7,90€ από 16,90€ (-53%) για μια Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών Υψηλής Πίεσης Νερού Power Floss, με δυνατότητα παραλαβής και πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από την DoneDeals Goods.

Δείτε την Προσφορά

 • 7,90€ από 16,90€ για μια Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών Υψηλής Πίεσης Νερού Power Floss, με παραλαβή από τα γραφεία Ακαδημίας 76, 4ος όροφος.
 • 10,90€ από 16,90€ για μια Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών Υψηλής Πίεσης Νερού Power Floss, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με αντικαταβολή που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας (επιπλέον έξοδα 3,9€). Ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας κατά την παραλαβή του προϊόντος με ΕΛΤΑ- Courier.

 

Λίγα Λόγια

 • Διατηρείστε τα δόντια σας πεντακάθαρα χωρίς την χρήση οδοντικού νήματος με την Επαναστατική Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών με Νερό Power Floss-OEM. Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος απομάκρυνσης των υπολειμμάτων τροφής από τα δόντια σας.
 • Λειτουργεί με νερό το οποίο εκτοξεύεται από το ειδικό ακροφύσιο με πίεση, καθαρίζοντας τα σημεία που η οδοντόβουρτσα δεν μπορεί.
 • Απομακρύνει τα βακτήρια βαθιά ανάμεσα στα δόντια και κάτω από την γραμμή των ούλων, όπου το βούρτσισμα και το οδοντικό νήμα δεν μπορεί να φτάσει ώστε να σας κάνει να αισθάνεστε πως το στόμα σας είναι καθαρό και φρέσκο.
 • Ιδανικό για τον καθαρισμό γύρω από οδοντιατρικές γέφυρες, οδοντοστοιχίες με εμφυτεύματα, και σιδεράκια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σκέτο νερό ή και με στοματικό διάλυμα. Με καθημερινή χρήση βοηθάει στην καταπολέμηση της δυσοσμίας του στόματος.
 • Αυτή η επαναστατική συσκευή της στοματικής υγιεινής χρησιμοποιεί την τεχνολογία έγχυσης του νερού με την πίεση του αέρα.
 • Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο αέρας ωθεί το νερό με πίεση τόση ώστε να απομακρύνει τα υπολείμματα τροφής από τα δόντια σας απαλά και αποτελεσματικά. Τέλος στα πληγωμένα ούλα από το οδοντικό νήμα. Η χρήση του οδοντικού νήματος μπορεί να είναι μία επίπονη, άβολη και χρονοβόρα διαδικασία για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων τροφής από τα δόντια σας.
 • Η Επαναστατική Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών με Νερό Power Floss-OEM είναι πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική στην χρήση από το παραδοσιακό οδοντικό νήμα.
 • Όλοι γνωρίζουν τη σημασία μιας καλής οδοντικής υγιεινής ρουτίνας. Όταν τα βακτήρια συσσωρεύονται στο στόμα σας, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο το σμάλτο των δοντιών σας και να προκαλέσουν κοιλότητες.Τώρα μπορείτε να έχετε τα υγιή και έξυπνα καθαρά αποτελέσματα που θέλετε, με την χρήση της Επαναστατικής Συσκευής Καθαρισμού Δοντιών με Νερό Power Floss-OEM, χωρίς όλη την αναστάτωση που προκαλούν οι άλλοι τρόποι καθαρισμού των δοντιών.
 • H Επαναστατική Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών με Νερό Power Floss-OEM χρησιμοποιεί την δύναμη του νερού και του αέρα για να υποστηρίξει την στοματική σας υγιεινή. Χωρητικότητα δοχείου 60 ml.

 

Περιοχές
Ακαδημίας 76 Αθήνα

DoneDeals Goods

Διεύθυνση

Ακαδημίας 76, Αθήνα

Τηλέφωνο

211-4010898 (Δετ- Παρ 10.00-18.00)

Σχετικά Deals

Ελαστική Ζώνη για την Υποστήριξη της Πλάτης

από την DoneDeals Goods

Αθήνα
12 αγορές
14.9€ από 7.9€

Συσκευή Λεύκανσης & Λείανσης Δοντιών

από την DoneDeals Goods

Αθήνα
0 αγορές
18.9€ από 10.9€

Προστατευτικό Αστραγάλου με Φερμουάρ

από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι

Παγκράτι
8 αγορές
12.5€ από 6.5€

Συσκευή με Υπέρηχους για Καθαρισμό Πέτρας & Λεύκανσης

από την DoneDeals Goods

Αθήνα
20 αγορές
21.9€ από 14.9€

7,90€ από 16,90€ (-53%) για μια Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών Υψηλής Πίεσης Νερού Power Floss, με δυνατότητα παραλαβής και πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από την DoneDeals Goods.

από 7.9 Αγόρασέ το