100€ από 200€ (-50%) για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Filler με Υαλουρονικό Οξύ Juvederm Ultra ή Restylane (1ml / 1 σύριγγα) για Γέμισμα - Περίγραμμα Χειλιών ή Ρινοπαρειακών και 1 Ενέσιμη Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου με Cocktail Βιταμινών , στο Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής Dharma Aesthetics στον Πειραιά και στην Γλυφάδα.

Δείτε την Προσφορά

  • 100€ από 200€ για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Filler με Υαλουρονικό Οξύ Juvederm Ultra ή Restylane (1ml / 1 σύριγγα) για Γέμισμα - Περίγραμμα Χειλιών ή Ρινοπαρειακών και 1 Ενέσιμη Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου με Cocktail Βιταμινών 
  • Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο κέντρο Dharma της επιλογής σας στον Πειραιά ή τη Γλυφάδα.

 

Λίγα Λόγια

Botox

Το Botox παραμένει όχι μόνο το πιο δημοφιλές ενέσιμο υλικό, αλλά και η πιο δημοφιλής μη επεμβατική θεραπεία παγκοσμίως. 
 
Η βοτουλινική τοξίνη, η ενεργός ουσία του Botox, απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, καθώς μειώνει τις συσπάσεις των μυών που δημιουργούν ή εμβαθύνουν τις ρυτίδες έκφρασης. Η έγχυση της βοτουλινικής τοξίνης γίνεται κυρίως στις οριζόντιες ρυτίδες στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στις εξωτερικές γωνίες των ματιών (πόδι της χήνας). Με ιδιαίτερη προσοχή και άριστη τεχνική από το έμπειρο χέρι του γιατρού, μπορεί να γίνει, επίσης, κοντά στους κροτάφους ώστε να "ανοίξει" το βλέμμα, στη βάση της μύτης πάνω από το στόμα για να ανασηκωθεί ελαφρά η μύτη, στο άνω χείλος, στις γωνίες του στόματος και στις κάθετες "χορδές" του λαιμού.
 
Η βοτουλινική τοξίνη εγχέεται ενδομυϊκά με τη βοήθεια μιας πολύ μικρής βελόνας. Ο μυς χρειάζεται από 5-6 μέρες για να "ηρεμήσει". Το αποτέλεσμα τελειοποιείται μετά τις 2 εβδομάδες και διατηρείται για 4-6 μήνες. Η θεραπεία με Botox πρέπει να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να παραμένει ενεργή. Η διαδικασία ενεργεί περίπου μισή ώρα και η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 6-8 μήνες. Η επιστροφή του ασθενή είναι άμεση στις καθημερινές δραστηριότητες.
 
Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Το δέρμα χρειάζεται να είναι πάντα ενυδατωμένο, ώστε να είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό, λαμπερό και όμορφο στην όψη, μαλακό και λείο στην αφή. Η αφυδάτωση του δέρματος έχει αρνητικό αντίκτυπο στη δομή και τις λειτουργίες του, κάνοντάς το θαμπό, τραχύ, χωρίς ελαστικότητα. Η ενυδάτωση πραγματοποιείται με μια μεικτή θεραπεία, η οποία συνδυάζει την έγχυση ουσιών που προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη, με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών (ενέσιμη μεσοθεραπεία).
 
Διαδικασία
 
Η χρήση των μικροβελόνων ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, οι οποίοι αντιδρώντας στο ερέθισμα παράγουν κολλαγόνο, ενώ οι 
πολύτιμες ουσίες που χορηγούνται στο δέρμα προσφέρουν επιπλέον αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. 
 
Συγκεκριμένα, εγχέεται υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ενυδάτωση του δέρματος. Η ικανότητά του να έλκει και να δεσμεύει το νερό, όχι μόνο ενυδατώνει το δέρμα, αλλά συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητάς του, καθώς και των επιδερμικών ιστών. Το υαλουρονικό οξύ συνδυάζεται με βιταμίνες, όπως η βιταμίνη C, η οποία διεγείρει την ανάπτυξη των υδρολιπιδίων και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, χαρίζοντας επιπλέον ελαστικότητα στο δέρμα.
 
Αποτελέσματα
 
Η θεραπεία πετυχαίνει άμεση βαθιά ενυδάτωση, ενώ βελτιώνει τη σφριγηλότητα και τον τόνο του δέρματος. Ενδείκνυται για δέρματα με ρυτίδες, κουρασμένα, αφυδατωμένα ή υπερεκτεθειμένα στον ήλιο.
 
Πιθανές παρενέργειες
 
Είναι πιθανό να εμφανισθεί στα ευαίσθητα δέρματα ήπια ερυθρότητα στην προς θεραπεία περιοχή, που υποχωρεί σε λίγη ώρα. Αντενδείξεις αποτελούν τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τοπικές δερματικές φλεγμονές, η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, κ.α.
 
Διάρκεια
 
Η θεραπεία διαρκεί περίπου μία ώρα και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.
 
Υαλουρονικό Οξύ
 
Το υαλουρονικό οξύ είναι από τα πιο δημοφιλή ενέσιμα υλικά, αφού βρίσκεται φυσιολογικά στον ανθρώπινο οργανισμό, κυρίως στο δέρμα αλλά και σε άλλους τύπους ιστών. Μετά την εφαρμογή του ενώνεται με το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας, το ενισχύει και αποκαθιστά το χαμένο όγκο του δέρματος και βελτιώνει τις ρυτίδες γήρανσης. Επιπλέον, χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου.
 
Εφαρμόζεται στις ρινοπαρειακές ρυτίδες, στο άνω χείλος, στις γωνίες του στόματος, για τη βελτίωση του περιγράμματος των χειλιών, στις βαθιές ρυτίδες στο μεσόφρυο, στα ζυγωματικά, κλπ.
 

Dharma Aesthetics
 
Ο Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Πλαστικός Χειρουργός dr. Θεοδόσιος Ρουσσος MD, MPH παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική εστιάζει στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά.
 
Ο φιλικός άνετος χώρος της Dharma Aesthetics του ιατρείου στον Πειραιά όσο και του ιατρείου στην Γλυφάδα, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και παρέχουν υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής καθώς Κοσμητικής – Αισθητικής Ιατρικής και εφαρμογές Laser (αποτρίχωσης η ανάπλασης προσώπου και περιοχών του σώματος) με υψηλή αποτελεσματικότητα, χάρη στη γνώση και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, προσφέροντάς σε γυναίκες και άντρες  το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.
 
Ανάμεσα στις θεραπείες που παρέχουν είναι οι ακόλουθες:
  • Αισθητική Χειρουργική (Βλεφαροπλαστική, Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική, Face & Neck Lift)
  • Κοσμητική Ιατρική (Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, Botox Προσώπου, Υαλουρονικό, Carboxytherapy, Νήματα, 
  • Εφαρμογές Laser για Αποτρίχωση & Ανάπλαση Προσώπου & Σώματος
  • Scalp Dynamic Simulation (Απομίμηση θυλάκων τρίχας)

 

Περιοχές
Διαθέσιμη σε 2 Τοποθεσίες :
Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71, Πειραιάς
Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά & Φοίβης 11, Γλυφάδα

Dharma Aesthetics

Διεύθυνση

Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71
Πειραιάς

Σχετικά Deals

Πακέτο Περιποίησης & Χαλάρωσης

στο Chic & Beauty Med Spa στο Περιστέρι

Περιστέρι
0 αγορές
100.0€ 29€

Σαρκώδη Χείλη & Ραδιοανάπλαση Προσώπου

στο Beauty Drop στο Κολωνάκι

Κολωνάκι
0 αγορές
370.0€ 134.9€

90' Δερματολογικός Καθαρισμός Προσώπου

στο ολοκαίνουργιο Κέντρο Αισθητικής +MediSystem στο Σύνταγμα

Αθήνα
9 αγορές
90.0€ 15€

Μόνιμο Mακιγιάζ Φρύδια ή Χείλια

στο Venus Style στην Αθήνα

Αθήνα
1 αγορές
340.0€ 47€

100€ από 200€ (-50%) για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Filler με Υαλουρονικό Οξύ Juvederm Ultra ή Restylane (1ml / 1 σύριγγα) για Γέμισμα - Περίγραμμα Χειλιών ή Ρινοπαρειακών και 1 Ενέσιμη Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου με Cocktail Βιταμινών , στο Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής Dharma Aesthetics στον Πειραιά και στην Γλυφάδα.

100 Αγόρασέ το