19€ από 50€ (-62%) για μια (1) Συνεδρία Αγιουρβεδικού Μασάζ (Παραδοσιακό Ινδικό Θεραπευτικό Μασάζ) συνολικής διάρκειας 50 λεπτών, στο Olonion Wellness Club στους Αγίους Αναργύρους.

Δείτε την Προσφορά

  • 19€ από 50€ για μια (1) Συνεδρία Αγιουρβεδικού Μασάζ
  • Διάρκεια: 50'
  • Ισχύει για γυναίκες και άνδρες.

 

Λίγα Λόγια 

Αγιουρβέδα (Ayurveda)

Παραδοσιακό σύστημα ιατρικής που γεννήθηκε στην Ινδία πριν από 6.000 χρόνια. Η φιλοσοφία της εμπεριέχεται στο ίδιο της το όνομα: η λέξη Ayurveda προκύπτει από τα συνθετικά “ayus” (που σημαίνει ζωή, ζωτική δύναμη, υγεία) και “veda” (ολοκληρωμένη γνώση, επιστήμη). Με άλλα λόγια, είναι "Η Γνώση της Ζωής". 
 
Η Αγιουρβέδα δεν ασχολείται μόνο με την ανθρώπινη φύση, αλλά με τη δημιουργία και το σύμπαν συνολικότερα. Αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως μία ολότητα και την υγεία του ως μία συνισταμένη πολλών παραμέτρων, όπως η διατροφή, το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής, ο τρόπος σκέψης, η κληρονομικότητα.  
 
Το αγιουβερδικό μασάζ αποτελεί ένα μικρό κομμάτι της ινδικής ιατρικής και βασίζεται πάνω στην αρχή της ινδικής ιατρικής Ayurveda. 
 
Το αγιουρβεδικό μασάζ γίνεται σε ολόκληρο το σώμα με ζεστά αγιουρβεδικά έλαια, δίνοντας έμφαση στα σημεία marmas. Τα σημεία αυτά αποτελούν περιοχές του σώματος, όπου συναντιούνται αρτηρίες, τένοντες, οστά αρθρώσεις και μορφοποιούν ζωτικές θέσεις που είναι πολύ σημαντικές για την διατήρηση ισορροπίας στο σώμα.
 
Πρόκειται για ένα παραδοσιακό θεραπευτικό μασάζ που βοηθά ιδιαίτερα:
  • το κυκλοφορικό σύστημα.
  • την εξισορρόπηση σώματος και πνεύματος.
  • την επίτευξη χαλάρωσης και κατ’επέκταση αναζωογόνησης και ευεξίας.

 

Olonion Wellness Club

Το Olonion Wellness Club είναι ένα κέντρο ευεξίας και προσωπικής ανάπτυξης.
 
Σώμα και Νους δεν είναι μεμονωμένα στοιχεία. Είναι αλληλένδετες οντότητες, που συνεργάζονται για τη συνολική υγεία και την καλή ζωή του ανθρώπου.
 
Με τη δημιουργία του κέντρου έχουμε στόχο να φέρουμε την ολιστική ευεξία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, να την κάνουμε κομμάτι της ζωής του. Για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο βρίσκοντας την ισορροπία μέσα μας.
 
Με σεβασμό, ειλικρίνεια, ηθική και πάνω από όλα γνώση εφαρμόζουμε με επιτυχία τις πιο αναγνωρισμένες εναλλακτικές μεθόδους ευεξίας, για να έχετε όχι μόνο σωματική υγεία, αλλά και συναισθηματική ισορροπία.
 
Οι υπηρεσίες μας μπορούν να λειτουργήσουν μεμονωμένα ή και συμπληρωματικά με τις κλασικές μεθόδους, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και να σας εξασφαλίσουν με αποτελεσματικότητα αυτό που όλοι κατά βάθος αναζητούν: την ολιστική ευεξία.
 
Περιοχές
Ευβοίας 4, Άγιοι Ανάργυροι

Olonion Wellness Club

Διεύθυνση

Ευβοίας 4
Αγ. Ανάργυροι

Σχετικά Deals

50' VIP Full Body Μασάζ

στο πολυτελές EN RELAX

Κολωνάκι
7 αγορές
60.0€ 17€

45' Full Body Antistress Μασάζ

στο Renouvau Coiffure στο Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
16 αγορές
25.0€ 10€

2ήμερο VIP πακέτο Ομορφιάς & Χαλάρωσης

στο υπερπολυτελές The Golden Athens Spa στο Σύνταγμα

Αθήνα
12 αγορές
325.0€ 39€

100' Πακέτο Χαλάρωσης & Ευεξίας

στο υπερπολυτελές The Golden Athens Spa στο Σύνταγμα

Αθήνα
8 αγορές
115.0€ 20€

19€ από 50€ (-62%) για μια (1) Συνεδρία Αγιουρβεδικού Μασάζ (Παραδοσιακό Ινδικό Θεραπευτικό Μασάζ) συνολικής διάρκειας 50 λεπτών, στο Olonion Wellness Club στους Αγίους Αναργύρους.

19 Αγόρασέ το