Από 39,90€ για τη Συμμετοχή 1 Ατόμου σε Νυχτερινή Κρουαζιέρα-Πάρτυ κάθε Σάββατο με Ποτά και DJ, σε Παραδοσιακό Ιστιοφόρο της All Day Cruise.

Δείτε την Προσφορά

  • 39,90€ από 59,90€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε Νυχτερινή Κρουαζιέρα-Πάρτυ με το Ιστιοφόρο Αλέξανδρος με Απεριόριστη Μπύρα, Κρασί και Αναψυκτικά
  • 54,90€ από 79,90€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε Νυχτερινή Κρουαζιέρα-Πάρτυ με το Ιστιοφόρο Αλέξανδρος με Απεριόριστη Μπύρα, Κρασί, Whiskey, Βότκα και Αναψυκτικά
  • Διάρκεια: Περίπου 4 ώρες
  • Αναχωρήσεις: Κάθε Σάββατο
  • Επιβίβαση στη Μαρίνα Ζέας στις 19:45 - Επιστροφή κατά τα μεσάνυχτα στη Μαρίνα Ζέας

 

Λίγα Λόγια

Το Ιστιοφόρο Αλέξανδρος μεταμορφώνεται στον πιο όμορφο χώρο για πάρτυ εν πλω! Θαυμάστε την Αθηναϊκή Ριβιέρα, τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, ενώ απολαμβάνετε το ποτό σας και γνωρίζετε ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο.

Χορός, ποτό και θαλασσινά vibes δημιουργούν υπέροχες αναμνήσεις κάθε Σάββατο, με την All Day Cruise. Σαλπάρετε μαζί τους!
 
Το πάρτυ ξεκινάει στις 20:00 από τη Μαρίνα Ζέας, με επιβίβαση στις 19:45. Θα πλεύσετε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για περίπου 4 ώρες, σε μία μοναδική βραδιά που τα έχει όλα! Ποτά, μουσική από DJs και ένα υπέροχο vibe, που θα σας ξεσηκώσει στην απόλυτη party εμπειρία. Καθώς απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα εν πλω, η μουσική δυναμώνει και το πάρτυ απογειώνεται μέχρι τα μεσάνυχτα, που θα επιστρέψετε στη Μαρίνα Ζέας.
Περιοχές
Aκτή Θεμιστοκλέους - Mαρίνα Ζέας Πειραιάς

All Day Cruises

Διεύθυνση

Aκτή Θεμιστοκλέους - Mαρίνα Ζέας
Πειραιάς

Σχετικά Deals

Μονοήμερη Κρουαζιέρα στον Σαρωνικό με Παραδοσιακό Ιστιοφόρο

από την All Day Cruises

Πειραιάς
0 αγορές
115.0€ από 80€

Διακοπές στο Πόρτο Χέλι

στο Villa Gorgona

Πόρτο Χέλι
3 αγορές
130.0€ 89€

Διακοπές στην Άνδρο

στη Villa Korthi

Άνδρος
12 αγορές
165.0€ από 58€

Μεσσηνιακή Μάνη

στους Πέτρινους Πύργους της Μάνης

Μάνη
7 αγορές
80.0€ από 45€

Από 39,90€ για τη Συμμετοχή 1 Ατόμου σε Νυχτερινή Κρουαζιέρα-Πάρτυ κάθε Σάββατο με Ποτά και DJ, σε Παραδοσιακό Ιστιοφόρο της All Day Cruise.

από 39.9 Αγόρασέ το