89€ από 190€ (-53%) για μια (1) εφαρμογή Ενέσιμου Botox στο Πρόσωπο σε περιοχή της επιλογής σας, από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό ή δερματολόγο, στο ιατρικό κέντρο "Medi Family Athens" στην Αθήνα, πλησίον Μουσείου Αθηνών.

Δείτε την Προσφορά

  • 89€ από 190€ για 1 εφαρμογή Ενέσιμου Botox στο Πρόσωπο σε περιοχή της επιλογής σας
  • Επιλέγετε εφαρμογή σε περιοχή από:
  • Μέτωπο ή 
  • Μεσόφρυο ή
  • Πόδι χήνας

 

Λίγα Λόγια

Αποκτήστε ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα με χρήση Botox.

Το ενέσιμο Botox, έχει σχεδόν αντικαταστήσει την τελευταία δεκαετία το ενδοσκοπικό lifting, χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς την ταλαιπωρία χειρουργείου.
 
Οι τρείς ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, (ρυτίδες μετώπου, ρυτίδες μεσόφρυου, πόδι χήνας στα μάτια), είναι οι πρώτες που μαρτυρούν την ηλικία και την κουρασμένη επιδερμίδα. 
 
Με την στοχευμένη χρήση Botox, οι ρυτίδες εξαλείφονται άμεσα, αποτελεσματικά και στοχευμένα, χαρίζοντας ένα απόλυτα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο που λάμπει!
 
Medi Family Athens
 
Μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών με πολυετή πείρα σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην προσωπική σχέση μεταξύ γιατρού και εξεταζόμενου.
 
Τώρα ήρθε και στην Αθήνα ένα ευέλικτο κέντρο ιατρικής μέριμνας, που μπορεί να καλύψει τις πολυσχιδείς ανάγκες των πολιτών για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη σε προσιτό κόστος.
 
Στο MFA προσαρμόζουμε το πρόγραμμα υγείας που επιζητάτε στις ανάγκες σας. Διαλέγετε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και κλείνετε ραντεβού μεμονωμένα ή και συνδυαστικά. Μπορείτε να κλείσετε παράλληλα ραντεβού για αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις .Όλα γίνονται άμεσα με τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού του πολυϊατρείου, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία σε δαιδαλώδη νοσοκομεία και κλινικές.
 
Έμπειροι γιατροί θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εκτός από τις απλές επισκέψεις στους γιατρούς του πολυϊατρείου μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα οικονομικών πακέτων ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου πολίτη.
 
Περιοχές
Βασιλέως Ηρακλείου 6 Αθήνα

Medi Family Athens

Διεύθυνση

Βασ. Ηρακλείου 6, Μουσείο Αθηνών
Αθήνα

Σχετικά Deals

Μόνιμο Μακιγιάζ

από το "Antonia Permanent Makeup" στην Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή
5 αγορές
250.0€ από 48€

Περιποίηση Προσώπου

στο Beauty Medical στον Πειραιά

Πειραιάς
8 αγορές
70.0€ 15€

Περιποίηση Προσώπου με Διαμάντια

στο Beauty Drop στο Κολωνάκι

Κολωνάκι
10 αγορές
80.0€ 12€

Βαθύς Καθαρισμός, IPL, RF για Λαμπερή Επιδερμίδα

στο Chic & Beauty Med Spa στο Περιστέρι

Περιστέρι
1 αγορές
70.0€ από 19€

89€ από 190€ (-53%) για μια (1) εφαρμογή Ενέσιμου Botox στο Πρόσωπο σε περιοχή της επιλογής σας, από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό ή δερματολόγο, στο ιατρικό κέντρο "Medi Family Athens" στην Αθήνα, πλησίον Μουσείου Αθηνών.

89 Αγόρασέ το