Από 15€ για Εξέταση Προστάτη PSA, Υπέρηχο Προστάτη και Triplex - Υπερηχογράφημα Οσχέου, από το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο Αιμοδιάγνωση Med στη Νέα Κηφισιά και Αφίδνες.

Δείτε την Προσφορά

  • 15€ από 30€ για Εξέταση Προστάτη PSA
  • 29€ από 60€ για Εξέταση Προστάτη PSA & Υπέρηχο Προστάτη
  • 24,90€ από 55€ για Triplex - Υπερηχογράφημα Οσχέου 
  • 36,90€ από 85€ για Triplex - Υπερηχογράφημα Οσχέου & Εξέταση Προστάτη PSA

 

Αιμοδιάγνωση Med

Δεδομένου ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο, να αμελείτε βασικές εξετάσεις που πρέπει να γίνονται μία φορά τον χρόνο. Έτσι μπορείτε να προλάβετε μελλοντικά προβλήματα υγείας που ίσως σας ταλαιπωρήσουν ή θέσουν τη ζωή και την πολύτιμη υγεία σας σε κίνδυνο. Αν σκέφτεστε την ταλαιπωρία σε ταμεία και δημόσια νοσοκομεία, αναμονή, ατέλειωτες ουρές και ασαφή αποτελέσματα, ξεχάστε τα!
 
Στο Βιοπαθολογικό-Μικροβιολογικό Εργαστήριο "Αιμοδιάγνωση", μπορείτε να κάνετε τους απαραίτητους ελέγχους, χωρίς καμία ταλαιπωρία και με τη σιγουριά αξιόπιστων αποτελεσμάτων από έμπειρο ιατρικό προσωπικό.
 
Το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο ιδρύθηκε το 1979 στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς από την ιατρό - μικροβιολόγο Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν. Με υψηλές αξιώσεις στον χώρο της υγείας και έχοντας πάντα κύριο γνώμονα τον άνθρωπο και την υγεία του, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου διαφυλάσσοντας την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την εχεμύθεια και την εγκυρότητα στην διεκπεραίωση των εργαστηριακών εξετάσεων.
 
Αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί κόμβικό σημείο στην αληθή και έγκαιρη διάγνωση του κλινικού ιατρού, συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματική και ορθή θεραπεία - ίαση του ασθενή.
 
Το 2012 μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εργαστηριακές εγκαταστάσεις με ακόμη πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας αναλυτές, προσφέροντας πλήρες εύρος εξετάσεων σε όλα τα τμήματα του ιατρείου (Αιματολογικό-Βιοχημικό-Ορμονολογικό-Ανοσολογικό-Μοριακής Βιολογίας-Προγεννητικού Ελέγχου).
 
Η ιατρός Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν μεταλαμπαδεύει την γνώση , την οργάνωση και την εμπειρία 35 ετών στον υιό της, ιατρό Τζώρτζ Νικοτιάν διατηρώντας τον πήχη υψηλά στο θέμα της ποιότητας και της αξιοπιστίας του ιατρείου αλλά και εκσυγχρονίζοντάς το, βάσει των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο της υγείας.
 
Το ανανεωμένο εργαστήριο πλαισιώνεται απο το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ενημερωμένο με τις νέες τεχνικές διάγνωσης και αναλύσεων και  απο τον εσωτερικό και εξωτερικό έλεγχο ποιότητας των οργάνων και των αντιδραστηρίων. 
 
Τέλος, οι νέες σύγχρονες κτιριακές υποδομές φιλοξενούν κλινικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να δίνουν την δυνατότητα και την ευχέρεια στον ασθενή να έχει άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση.

 

Περιοχές
Διαθέσιμη σε 2 Τοποθεσίες :
Χ.Τρικούπη 197, Ν.Κηφισιά
Λεωφόρος Αφιδνών & Χρυσάνθεμων Αφίδνες

Αιμοδιάγνωση Med

Διεύθυνση

Χ.Τρικούπη 197
Ν.Κηφισιά

Σχετικά Deals

Τest Pap & Υπέρηχος Μαστών

στην Αξονική Αθηνών

Αθήνα
11 αγορές
30.0€ από 15.5€

Οδοντιατρικός Έλεγχος και Καθαρισμός Δοντιών

στο Dental Pro Clinic στη Κατεχάκη

Αθήνα
14 αγορές
50.0€ 19.9€

Διακοπή Καπνίσματος με Ηλεκτροβελονισμό

στο Olonion Wellness Club

Άγιοι Ανάργυροι
6 αγορές
240.0€ 69€

Triplex Καρωτίδων & Σπονδυλικών Αρτηριών

στην Αξονική Αθηνών

Αθήνα
3 αγορές
49.0€ από 29.9€

Από 15€ για Εξέταση Προστάτη PSA, Υπέρηχο Προστάτη και Triplex - Υπερηχογράφημα Οσχέου, από το βιοπαθολογικό - μικροβιολογικό Εργαστήριο Αιμοδιάγνωση Med στη Νέα Κηφισιά και Αφίδνες.

από 15 Αγόρασέ το