Από 80€ για Θεραπεία με Eνέσιμο Botox και Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία για επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια γήρανσης, στο Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής Dharma Aesthetics στον Πειραιά και στην Γλυφάδα.

Δείτε την Προσφορά

  • 80€ από 140€ για 1 Εφαρμογή Ενέσιμου Botox Allergan σε Πόδι Χήνας ή Μεσόφρυο και ΔΩΡΟ 1 Αντιοξειδωτική Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
  • 150€ από 350€ για 2 Εφαρμογές Ενέσιμου Botox Allergan (κύρια και follow-up) σε Full Face και 2 Αντιοξειδωτικές Ενέσιμες Μεσοθεραπείες

 

Λίγα Λόγια

Botox
Το Botox παραμένει όχι μόνο το πιο δημοφιλές ενέσιμο υλικό, αλλά και η πιο δημοφιλής μη επεμβατική θεραπεία παγκοσμίως. 

Η βοτουλινική τοξίνη, η ενεργός ουσία του Botox, απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, καθώς μειώνει τις συσπάσεις των μυών που δημιουργούν ή εμβαθύνουν τις ρυτίδες έκφρασης. Η έγχυση της βοτουλινικής τοξίνης γίνεται κυρίως στις οριζόντιες ρυτίδες στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στις εξωτερικές γωνίες των ματιών (πόδι της χήνας). Με ιδιαίτερη προσοχή και άριστη τεχνική από το έμπειρο χέρι του γιατρού, μπορεί να γίνει, επίσης, κοντά στους κροτάφους ώστε να "ανοίξει"το βλέμμα, στη βάση της μύτης πάνω από το στόμα για να ανασηκωθεί ελαφρά η μύτη, στο άνω χείλος, στις γωνίες του στόματος και στις κάθετες "χορδές" του λαιμού.
 
Η βοτουλινική τοξίνη εγχέεται ενδομυϊκά με τη βοήθεια μιας πολύ μικρής βελόνας. Ο μυς χρειάζεται από 5-6 μέρες για να "ηρεμήσει". Το αποτέλεσμα τελειοποιείται μετά τις 2 εβδομάδες και διατηρείται για 4-6 μήνες. Η θεραπεία με Botox πρέπει να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να παραμένει ενεργή. Η διαδικασία ενεργεί περίπου μισή ώρα και η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 6-8 μήνες. Η επιστροφή του ασθενή είναι άμεση στις καθημερινές δραστηριότητες.
 
 
Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
Η χρήση των μικροβελόνων ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, οι οποίοι αντιδρώντας στο ερέθισμα παράγουν κολλαγόνο, ενώ οι πολύτιμες ουσίες που χορηγούνται στο δέρμα προσφέρουν επιπλέον αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. 
 
Συγκεκριμένα, εγχέεται υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ενυδάτωση του δέρματος. Η ικανότητά του να έλκει και να δεσμεύει το νερό, όχι μόνο ενυδατώνει το δέρμα, αλλά συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητάς του, καθώς και των επιδερμικών ιστών. Το υαλουρονικό οξύ συνδυάζεται με βιταμίνες, όπως η βιταμίνη C, η οποία διεγείρει την ανάπτυξη των υδρολιπιδίων και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, χαρίζοντας επιπλέον ελαστικότητα στο δέρμα.
 
Η θεραπεία πετυχαίνει άμεση βαθιά ενυδάτωση, ενώ βελτιώνει τη σφριγηλότητα και τον τόνο του δέρματος. Ενδείκνυται για δέρματα με ρυτίδες, κουρασμένα, αφυδατωμένα ή υπερεκτεθειμένα στον ήλιο.
 
 
 
Dharma Aesthetics
 
Ο Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Πλαστικός Χειρουργός dr. Θεοδόσιος Ρουσσος MD, MPH παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική εστιάζει στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά.
 
Ο φιλικός άνετος χώρος της Dharma Aesthetics του ιατρείου στον Πειραιά όσο και του ιατρείου στην Γλυφάδα, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και παρέχουν υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής καθώς Κοσμητικής – Αισθητικής Ιατρικής και εφαρμογές Laser (αποτρίχωσης η ανάπλασης προσώπου και περιοχών του σώματος) με υψηλή αποτελεσματικότητα, χάρη στη γνώση και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, προσφέροντάς σε γυναίκες και άντρες  το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.
 
Ανάμεσα στις θεραπείες που παρέχουν είναι οι ακόλουθες:
  • Αισθητική Χειρουργική (Βλεφαροπλαστική, Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική, Face & Neck Lift)
  • Κοσμητική Ιατρική (Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, Botox Προσώπου, Υαλουρονικό, Carboxytherapy, Νήματα, 
  • Εφαρμογές Laser για Αποτρίχωση & Ανάπλαση Προσώπου & Σώματος
  • Scalp Dynamic Simulation (Απομίμηση θυλάκων τρίχας)

 

Περιοχές
Διαθέσιμη σε 2 Τοποθεσίες :
Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71, Πειραιάς
Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά & Φοίβης 11, Γλυφάδα

Dharma Aesthetics

Διεύθυνση

Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71
Πειραιάς

Σχετικά Deals

Αντιηλιακές Θεραπείες Προσώπου

στο Benevita Natural Wellness Center στο Μαρούσι

Μαρούσι
0 αγορές
50.0€ από 14.9€

Καθαρισμός & Θεραπεία Ανάπλασης Προσώπου

στο Beauty Salon στο Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
0 αγορές
40.0€ 19€

Πακέτο Ομορφιάς 5 σε 1

στο Beauty Academy

Καλλιθέα
0 αγορές
62.0€ 16€

Περιποίηση Προσώπου

στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +Medisystem στην Κηφισιά

Κηφισιά
0 αγορές
100.0€ από 10€

Από 80€ για Θεραπεία με Eνέσιμο Botox και Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία για επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια γήρανσης, στο Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής Dharma Aesthetics στον Πειραιά και στην Γλυφάδα.

από 80 Αγόρασέ το