33€ από 145€ (-77%) για μια (1) Θεραπεία Καθαρισμού με Υπέρηχους και δυο (2) Μεσοθεραπείες με Dermapen, στο Beauty Drop στο Κολωνάκι.

Δείτε την Προσφορά

  • 33€ από 145€ για 1 Θεραπεία Καθαρισμού με Υπέρηχους και 2 Μεσοθεραπείες με Dermapen

 

Λίγα Λόγια

Καθαρισμός με υπέρηχους
 
Οι υπέρηχοι είναι μια φυσική μέθοδος διείσδυσης στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και η παρουσία τους μετρά πολλά χρόνια στην ιατρική αισθητική.
 
Λόγω της καθαριστικής δράσης τους, τα κύματα υπερήχων είναι σε θέση να βελτιώσουν την υφή και την όψη του δέρματος. Οι υπέρηχοι προκαλούν αγγειοδιαστολή και υπεραιμία αυξάνοντας την θερμοκρασία της επιδερμίδας. Δημιουργούν μικρομάλαξη, μειώνουν τα οιδήματα και απομακρύνουν τα υποπροϊόντα του μεταβολισμού.
 
Με την θεραπεία αυτή απομακρύνουμε την περίσσεια σμήγματος από τους πόρους και έτσι τα δραστικά στοιχεία των προϊόντων που χρησιμοποιούμε για την καθημερινή μας περιποίηση, περνούν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος και πραγματοποιείται περιοδικά, όλο το χρόνο ανεξαρτήτου ηλιοφάνειας.
 
Μεσοθεραπεία με Dermapen
 
Μέσω της συσκευής Dermapen δημιουργούνται μικρονυγμοί στο δέρμα, σε βάθος 0.25 έως 1.5  χιλιοστών. Το βάθος διείσδυσης  ρυθμίζεται σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες του. Οι μικροτραυματισμοί αυτοί του ιστού, ενισχύουν την παραγωγή  του κολλαγόνου και της  ελαστίνης προκαλώντας την ανάπλαση της επιδερμίδας και την σύσφιξη του δέρματος.
 
Εκγχύοντας τα υλικα της Μεσοθεραπείας, πολυβιταμίνες, νουκλεϊκά οξέα, μέταλλα, Υαλουρονικό και ιχνοστοιχεία το δέρμα ανακτά τα χαμένα δομικά στοιχεία. Το αποτέλεσμα ειναι ενυδατωμένο, λαμπερό, γεμάτο οξυγόνο δέρμα και απολυτη αναδόμηση της σπαργής της επιδερμίδας .
 

Beauty Drop

Ένας νέος, σύγχρονος χώρος που διαφοροποιείται από άλλους λόγω του ότι δημιουργήθηκε από τη συνεργασία Πλαστικού Χειρουργού με Αισθητικό και Σύμβουλο Ομορφιάς.
 
Οι θεραπείες που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένες από έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό σε συνεργασία με εξειδικευμένη Αισθητικό ώστε να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την επιτυχία των θεραπειών.
 
Εδώ η επιστήμη της Αισθητικής συναντάει την Ιατρική εξειδίκευση. Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες.
 
Υπηρεσίες: Αισθητική Προσώπου, Αντιγήρανση, Ανάπλαση, Οξυγόνωση, Αντιοξειδωτικές Θεραπείες, Σύσφιξη Προσώπου, Αισθητική Σώματος, Λιποδιάλυση, Σύσφιξη Σώματος, Κυτταρίτιδα, Βιολογική Αποτρίχωση, Θεραπείες Spa, Αρωματοθεραπεία, Επαγγελματικό Μακιγιάζ.

 

Περιοχές
Γέλωνος 11, Αθήνα

Beauty Drop

Διεύθυνση

Γέλωνος 11
Αθήνα

Σχετικά Deals

Αντιηλιακές Θεραπείες Προσώπου

στο Benevita Natural Wellness Center στο Μαρούσι

Μαρούσι
0 αγορές
50.0€ από 14.9€

Καθαρισμός & Θεραπεία Ανάπλασης Προσώπου

στο Beauty Salon στο Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
0 αγορές
40.0€ 19€

Πακέτο Ομορφιάς 5 σε 1

στο Beauty Academy

Καλλιθέα
0 αγορές
62.0€ 16€

Περιποίηση Προσώπου

στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +Medisystem στην Κηφισιά

Κηφισιά
0 αγορές
100.0€ από 10€

33€ από 145€ (-77%) για μια (1) Θεραπεία Καθαρισμού με Υπέρηχους και δυο (2) Μεσοθεραπείες με Dermapen, στο Beauty Drop στο Κολωνάκι.

33 Αγόρασέ το