Από 14€ για ένα Full Body Μασάζ 60' Αρωματοθεραπείας, Ινδικό Κεφαλής και Ρεφλεξολογίας για 1ή 2 άτομα στον ίδιο χώρο, στο YourTherapy στο Κολωνάκι, πλησίον μετρό Ευαγγελισμό.

Δείτε την Προσφορά

  • 14€ από 35€ για 1 Θεραπεία με Ρεφλεξολογία και 1 Ινδικό Μασάζ Κεφαλής, διάρκειας 20' το καθένα
  • 19€ από 50€ για 1 Full Body Χαλαρωτικό Μασάζ με Αιθέρια Έλαια για 1 Άτομο, διάρκειας 75'
  • 29€ από 80€ για 1 Full Body Χαλαρωτικό Μασάζ με Αιθέρια Έλαια για 2 Άτομα, διάρκειας 60'
  • 49€ από 120€ για 3 Full Body Χαλαρωτικά Μασάζ με Αιθέρια Έλαια για 1 Άτομο, διάρκειας 60'
  • Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες
  • Αιθέρια έλαια 7 ειδών (Το λάδι που χρησιμοποιείται για το μασάζ είναι αμυγδαλέλαιο μαζί με παραφινέλαιο)
  • Το μασάζ για 2 άτομα, γίνεται ταυτόχρονα, στον ίδιο χώρο
 
Λίγα Λόγια
 
Ρεφλεξολογία
Βασίζεται στην αρχή της αντανάκλασης του συνόλου του οργανισμού στα άκρα (πέλματα, παλάμες, αυτιά), στα οποία βρίσκονται χιλιάδες νευρικές απολήξεις. Με ειδικές πιέσεις και μαλάξεις, προκαλούνται αντανακλαστικά ερεθίσματα στον οργανισμό, προκειμένου να ενεργοποιήσει τις θεραπευτικές του ιδιότητες.
 
Ινδικό Μασάζ Κεφαλής
Ήπιας μορφής μάλαξη στην πλάτη, στον αυχένα, στο κεφάλι και το πρόσωπο, με σκοπό την απεμπλοκή της βιο-ενέργειας στις περιοχές αυτές.
 
Χαλαρωτικό Μασάζ
Ειδικές πιέσεις σε όλο το σώμα, που θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος και τις εντάσεις της καθημερινότητας. Είναι ιδανικό για πιασμένους μυς και πόνους σε πλάτη, μέση και αυχένα, Τα αιθέρια έλαια, χαλαρώνουν ακόμα περισσότερο το σώμα απελευθερώνοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες κατά τη διάρκεια του μασάζ.


 

Υour Therapy

To stress, ο σύγχρονος έντονος ρυθμός της ζωής και το περιβάλλον που ζούμε, καταπονούν τον οργανισμό σωματικά και ψυχολογικά. Όλοι έχουν ανάγκη από στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, μακριά από το καθημερινό άγχος και τα προβλήματα. 
 
Το μασάζ, είναι μια τέχνη με βαθιές ρίζες από την αρχαιότητα. Όταν γίνεται από εξειδικευμένο φυσιοθεραπευτή, σας προσφέρει αναζωογόνηση, ευεξία και ανακούφιση από χρόνιους μυϊκούς πόνους. 
 
Στο Your Therapy θα βρείτε θεραπείες μασάζ με επαγγελματικά προϊόντα και αυστηρούς κανόνες υγιεινής, από πιστοποιημένους φυσιοθεραπευτές. Βρίσκεται πίσω από τον Ευαγγελισμό, σε απόσταση 3 λεπτά από το μετρό.
 
 
Περιοχές
Γενναδίου 10, Κολωνάκι

Υour Therapy

Διεύθυνση

Γενναδίου 10, Κολωνάκι (πλησίον μετρό Ευαγγελισμός)

Σχετικά Deals

65' VIP Full Body Μασάζ

στο Elena's Day Spa

Κολωνάκι
225 αγορές
115.0€ 25€

Από 14€ για ένα Full Body Μασάζ 60' Αρωματοθεραπείας, Ινδικό Κεφαλής και Ρεφλεξολογίας για 1ή 2 άτομα στον ίδιο χώρο, στο YourTherapy στο Κολωνάκι, πλησίον μετρό Ευαγγελισμό.

από 14 Αγόρασέ το