Από 140€ για μια (1) Θεραπεία με Νήματα για Ανόρθωση και Σύσφιξη, στο Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής Dharma Aesthetics στον Πειραιά και στην Γλυφάδα.

Δείτε την Προσφορά

 • 140€ από 290€ για 1 Θεραπεία με 20 Νήματα PDO Double Screw
 • 200€ από 400€ για 1 Θεραπεία με 40 Νήματα PDO Double Screw
 • 240€ από 500€ για 1 Θεραπεία με 50 Νήματα PDO Double Screw
 • Λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό πριν την εφαρμογή
 • Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό
 • Μετά τη συνεδρία με τα 6D Νήματα θα δείτε άμεσα 15%-20% βελτίωση. Το ποσοστό αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Σε 4-5 περίπου μήνες θα δείτε το τελικό αποτέλεσμα που διαρκεί για 1,5 με 2 χρόνια
 • Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο κέντρο Dharma της επιλογής σας στον Πειραιά ή τη Γλυφάδα.

 

Λίγα Λόγια

Νήματα
Η τελευταία λέξη στις μη επεμβατικές θεραπείες είναι τα νήματα. Οι ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι, με μικρό χρόνο αποθεραπείας, κερδίζουν ολοένα έδαφος, ειδικά όταν προσφέρουν καλά αποτελέσματα. 

Το i–Thread είναι μία πρωτοποριακή, αναίμακτη μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου, που προσφέρει εντυπωσιακή σύσφιξη και ανόρθωση στους χαλαρωμένους ιστούς, με τη χρήση νημάτων. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα χωρίς μεγάλη χαλάρωση του δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί στο μέτωπο, στην περιοχή των φρυδιών, στο «πόδι της χήνας», στα μάγουλα, στην περιοχή του λαιμού, καθώς και για τη βελτίωση του οβάλ του προσώπου.
 
Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: Τα νήματα προωθούνται υποδόρια μέσω πολύ λεπτών, εύκαμπτων βελονών, δημιουργώντας ένα υποστηρικτικό πλέγμα. Εκεί, ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, με αποτέλεσμα την ανόρθωση του δέρματος και μία νεανική όψη.
 
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι τα νήματα είναι απόλυτα απορροφήσιμα και αποδομούνται από τον οργανισμό, άρα η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής. Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, η οποία πραγματοποιείται στο ιατρείο, με τοπική αναισθησία, χωρίς τομές, ράμματα και ουλές.
 
Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και διαρκεί για τουλάχιστον 12 μήνες. Το i–Thread μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμες θεραπείες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Η συνεδρία διαρκεί κατά μέσο όρο περίπου μία ώρα, ανάλογα βέβαια με την κάθε περίπτωση και τον αριθμό των νημάτων που θα χρησιμοποιήσει ο γιατρός. Ο ασθενής επιστρέφει συνήθως στις δραστηριότητές του την επόμενη ημέρα.
 
 
Dharma Aesthetics
 
Ο Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Πλαστικός Χειρουργός dr. Θεοδόσιος Ρουσσος MD, MPH παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική εστιάζει στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά.
 
Ο φιλικός άνετος χώρος της Dharma Aesthetics του ιατρείου στον Πειραιά όσο και του ιατρείου στην Γλυφάδα, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και παρέχουν υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής καθώς Κοσμητικής – Αισθητικής Ιατρικής και εφαρμογές Laser (αποτρίχωσης η ανάπλασης προσώπου και περιοχών του σώματος) με υψηλή αποτελεσματικότητα, χάρη στη γνώση και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, προσφέροντάς σε γυναίκες και άντρες  το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.
 
Ανάμεσα στις θεραπείες που παρέχουν είναι οι ακόλουθες:
 • Αισθητική Χειρουργική (Βλεφαροπλαστική, Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική, Face & Neck Lift)
 • Κοσμητική Ιατρική (Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, Botox Προσώπου, Υαλουρονικό, Carboxytherapy, Νήματα, 
 • Εφαρμογές Laser για Αποτρίχωση & Ανάπλαση Προσώπου & Σώματος
 • Scalp Dynamic Simulation (Απομίμηση θυλάκων τρίχας)
 
Περιοχές
Διαθέσιμη σε 2 Τοποθεσίες :
Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71, Πειραιάς
Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά & Φοίβης 11, Γλυφάδα

Dharma Aesthetics

Διεύθυνση

Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71
Πειραιάς

Σχετικά Deals

Μόνιμο Μακιγιάζ

από το "Antonia Permanent Makeup" στην Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή
5 αγορές
250.0€ από 48€

Περιποίηση Προσώπου

στο Beauty Medical στον Πειραιά

Πειραιάς
8 αγορές
70.0€ 15€

Περιποίηση Προσώπου με Διαμάντια

στο Beauty Drop στο Κολωνάκι

Κολωνάκι
10 αγορές
80.0€ 12€

Βαθύς Καθαρισμός, IPL, RF για Λαμπερή Επιδερμίδα

στο Chic & Beauty Med Spa στο Περιστέρι

Περιστέρι
1 αγορές
70.0€ από 19€

Από 140€ για μια (1) Θεραπεία με Νήματα για Ανόρθωση και Σύσφιξη, στο Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής Dharma Aesthetics στον Πειραιά και στην Γλυφάδα.

από 140 Αγόρασέ το