8,90€ για μια Βάση Στήριξης Κινητών, Κάμερας και GPS στον καθρέφτη του αυτοκινήτου, με παραλαβή από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι ή με πανελλαδική αποστολή.

Δείτε την Προσφορά

  • 8,90€ για μια Βάση Στήριξης Κινητών, Κάμερας και GPS στον καθρέφτη του αυτοκινήτου,με παραλαβή από το κατάστημα Υμηττού 110 (εντός Εμπορικού κέντρου Village Cinemas), Παγκράτι), Δευτέρα - Σάββατο 11:00-20:30.
  • 11,90€ για μια Βάση Στήριξης Κινητών, Κάμερας και GPS στον καθρέφτη του αυτοκινήτου, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

 

Λίγα Λόγια

  • Στηρίξτε τα πάντα από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου! Με την βάση στήριξης κινητών, κάμερας και GPS για τον καθρέφτη του αυτοκινήτου θα έχετε το κινητό, την κάμερα ή το GPS πάντα μπροστά στα μάτια σας!
  • Δεν είναι μία ακόμα βάση... Η βάση στήριξης για κινητά, κάμερες αλλά και GPS για τον καθρέφτη του αυτοκινήτου είναι το απόλυτο αξεσουάρ στήριξης για τις συσκευές σας. Με μεγάλη ευκολία στην τοποθέτηση και με δυνατότητα να τη ρυθμίσετε όπως εσείς επιθυμείτε, είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε!
  • Τώρα θα έχετε σε πλήρη θέαση το κινητό σας για να βλέπετε ποιος σας καλεί, ακόμα και να κάνετε συνομιλίες μέσω Skype την ώρα που οδηγείτε. Βγάλτε ακόμα και φωτογραφίες ή βίντεο από τη διαδρομή σας, κοντινή ή μακρινή. Τέλος, μπορείτε ακόμα να στηρίζετε το GPS σας και να μη χάνεστε ποτέ!
  • Η βάση στήριξης για κινητά, κάμερες αλλά και GPS για τον καθρέφτη του αυτοκινήτου είναι ελαφριά από συμπαγές υλικό στην κατασκευή της ενώ τα μαξιλαράκια τόσο στην πλάτη που στηρίζει τη συσκευή σας όσο και στην άκρη που μπαίνει στον καθρέφτη διαθέτουν εσωτερικά απορροφούν τους κραδασμούς και κρατούν τις συσκευές σας ασφαλείς και σταθερές καθ'όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
  • Διαστάσεις βάσης καθρέφτη: από 6 έως 8.5 εκατοστά
  • Κατάλληλο για κινητά με πλάτος: 5 έως 9 εκατοστά
Περιοχές
Υμηττού 110, Παγκράτι

Magic Hole

Διεύθυνση

Υμηττού 110 (εντός Εμπορικού κέντρου Village Cinemas)
Παγκράτι

Σχετικά Deals

Σετ Εσωτερικού Βοηθητικού Καθρέπτη Αυτοκινήτου

από την DoneDeals Goods

Αθήνα
0 αγορές
14.5€ από 8.5€

Γυαλιστικό Αυτοκινήτων για αφαίρεση γρατσουνιών

από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι

Παγκράτι
2 αγορές
12.9€ από 6.9€

Χειροκίνητη Αντλία - Τρόμπα Μεταφοράς Καυσίμων

από την DoneDeals Goods

Αθήνα
3 αγορές
15.9€ από 9.9€

Φορητή Ηλεκτρική Τρόμπα Αυτοκινήτου

από την DoneDeals Goods

Αθήνα
6 αγορές
25.9€ από 17.9€

8,90€ για μια Βάση Στήριξης Κινητών, Κάμερας και GPS στον καθρέφτη του αυτοκινήτου, με παραλαβή από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι ή με πανελλαδική αποστολή.

από 8.9 Αγόρασέ το