Από 10€ για ένα Μασάζ με επιλογή από Hot Stone, Deep Tissue, Χαλαρωτικό ή Ρεφλεξολογίας, στο MeliSpa Massage στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε την Προσφορά

 • 10€ από 15€ για ένα Massage Ρεφλεξολογίας, διάρκειας 30'
 • 14,90€ από 19€ για ένα Full Body Relax Massage με Αιθέρια Έλαια, διάρκειας 60'
 • 19€ από 27€ για ένα Θεραπευτικό Deep Tissue Massage με Αμυγδαλέλαιο & διάφορα επιπλέον Αιθέρια Έλαια, διάρκειας 60'
 • 19€ από 30€ για ένα Θεραπευτικό και Χαλαρωτικό Full Body Hot Stone Massage με ζεστές ηφαιστειακές πέτρες, διάρκειας 60'

 

Λίγα Λόγια

Ρεφλεξολογία

Πρόκειται για μια πανάρχαια Ολιστική Φυσική Επιστήμη που βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στις παλάμες, στα αυτιά και σε άλλα ειδικά σημεία που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο, ή τμήμα του σώματος.

Όλα τα μέρη του σώματός μας συνδέονται μεταξύ τους με μια ήπια ενέργεια η οποία ρέει μέσα στο σώμα μας με φορά από το κεφάλι προς τα πόδια και περνάει από 10 κανάλια ή μεσημβρινούς. Η κάθε πάθηση εκδηλώνεται όταν παρεμποδίζεται αυτή η ενέργεια.
 
Διεγείροντας συστηματικά αυτά τα αντανακλαστικά σημεία, με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος, βελτιώνονται οι λειτουργίες του οργανισμού και τα ενοχλητικά συμπτώματα υποχωρούν.
 
Τα οφέλη είναι πολλαπλά και επιδρά θετικά για τα εξής και βοηθά:
 • Άγχος
 • Αϋπνία
 • Δερματικά προβλήματα
 • Δυσκοιλιότητα
 • Ημικρανίες- πονοκεφάλους
 • Προβλήματα στη σπονδυλική στήλη
 • Πόνους
 • Προβλήματα πέψης
 • Οιδήματα

 

Full Body Relax Massage με Αιθέρια Έλαια

Το Full Body Relax Massage προσφέρει μια συνολικά γλυκιά αίσθηση χαλάρωσης και αρμονίας στο σώμα, το νου και το πνεύμα, προκαλώντας αποφόρτιση από εντάσεις, δημιουργώντας ελαστικότητα στους ιστούς του δέρματος, με ταυτόχρονη αναζωογόνηση των κυττάρων μας.

Ειδικευμένες χειρομαλάξεις πολλαπλών ειδών για κάθε απαίτηση και κάθε σώμα, σας ξεκουράζουν ενώ παράλληλα σας δίνουν δυνάμεις να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Ανακουφίζουν τους μύες από την ένταση, χαλαρώνουν το νευρικό σύστημα και μειώνουν το στρες.
 
Θεραπευτικό Deep Tissue Massage
Είναι μία θεραπευτική τεχνική η οποία στοχεύει στην απελευθέρωση από μπλοκαρίσματα και εντάσεις των βαθύτερων στρωμάτων του συνδετικού ιστού και χρησιμοποιεί τεχνικές ανάτριψης και ρολαρισμάτων.
 
Απαλλαγείτε από χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα, διώχνοντας τον πόνο και το σφίξιμο στο σώμα. Νιώστε ευεξία, ανόρθωση και στήριξη του κορμού.
 
Hot Stone Massage
 
Πρόκειται για θεραπεία με φοβερά ευεργετικές επιδράσεις αλλά και ιδιαίτερα εντυπωσιακές τεχνικές μάλαξης. Η αίσθηση των ζεσταμένων πετρών που γλιστρούν με το λάδι πάνω στο σώμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ανακουφιστική. Η θερμότητα βοηθά τους μυς να χαλαρώσουν και την επιδερμίδα να απορροφά ευκολότερα το λάδι και τα αιθέρια έλαια, έχοντας σαν αποτέλεσμα ο δέκτης να απολαμβάνει όλες τι θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ. Η συνεδρία του Hot Stone μασάζ είναι ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία για όσους αγαπούν τη ζέστη, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους. 
 
Το Hot Stone μασάζ εξισορροπεί τη ροή ενέργειας στο σώμα. Ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή οξυγόνου, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, ενώ διεγείρει το λεμφικό σύστημα. Ανακουφίζει άμεσα τους πιασμένους μυς και τους πόνους στην πλάτη. Βοηθά στην αποβολή τοξίνων από τον οργανισμό, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνεύσει. Λειτουργεί θεραπευτικά σε περιπτώσεις αρθριτικών και ισχιαλγίας, ενώ ανακουφίζει τους αρθριτικούς πόνους. Βοηθά να καταπολεμήσετε το άγχος, την αϋπνία, και φάσεις συναισθηματικής κατάπτωσης.
 
 
MeliSpa Massage
 
Το "MeliSpa Massage" είναι ένα ολοκαίνουργιο City Spa στην Καρδιά της Θεσσαλονίκης, που ήρθε για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας σαν διέξοδο από την καθημερινότητα σας.
 
Οι έμπειροι θεραπευτές του "MeliSpa Massage" διαθέτουν την απαιτούμενη πείρα και τεχνογνωσία και είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές ανάγκες.
 
Ο χώρος του "MeliSpa Massage" θα σας εντυπωσιάσει! Αποτελείται από τέσσερα πολυτελή δωμάτια και μία σουίτα για ζευγάρια, ειδικά διαμορφωμένη για κάθε περίσταση.
Περιοχές
Μητροπόλεως 68, Θεσσαλονίκη

MeliSpa Massage

Διεύθυνση

Μητροπόλεως 68
Θεσσαλονίκη

Σχετικά Deals

65' VIP Full Body Μασάζ

στο Elena's Day Spa

Κολωνάκι
225 αγορές
115.0€ 25€

Από 10€ για ένα Μασάζ με επιλογή από Hot Stone, Deep Tissue, Χαλαρωτικό ή Ρεφλεξολογίας, στο MeliSpa Massage στη Θεσσαλονίκη.

από 10 Αγόρασέ το