελματικό Σεμινάριο Εμφύτευσης Βλεφαρίδας

στην Εκπαιδευτική Ένωση στο Σύνταγμα

Αθήνα
0 αγορές
320.0€ 90€

Από 50€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Μακιγιάζ με ταχύρυθμα μαθήματα για να κατακτήσετε τον χώρο της ομορφιάς, με χορήγηση βεβαίωσης σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών από το αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 "Εκπαιδευτική Ένωση" στο Σύνταγμα.

από 50 Αγόρασέ το