17€ από 85€ (-80%) για ένα Full Body Ολιστικό Θεραπευτικό Μασάζ διάρκειας 60' που συνδυάζει Shiatsu, Αγιουρβέδικο Μασάζ, Ρεφλεξολογία και Reiki, ενώ παράλληλα χρήσιμοποιούνται αρωματοθεραπευτικά έλαια, στο "Olotropiki Spa" πλησίον μετρό Μέγαρο Μουσικής.

Δείτε την Προσφορά

  • 17€ από 85€ για ένα Full Body Ολιστικό Θεραπευτικό Μασάζ που συνδυάζει:
  • Shiatsu
  • Αγιουρβέδικο Μασάζ
  • Ρεφλεξολογία 
  • Reiki 
  • Χρήση αρωματοθεραπευτικών ελαίων
  • Διάρκεια: 60'

 

Λίγα Λόγια

Ολιστικό Θεραπευτικό Μασάζ

Αυτό που πετυχαίνετε με τη συνεδρία ολιστικού μασάζ είναι όχι μόνο να απελευθερώσετε το περπάτημα, το σώμα σας σε μυοσκελετικό επίπεδο αλλά να αποκτήσετε διαύγεια, ηρεμία, απίστευτη συνειδητοποίηση της αξίας σας και της ικανότητας σας να επιλύετε προβλήματα.
 
Μετά απο την συνεδρία ολιστικού ο θεραπευόμενος νιώθει ένας είδος συνεχούς ροής θετικής ενέργειας και τύχης. Προϋπόθεση είναι να χαλαρώσετε, να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τον θεραπευτή σας. Η κάθε συνεδρία είναι αφιερωμένη στο θεραπευτικό μασάζ.
 
Το ολιστικό θεραπευτικό μασάζ είναι μια εμπειρία αναζωογόννησης των κυττάρων και ολόκληρου του οργανισμού που δίνει θεραπευτικά ερεθίσματα σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος.
 
Το συγκεκριμένο είδος μασάζ είναι ένας συνδυασμός κινήσεων αγιουρβεδικού μασάζ, shiatsu, ρεφλεξολογίας και reiki, με παράλληλη χρήση αρωματοθεραπευτικών ελαίων.
 
Πρόκειται δηλαδή για μια μέθοδο που προσεγγίζει - μέσω της μάλαξης - το άτομο σαν ολότητα, αποτελούμενη από σώμα, ψυχή και πνεύμα.
 
Στόχος του ολιστικού μασάζ είναι να ενεργοποιήσει τους ρυθμούς αυτοθεραπείας που υπάρχουν κοιμισμένοι μέσα σε κάθε οργανισμό.
 
Το σημείο που άμεσα επηρεάζεται μέσω του ολιστικού μασάζ είναι το κεντρικό νευρικό σύστημα. Έτσι βλέπουμε μέγιστα οφέλη σε πάσης φύσεως κινητικές και μυϊκές δυσλειτουργίες, ενώ βελτιώνεται η κυκλοφορία της λέμφου, το κυκλοφορικό και το αναπνευστικό σύστημα.
 
Η βοήθεια που προσφέρεται σε δυσλειτουργικούς ή απλώς σφιγμένους μύες είναι τόσο μεγάλη και η ροή της ενέργειας στο σώμα αποκαθίσταται τόσο αποτελεσματικά, ώστε εξαλείφονται πονοκέφαλοι, ημικρανίες και μυϊκοί πόνοι.
 
Επιπλέον ένα ολιστικό θεραπευτικό μασάζ συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση του ψυχικού στρες και της πίεσης των νεύρων, καθώς και στην ταχεία ανάρρωση μετά από επεμβάσεις ή τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει τον οργανισμό.
 
Το ολιστικό μασάζ που σας προσφέρουμε στο χώρο μας γίνεται από εξειδικευμένους θεραπευτές και σας εγγυόμαστε πως θα νιώσετε γενική ευεξία, βαθιά χαλάρωση και ανανέωση της ενέργειάς σας.
 
 
Olotropiki Spa
 
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε.
 
Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων άνθεων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας.
 
Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας…
 
Η Olotropiki υποστηρίζοντας την νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια , ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται τη γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα.
 
Καλώς ήρθατε στο κόσμο της Olotropiki.
Περιοχές
Βασιλίσσης Σοφίας 66, Αθήνα

Olotropiki Spa

Διεύθυνση

Λεωφ.Βασιλίσσης Σοφίας 66
Αθήνα

Σχετικά Deals

60' Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος & Κεφαλής ή Αθλητικό Μασάζ

στο Massage Voyage στο Αιγάλεω

Αιγάλεω
0 αγορές
30.0€ από 14.9€

45' Full Body Μασάζ & Περιποίηση Προσώπου

στο Golden Swan στην Καλλιθέα

Καλλιθέα
0 αγορές
75.0€ 29.9€

Χάστε πόντους με 5 Αδυνατιστικά Μασάζ

στο Benevita Natural Wellness Center στο Μαρούσι

Μαρούσι
0 αγορές
150.0€ 29€

50' Full Body Χαλαρωτικό Μασάζ

στο Men’s & Women’s Wellbeing Club στη Γλυφάδα

Γλυφάδα
4 αγορές
50.0€ 12.5€

17€ από 85€ (-80%) για ένα Full Body Ολιστικό Θεραπευτικό Μασάζ διάρκειας 60' που συνδυάζει Shiatsu, Αγιουρβέδικο Μασάζ, Ρεφλεξολογία και Reiki, ενώ παράλληλα χρήσιμοποιούνται αρωματοθεραπευτικά έλαια, στο "Olotropiki Spa" πλησίον μετρό Μέγαρο Μουσικής.

17 Αγόρασέ το